Recenzii

5.0 / 5
Centrală pe lemne
Catalin C., Iași
Am apelat la necesit.ro, avem nevoie de o centrala pe lemne si aveam nevoie urgent. Mi-au pus la dispozitie o firma care m-a contactat in decurs de o ora. As dori sa marturisesc ca centrala recomandata depaseste asteptarile. Am cumparat-o la recomandarea instalatorului si ma bucur ca am mers pe mana lui. Pe langa faptul ca arata foarte bine, nu am avut nici o problema pana acum cu ea, isi face treaba foarte bine.
5.0 / 5
Centrală pe lemne
Mirela S., Bacău
Aveam nevoie de o centrala pe lemne, am completat cererea pusa la dispozitie de necesit.ro. In scurt timp am luat lagatura cu o firma specializata. Instalatorul m-a ajutat cu sfaturi, montaj si sunt extrem de incantat de alegerea facuta. Are dimensiuni reduse si poate sa fie asezata aproape oriunde.
5.0 / 5
Centrală pe lemne
Iulian P., București
Furnizorul m-a ajutat sa iau ce mai buna decizie in privinta centralei pe lemne. Nu doream ceva foarte scump, o centrala cu un pret mediu mai exact. Pretul a fost unul corect iar instalatorul ne-a asigurat si montajul. Sunt multumit de sistemul necesit.ro si curand voi reveni cu o noua solicitare. Recomand!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte