Recenzii

5.0 / 5
Centrală pe gaz
Elena B., Pitești
Alegerea unei centrale termice a fost o mare problema pentru mine, am apelat la necesit.ro, ei mi-au recomandat 1 firma care sa ma ajute cu achizitonarea si montare. Desi achizitionata la un pret cam mare,ma declar foarte multumita, nivel zgomot foarte mic, incalzeste apa calda foarte bine, la fel si apa din calorifere, astept iarna si prima factura de gaz sa vad diferenta. Recomand.
5.0 / 5
Centrală pe gaz
Ionel P., Vrancea
Am cumparat anul trecut o centrala si pot spune ca nu sunt multumit. Uneori ma sperie cand stau langa ea, ca trosneste. Am apelat la necesit.ro sa ma ajute cu o firma autorizata, am primit 3 oferte de la 3 companii diferite, am ales o firma si am rezolvat problema. Sunt foarte multumit pentru ca am rezolvat totul cu o firma autorizata si nu a trebuit sa schimb centrala cu totul. Multumesc necesit.ro.
5.0 / 5
Centrală pe gaz
Dorin B., Ilfov
Aveam nevoie sa schimb vechea centrala electrica cu una pe gaz, am pus o solicitare pe necesit.ro, m-au sunat si m-au pus in legatura cu 6 firme, acestea m-au sunat si mi au facut o oferta.Am ales o firma care mi-a asigurat suport atat in alegerea centralei cat si cu montarea acesteia. Am sa revin pe necesit.ro cu siguranta. Recomand !
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte