Despre noi

Cine suntem noi?

Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii de servicii relevante și viceversa.

Dacă îți construiești o casă, dorești să renovezi un apartament sau ai nevoie de un serviciu pentru afaceri, ești în locul potrivit! Lucrăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi și designeri de site-uri web. Indiferent de ce ai nevoie, noi știm cine este omul care poate face acest lucru posibil.

Pe de altă parte - dacă ai o companie și îți dorești să-ți dezvolți afacerea și să consumi mai puțin timp căutând clienți, suntem locul potrivit pentru tine. Ne asigurăm că ai întotdeauna proiecte suficiente și că afacerea ta se poate dezvolta și crește fără probleme.

Cum funcționează?

Ușor! Intră pe site-ul nostru, caută serviciul de care ai nevoie și completează un scurt formular . În acest mod trimiți solicitarea ta, iar noi te punem în legătură cu furnizorii din domeniul din care ai nevoie.

Când spunem "potrivit", vorbim serios. Aceștia nu sunt antreprenori care oferă pur și simplu serviciul de care ai nevoie, ci antreprenori care lucrează în zona ta, care sunt disponibili în acel moment și care fac exact genul de lucrări de care ai nevoie. În câteva zile, vei primi până la șase oferte de preț cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege antreprenorul care ți se potrivește cel mai bine.

Desigur, același lucru este valabil și pentru furnizorii de servicii. Tu decizi singur ce fel de proiecte vrei să faci și primești exact clienții care ți se potrivesc.

Dar de ce?

Știm cât de greu este să găsești o firmă serioasă și potrivită pentru proiectul tău. Este o sarcină din ce în ce mai dificilă. Pe de altă parte, antreprenorii au și ei probleme în a găsi clienți care au nevoie exact de ceea ce oferă ei. Ambele probleme au o soluție simplă. Aceasta este o bună organizare.

Soluția este Necesit.ro.

Aici intervenim noi, cu suficiente informații și contacte pentru a putea pune în legătură un client și un antreprenor care se potrivesc perfect. Noi ne ocupăm de organizarea și administrarea inițială, iar dumneavoastră vă ocupați doar de detaliile implementării.


Care este obiectivul nostru?

Viziunea noastră este de a crea o platformă care să reprezinte o bază de date a tuturor antreprenorilor de încredere din România și la care oricine are nevoie de orice fel de serviciu să poată apela. Construirea unei case, renovarea unei locuințe sau mici sarcini zilnice vor deveni cu ajutorul nostru un proiect plăcut, nu o experiență stresantă pe care trebuie să o urmăriți pas cu pas.

Repere importante

Necesit.ro este pe piața din România încă din 2016. În acest timp, am pus în legătură mai mult de 400.000 de clienți cu antreprenorii de care aveau nevoie. În total, am lucrat cu mii de furnizori de servicii, avem peste 10 angajați și ne mândrim cu un scor mediu de satisfacție a clienților Google de 4,6.

Necesit.ro funcționează sub umbrela Informa studio d.o.o., cu sediul în Ljubljana, Slovenia. Compania este prezentă pe piețele din România (Necesit.ro), Slovenia (Primerjam.si), Croația (Trebam.hr), Africa de Sud (Procompare.co.za) și Ungaria (Tudjukki.hu) și intenționează să se extindă și în alte țări în viitor.


Numele Companiei: INFORMA CORPORATION SRL

Adresa: Str. Munteniei nr. 7, 300368 Timișoara

Telefon: 037 710 2069

E-mail: info@necesit.ro

CUI: 35703208

NRC: J35/547/2016

Despre: Informa Corporation SRL este o afacere care genereaza lead-uri (clienți potențiali), conectând clienții cu cei mai buni profesioniști locali din România.

Informa Corporation SRL este prezenta pe piata romaneasca din 2016. Compania are filiale si in alte tari europene (Croatia, Slovenia, Ungaria) si in Africa de Sud.