Recenzii

5.0 / 5
Catering pentru nuntă
Elena V., Bucharest
Aveam nevoie de catering pentru nuntă și am optat pentru doamna Ana pentru că avea recomandări grozave - și nu ne-a dezamăgit! Echipa ei a fost punctuală, a păstrat tot ceea am stabilit încă de la bun început. Vă mulțumim tuturor pentru contribuția la această zi de neuitat!
5.0 / 5
Catering pentru nuntă
Daria B., Craiova
Echipa Necesit.ro mi-a făcut viața mai ușoară, pentru că am avut o mulțime de lucruri de rezolvat înainte de nuntă și nu aveam suficient timp pentru a cerceta prețurile și opțiunile de catering. Prin serviciul lor, 5 furnizori mi-au contactat și am ales pe domnul care a fost perfect potrivit pentru mine. El a ținut cont de toate dorințele mele, chiar m-a sfătuit și a avut niște idei minunate. Serviciul de catering a fost super, iar mâncarea delicioasă. Vă mulțumim încă o dată și mulțumim Necesit.ro!
5.0 / 5
Catering pentru nuntă
Mihaela E., Cluj-Napoca
Foarte grozav! Au fost punctuale, mâncarea a fost prezentată artistic, iar oaspeții mei au fost încântați, unii chiar mi-au cerut contactul firmei de catering. Recomand acest serviciu tuturor celor care au nevoie de un furnizor de nunti!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte