Recenzii

5.0 / 5
Catering pentru evenimente private
Cristina V., Bucharest
Am pregătit o petrecere la domiciliu pentru ziua de naștere a fiicei noastre și compania de catering pe care am selectat-o a fost grozavă. Mâncarea a fost gustoasă, fructele erau de exemplu făcute în forme de animale și totul a fost adaptat pentru copii. Mulțumesc!
4.5 / 5
Catering pentru evenimente private
Alexandru P., Timişoara
Soția mea și cu mine am decis să invităm niște oaspeți la noi acasă pentru botezul fiului nostru, dar nu am știut ce implică asta, pe cine să aleagem să se ocupe de organizare si implicit de mancare, candy bar etc. Prin Necesit, am găsit rapid mai mulți furnizori de catering pentru evenimente și am optat pentru compania care a avut recenzii excelente și un preț accesibil. Recomand!
5.0 / 5
Catering pentru evenimente private
Denis C., Iaşi
Am organizat o petrecere pentru ziua de nastere in ultimul moment, asa ca am avut foarte putin timp să gasesc un bun furnizor. Prin Necesit.ro, 3 furnizori de servicii de catering ne-au contactat în aceeași zi după trimiterea unei cereri și l-am ales pe primul care m-a sunat. Nu regret nimic - firma de catering, descrisă intr-un cuvânt, profesionist, ne-a ajutat să alegem un meniu, mâncarea a fost delicioasă și totul livrat la timp.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte