Top 20 firme pentru catering evenimente Mangalia, 2025
Servicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii conexe în Mangalia
- Mangalia - Curățenie la domiciliu
- Mangalia - Aer condiționat
- Mangalia - Multi-split aer condiționat
- Mangalia - Aer condiționat inverter
- Mangalia - Sisteme de supraveghere
- Mangalia - Alarmă casă
- Mangalia - Sisteme de alarmă
- Mangalia - Fotograf evenimente
- Mangalia - Copertină
- Mangalia - Marchiză
- Mangalia - Copertină retractabilă
- Mangalia - Aer condiționat portabil
Întrebări frecvente
-
Care sunt diferitele tipuri de servicii de catering oferite în cadrul evenimentelor?
Tipurile de servicii de catering cuprind bufet, pauza de cafea, cocktail, picnic sau grătar, banchet.
-
Cu cât timp înainte trebuie să comand catering pentru un eveniment?
Organizatorii de evenimente în general cer ca serviciul de catering să fie comandat cu cel puțin 2 săptămâni în avans pentru a asigura o planificare eficientă. Bineînțeles, depinde de tipul de eveniment. Ar trebui să vă rezervați serviciile de catering pentru nuntă cu cel puțin câteva luni înainte de eveniment.
-
Cât costă serviciile de catering pentru un eveniment?
Prețul depinde de eveniment și de serviciile alese, dar variază între 100 de lei de persoană (pentru bufet) și 400 de lei de persoană pentru meniu.
Prețuri pentru catering evenimente, 2025
Top firme pentru catering evenimente în România
- Alexandria - Catering evenimente
- Bacău - Catering evenimente
- Brașov - Catering evenimente
- Brăila - Catering evenimente
- București - Catering evenimente
- Buzău - Catering evenimente
- Bârlad - Catering evenimente
- Constanța - Catering evenimente
- Craiova - Catering evenimente
- Câmpina - Catering evenimente
- Călărași - Catering evenimente
- Focșani - Catering evenimente
- Galați - Catering evenimente
- Iași - Catering evenimente
- Medgidia - Catering evenimente
- Mediaș - Catering evenimente
- Miercurea-Ciuc - Catering evenimente
- Năvodari - Catering evenimente
- Odorheiu Secuiesc - Catering evenimente
- Onești - Catering evenimente
- Pașcani - Catering evenimente
- Petroșani - Catering evenimente
- Piatra-Neamț - Catering evenimente
- Pitești - Catering evenimente
- Ploiești - Catering evenimente
- Reghin - Catering evenimente
- Roman - Catering evenimente
- Râmnicu Sărat - Catering evenimente
- Râmnicu Vâlcea - Catering evenimente
- Sfântu Gheorghe - Catering evenimente
- Sibiu - Catering evenimente
- Slatina - Catering evenimente
- Slobozia - Catering evenimente
- Tecuci - Catering evenimente
- Tulcea - Catering evenimente
- Târgoviște - Catering evenimente
- Târgu Jiu - Catering evenimente
- Târgu Mureș - Catering evenimente
- Vaslui - Catering evenimente
- Voluntari - Catering evenimente
Catering evenimente - Sfaturi recomandate
Solicitări recente pentru catering evenimente, Mangalia
Catering pentru evenimente private
Este vorba de o cununie civila ce va avea loc pe mare. Au fost închiriate 2 veliere în acest sens. Este vorba de un grup mic, de 20 de persoane. Nu ne-am decis încă pentru ce tip de meniu vom opta. Ne-ar ajuta cateva sugestii in acest sens.
