
Top 19 firme pentru catering nuntă Râmnicu Vâlcea, 2025
Servicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii:
Solicită o ofertăServicii conexe în Râmnicu Vâlcea
- Râmnicu Vâlcea - Uși termopan
- Râmnicu Vâlcea - Curățenie la domiciliu
- Râmnicu Vâlcea - Uși exterior
- Râmnicu Vâlcea - Creare site web
- Râmnicu Vâlcea - Firme web design
- Râmnicu Vâlcea - Design interior
- Râmnicu Vâlcea - Proiecte case
- Râmnicu Vâlcea - Arhitecți
- Râmnicu Vâlcea - Birou arhitectură
- Râmnicu Vâlcea - Servicii web design
- Râmnicu Vâlcea - Uși
- Râmnicu Vâlcea - Fotografi
- Râmnicu Vâlcea - Fotograf nuntă
- Râmnicu Vâlcea - Foto video nuntă
- Râmnicu Vâlcea - Arhitect proiectant
- Râmnicu Vâlcea - Firme de arhitectură
- Râmnicu Vâlcea - Birou proiectare
- Râmnicu Vâlcea - Realizare site web
- Râmnicu Vâlcea - Creare pagini web
- Râmnicu Vâlcea - Ușă metalică exterior
- Râmnicu Vâlcea - Uși exterioare casă
- Râmnicu Vâlcea - Uși exterior duble
- Râmnicu Vâlcea - Ușă lemn exterior
Întrebări frecvente
-
Ce presupune cateringul de nuntă?
Firma pe care o contactați pentru cateringul de nuntă se va ocupa de tot ceea ce ține de mâncare și, dacă se convine, de băuturi - pregătirea mâncării, servirea mâncării, farfurii și tacâmuri, decorare și suficiente provizii. Numărul de mese care urmează să fie servite de către firma de catering face obiectul unui acord.
-
Cu cât timp înainte trebuie să comand cateringul pentru nunta mea?
Sfatul nostru este să nu întârziați decizia de a angaja o firmă de catering pentru nunta. Puteți să faceți o rezervare pentru nunta mai devreme chiar și cu cel puțin 3-4 săptămâni înainte de nuntă.
-
Oferă companiile de catering teste de gust?
Toate serviciile de catering ar trebui să ofere un test de degustare înainte de a plasa o comandă și vă sugerăm să vă asigurați că mâncarea este pe gustul dumneavoastră înainte de a plasa comanda.
Prețuri pentru catering nuntă, 2025
Top firme pentru catering nuntă în România
- Alba Iulia - Catering nuntă
- Alexandria - Catering nuntă
- Bacău - Catering nuntă
- Bistrița - Catering nuntă
- Brașov - Catering nuntă
- București - Catering nuntă
- Buzău - Catering nuntă
- Cluj-Napoca - Catering nuntă
- Craiova - Catering nuntă
- Câmpina - Catering nuntă
- Călărași - Catering nuntă
- Dej - Catering nuntă
- Deva - Catering nuntă
- Drobeta-Turnu Severin - Catering nuntă
- Focșani - Catering nuntă
- Hunedoara - Catering nuntă
- Lugoj - Catering nuntă
- Mediaș - Catering nuntă
- Miercurea-Ciuc - Catering nuntă
- Odorheiu Secuiesc - Catering nuntă
- Onești - Catering nuntă
- Petroșani - Catering nuntă
- Piatra-Neamț - Catering nuntă
- Pitești - Catering nuntă
- Ploiești - Catering nuntă
- Reghin - Catering nuntă
- Reșița - Catering nuntă
- Râmnicu Sărat - Catering nuntă
- Sfântu Gheorghe - Catering nuntă
- Sibiu - Catering nuntă
- Slatina - Catering nuntă
- Slobozia - Catering nuntă
- Tecuci - Catering nuntă
- Timișoara - Catering nuntă
- Turda - Catering nuntă
- Târgoviște - Catering nuntă
- Târgu Jiu - Catering nuntă
- Târgu Mureș - Catering nuntă
- Voluntari - Catering nuntă
- Zalău - Catering nuntă
Catering nuntă - Sfaturi recomandate

Solicitări recente pentru catering nuntă, Râmnicu Vâlcea
Catering pentru corporații
Prin proiect ne propunem sa asiguram grupului tinta format din de studenti pe durata a doi ani universitari servicii de formare pentru care sunt necesare servicii de catering in cadrul activitatii A1.1– Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala in domeniul antreprenorial in cadrul unor workshop-uri si A2.1 – Servicii suport pentru activitatea de formare profesionala Se vor organiza minim 3 workshop-uri cu circa 14-17 studenti din GT, total 52 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Se vor organiza cursuri de scurta durata (16 ore de curs) cu circa 14-17 studenti din GT, total 60 de studenti, fiecare avand o durata de minim 16 ore. Locatie: sediul Universitatii Constantin Brancoveanu Ramnicu Valcea. Perioada estimata: 10 iunie – 31 august Numar de participanti: 40 studenti Servicii de catering solicitate pe participant in cadrul unei grupe de curs: - 2 mese de pranz: supa/ciorba, fel principal, salata, desert, apa plata 0,5l - 4 pauze de cafea: cafea, ceai, zahar, pahare/cesti, patiserie dulce/sarata, apa plata/minerala Serviciile de catering solicitate pentru o zi de curs/persoana sunt urmatoarele: - 2 Pauze de cafea (estimativ la ora 11 si la ora 15): 1 sticla de apa plata/minerala ml, 1 pachet produse de patiserie dulce/sarata cantitate minima g/participant, 1 cafea de min ml, 1 ceai de ml. Cafeaua se va livra gata preparata la termos. Pentru ceai se vor livra pliculete in 3 variante (cate unul de persoana) si apa fierbinte la termos. Se vor livra pahare de unica folosinta din hartie/carton, zahar ambalat la pliculete alb/brun, betisoare ambalate individual si servetele. - 1 Masa de pranz: ciorba/supa cantitate minima g, fel principal cu carne si legume cantitate minima g, salata cantitate minima g, ambalate individual in caserole de unica folosinta, desert g si 1 sticla de apa plata/minerala de ml. Se vor asigura tacamuri de unica folosinta ambalate individual pentru fiecare persoana si servetele. Servicii incluse pentru ambele categorii de mai sus: - pentru fiecare zi se vor asigura saci pentru colectarea deseurilor menajere de dimensiunea potrivita cantitatilor livrate. - se va asigura transportul in fiecare zi de curs la sediul Universitatii Constantin Brancoveanu din Ramnicu Valcea sau se va pune la dispozitie o sala in care studentii sa poata lua masa de pranz In functie de disponibilitatea grupului tinta, o parte din grupele de curs vor fi organizate online. Pentru aceste grupe nu vor fi necesare servicii de catering. La momentul derularii procedurii de achizitie nu putem estima exact numarul de cursanti care vor participa la cursuri online sau clasic, prin urmare oferta se va face pe numarul total de participanti estimat presupunand ca toti participa la cursuri fata in fata, urmand sa fie transmise comenzi detaliate pentru fiecare grupa organizata fata in fata pentru care sunt necesare servicii de catering.