Recenzii

5,0 / 5
Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)
Marian C., Sighisoara
În urmă cu doi ani, am cumpărat un teren cu autorizație de construire, dar apoi m-am blocat în alegerea unei firme care să construiască casa conform planului. Așteptarea ofertelor, reprogramarea ... Serviciul dvs. a fost foarte util, deoarece am găsit de fapt câteva companii care au răspuns, au analizat planurile, au pregătit oferte. Construcția casei este încă în desfășurare, așa că încă nu pot să dau o părere cu privire la rezultatul final, dar comunicarea cu administratorul de la firma selectată este foarte profesională. Chiar dacă întâmpinăm o problemă (care este mai degrabă regula decât excepția în construcții), găsim rapid o soluție adecvată, care să fie și accesibilă.
5,0 / 5
Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)
Lucian H., Brașov
Construirea unei case este un proces complicat și consumator de timp și cheltuiți o cantitate imensă de nervi și bani. Așadar, consider că este foarte important să găsesc firme serioase, cu experiență, care respectă termenele limită, trebuie să ai încredere în ei, ei trebuie să știe ce fac. Sunt extrem de mulțumit. Poate am avut noroc, dar a fost chiar corect.
5,0 / 5
Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)
Tatiana K., Cluj
O persoană construiește o singură dată în viață, așa că îi sfătuiesc pe toți să fie atenți atunci când aleg o firma pentru a construi o casă, știu destul de multe cazuri în care au apărut probleme. Din fericire, noi nu am avut probleme, dar am ales compania pe baza evaluărilor de pe site-ul necesit.ro. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil să locuim acum într-o casă nouă drăguță. Nu știi niciodată când pot apărea defecte, dar deocamdată totul este grozav!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru construcție casă, 2021