Catering pentru evenimente private
Mentionez ca vorbesc limba engleza, pot traduce prin google translate ceea ce imi scrieti astfel ca as prefera contactare in scris pe mail sau whatsapp As dori sa cer o oferta de catering pentru Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din Mangalia, Romania Trei mese (mic dejun, prânz, cină) zilnic de luni până vineri pentru 22-34 de persoane. Vă vom informa cu privire la modificarea numarului de personal în termen de două săptămâni. Orele de masă: Mic dejun - 06:00-07:30 Prânz - 11:30-13:00 Cina - 18:00 - 19:30 Fiecare masă trebuie să includă: - argintărie/tacâmuri din lemn sau plastic, recipiente pentru alimente reciclabile, pahare și pungi reciclabile pentru a păstra articolele de transport, dacă este necesar. - apă îmbuteliată, lapte proaspăt alb și lapte cu ciocolată, cafea, smântână proaspătă, zahăr alb, zahăr brun, ceai, sucuri proaspete (nu la conserva), ciocolată caldă, varietate de băuturi pentru sport și sifon (Coca-Cola, etc.) cu fiecare masă. Antreprenorul va roti în mod egal toate elementele din meniu enumerate mai jos lunar. Elemente de luat în considerare pentru fiecare serviciu de masă: Articole pentru micul dejun: cel puțin două articole din fiecare element rând adnotate printr-o scrisoare (inclusiv, dar fără a se limita la): a. Cereale: fulgi de porumb, fulgi de grâu, fulgi de ovăz, brânză de vaci și batoane granola. b.Fructe proaspete: banane, grapefruit, portocale, pere, struguri, mere și afine. c. Ouă proaspete: prăjite, omletă, poșate, omlete și fierte. d. Latură: hash browns la cuptor, hash browns la grătar și cartofi festonati. e.Carne: bacon, sunca si carnati. f. Pâine: brioșe albe, prăjite, grâu, secară și englezești. g.Condimente: unt, dulceață, unt de arahide, sos de cârnați albi, sirop de arțar și miere. h. Patiserie: cornuri, gogoși, produse de patiserie asortate, biscuiți, brioșe și covrigi. i. Antree: clătite proaspăt făcute, clătite cu afine, pâine prăjită proaspăt făcută, bețișoare de pâine prăjită, vafe și Tartele pop. Articole de prânz: cel puțin două articole din fiecare element rând adnotate printr-o literă (inclusiv, dar fără a se limita la): a. Supă: legume, ciuperci, roșii, pui, carne de vită, curcan, cartofi și chili. b. Intrare principală: Sandviș: curcan, friptură de vită, sandvișuri cu pui la grătar, friptură la grătar și brânză la grătar. c. Antree secundar: pizza, hamburger, cheeseburger, burritos, aripioare de pui la gratar, cartofi prajiti, rondele de ceapa si Aripioare de pui de bivol. Antreprenorul va furniza tacos, orez spaniol, nachos cu brânză cheddar topită și fasole prăjită în fiecare marți în timpul serviciului de prânz. d.Fructe proaspete: banane, grapefruit, portocale, pere, struguri și mere. e.Brânză: brânză americană, elvețiană, mozzarella și cheddar. f. Legume proaspete: salata verde, rosii, ceapa, broccoli, porumb fiert pe stiule, mazare fiarta. g.Condimente: diverse. sos de salata, ulei cu otet, masline, muraturi si unt. h.Desert; prăjitură, brownies, fursecuri cu ciocolată, cupcakes, cheesecake, înghețată cu topping și fructe proaspete plăcintă. Articole pentru cină: cel puțin două articole din fiecare element rând adnotat printr-o scrisoare (inclusiv, dar fără a se limita la): a. Intrare principală: friptură de vită, pui fript/copt/prăjit, friptură de curcan, pește la grătar sau copt, pui la grătar, coaste la grătar, miel fript, tocană de vită/pui, plăcintă Sheppard, creveți jumbo la grătar, coastă cioplită cu suc , friptură, cotlete de porc la cuptor, pui dulce-acrișor cu orez prăjit și curcan cioplit. b.Amidon: Orez, spaghete cu sos de carne, macaroane cu branza, lasagna, cartofi copti sau piure. c.Legume fierte la abur: porumb, fasole verde, morcovi, mazăre, etc.d. Intrare secundară: pizza, hamburger, cheeseburger, burritos, brânză la grătar, cârnați italian, bețișoare de brânză mozzarella, Cartofi prăjiți, rondele de ceapă, Lumpia la cuptor, rulouri cu ouă și burger de curcan. e.Supe: legume, ciuperci, roșii, pui, carne de vită, curcan, cartofi și chili. f. Pâine proaspătă: chifle calde, pâine de grâu, pâine de porumb și pâine albă feliată. g.Legume proaspete: salata verde, rosii, ceapa, broccoli, conopida, porumb fiert pe stiule si sparanghel fiert. h. Brânzeturi: brânză americană, elvețiană, brie, mozzarella și cheddar. i. Condimente: diverse. sos de salata, ulei cu otet, masline, muraturi si unt. j. Desert; prăjitură, brownies, fursecuri cu ciocolată, cupcakes, cheesecake, tarte cu ciocolată, gheață cu vanilie și ciocolată cremă cu toppinguri și plăcintă cu fructe proaspete. - instalați și curățați la locație și, la finalizarea fiecărei mese, îndepărtați toate articolele/gunoiul de pe locul mesei. - Mesele trebuie să se rotească uniform, înseamnă că aceeași masă nu poate fi servită în fiecare zi Perioada de executare: 15.06. - 30.09. Locație: https://goo.gl/maps/fNvqekzfRfHb7F3TA Vă rugăm să furnizați prețul până la 31.05. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în cazul oricăror întrebări. Aș aprecia dacă am putea continua comunicarea în engleză
Catering pentru nuntă
Catering pentru evenimente private
Preparate de tip finger food