Costuri de servicii
Construcție casă
Construcție casă

Cât costă construcție casă?

Solicită oferte

Aveți nevoie de construcție casă? La necesit.ro vă putem oferi rapid mai multe oferte. Am adunat prețuri orientative pentru construcție casă pentru a vă ajuta să vă orientați. Am analizat oferte de la profesioniști, prețuri pentru proiecte finalizate și alte surse de informații.


Casă din lemn la cheie

 • 2.0003.500 lei/m2

Casa din lemn este un sistem de construcție bazat pe crearea de pereți portanți realizați din stâlpi și grinzi de lemn, întărite cu panouri de OSB. Avantajul principal al unei case din lemn este timpul de execuție redus. Majoritatea elementelor se pot confecționa în atelier, unde se poate realiza și un pre-montaj pentru determinarea îmbinării corecte a acestora, iar în șantier timpul de instalare este scurt. Unul dintre dezavantajele caselor de lemn este reprezentat de lipsa de flexibilitate. Astfel, o dată ridicată o casă din lemn nu se pot realiza modificări ale compartimentărilor interioare deoarece toți pereții au rol structural. Prețul depinde de mărimea casei, de amplasarea acesteia, de materialele folosite și de multe alte aspecte. Valabil pentru m2. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru casă din lemn la cheie este de 2.000 lei/m2, iar cel maxim este de 3.500 lei/m2.

Solicită oferte

Casa din cărămidă

 • 4.5007.000 lei/m2

Casa din cărămidă e foarte trainică şi rezistentă la incendii, dar în ea iarna-i mai rece şi vara mai cald decât într-o casă din lemn. Casă din cărămidă nu este atacată de carii, năpădită de furnici etc. Spre deosebire de casele din lemn, cele din cărămidă sunt rezistente la umezeală, sunt eficiente din punct de vedere energetic și promovează un mediu interior mai sănătos. Construirea unei case din cărămidă este cea mai scumpă. În caz contrar, prețul depinde de materialele utilizate în construcție, de dimensiunea și locația sa. Se aplică unei case la metru pătrat la cheie. Așteptați-vă să plătiți între 4.500 lei/m2 și 7.000 lei/m2 pentru o casă din cărămidă. Prețul mediu pentru o casă din cărămidă este de aproximativ 5.000 lei/m2.

Solicită oferte

Casă pe structură metalică

 • 2.0003.500 lei/m2

Casele pe construcții metalice sunt extrem de ușoare, iar timpul de construcție este scurt. În plus, structurile metalice nu sunt sensibile la rozătoare, sunt neinflamabile și oferă o bună protecție împotriva cutremurelor. De asemenea, sunt mult mai ieftine în comparație cu casele din cărămidă. Pe de altă parte, construcția metalică este rece, deci este necesar să se asigure o izolație termică bună, izolarea fonică necesită și îngrijire. Prețul depinde de diverși factori: calitatea materialelor utilizate în construcție, dimensiunea casei și de multe alte aspecte. Este considerat un metru pătrat de casă deja locuibilă. Costul mediu pentru o casă pe structură metalică este de 2.700 lei/m2, sau de obicei între 2.000 lei/m2 și 3.500 lei/m2.

Solicită oferte

Casă la roșu

 • 1.0002.000 lei/m2

O casă la roșu este una în care au fost ridicați pereții și acoperișul, dar nu sunt realizate nici un fel de finisaje. Casa nu are ferestre, uși, uneori nu are decat o sumară compartimentare interioara. Are însa acces la apă, curent, eventual gaze. Casa la roșu este o casa pe jumătate făcută pentru că finalizarea ei impune investiții serioase. Prețul depinde de locația casei, de calitatea construcției sale și de multe alte aspecte. Costul mediu pentru o casă la roșu este de 1.300 lei/m2, sau de obicei între 1.000 lei/m2 și 2.000 lei/m2.

Solicită oferte

Casă la gri

 • 1.9003.000 lei/m2

O casă la gri care are toate detaliile realizate, dar care nu are finisaje. Casa la gri este casa în care mai trebuie puse finisajele, eventual piesele din baie și în care te poți muta. Și în acest caz sunt necesare investiții. Costul de achiziție pentru o casa la gri este mult mai mare comparativ cu o casa la roșu și sunt în continuare necesare investiții pentru a finaliza casa. Prețul de bază depinde de mărimea casei, de materialele folosite și de amplasarea acesteia. Se aplică unui metru pătrat al casei. Costul mediu pentru o casă la gri este de 2.300 lei/m2, sau de obicei între 1.900 lei/m2 și 3.000 lei/m2.

Solicită oferte

Casă din beton

 • 1.9002.900 lei/m2

În construcția unei case prefabricate din beton cea mai mare parte din lucrare se executa in fabrica. Astfel, productivitatea este mare, controlul calității este mai bun decât pe șantier, iar procesul de producție nu depinde de vreme. în plus,montajul se realizeaza foarte rapid iar calitatea este ușor monitorizată. Toate acestea înseamnă printre altele costuri mai mici pentru o casă rezistență. Prețul variază în funcție de dimensiunea casei, locația acesteia, materialele folosite și de multe alte aspecte. Veți plăti cel puțin 1.900 lei/m2 pentru casă din beton.

Solicită oferte

Instalații sanitare complete baie

 • 1.5002.100 lei

Acesta este costul unei instalații complete de baie, inclusiv manopera și materialele. Prețul depinde de materialul sanitar (tipul de țevi - cupru, pexal, ppr). Costul mediu pentru instalații sanitare complete la baie este de 1.800 lei, sau de obicei între 1.500 lei și 2.100 lei.

Solicită oferte

Dulgherie acoperiș

 • 60100 lei/mp

Aceasta este construcția structurii din lemn a acoperișului, pe care se așează apoi materialul de acoperire. Prețul se referă doar la manoperă, cu excepția materialului (lemn). Depinde de forma acoperișului (cu două ape, cu patru ape etc.), de mărimea și de panta acoperișului. Prețurile pentru dulgherie acoperiș variază între 60 lei/mp și 100 lei/mp.

Solicită oferte

Execuție instalație electrică (case, vile, apartamente)

 • 2.0005.000 lei

Prețul instalației electrice include materialele și manopera (executarea instalației electrice prin tuburi protejate, montaj și legături doze, a tabloului electric, împământare, verificare și punere în funcțiune (ă) pentru o casă sau un apartament mediu. Prețul depinde de mărimea clădirii sau de numărul de prize și corpuri de iluminat. Costul mediu pentru execuție instalație electrică este de 3.500 lei, sau de obicei între 2.000 lei și 5.000 lei.

Solicită oferte

Acoperiș nou (manoperă + materiale)

 • 100160 lei/mp

Am oferit un preț orientativ pentru construcția unui acoperiș nou, inclusiv manopera și materialele (țigle). Intervalul de preț depinde de o serie de factori: forma acoperișului, materialul folosit pentru acoperișuri, dimensiunea etc. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru acoperiș nou (manoperă + materiale) este de 100 lei/mp, iar cel maxim este de 160 lei/mp.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru construcție casă

Renovare casă

 • Suprafață aproximativă a casei: 150 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa este in panta si are doua seturi de trepte de la drum si pana la ea. Primul set a fost facut din ciment de slaba calitate si s-a macinat groaznic. Deci este vorba de scari de ciment. Apoi, zidurile de baza ale casei pe partea spre vale s-au crapat si acolo iarasi ar fi nevoie de o consolidare. Finalmente, as dori sa fac un fel de parapet orizontal putin mai jos de casa, din beton, pentru un foisor. Asta este partea de ciment/beton. Apoi mai am nevoie (si asta cred ca este poate si mai urgent), de o revopsire a casei. Eu am vopsit la nivelul inaltimii mele si putin peste, dar casa este foarte inalta si nu am curaj sa ma urc cu sfori

Renovare casă

 • Localitate / sector: Popesti, Cluj
 • Suprafață aproximativă a casei: 300 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, am nevoie de 2 maini de glet amorsa+lavabil alb, gresie(10mp) si faianta, ardezie(65mp), parchet laminat(55mp). Mai multe detalii despre acasa: Casa de mp uitili( aproximativ mp, pereti de inaltime) are un etaj, 2 bai, 3 dormitoare, living+loc de luat masa si scari, incalzire in pardoseala in toata casa. As vrea sa imi pun parchet la etaj, gresie si faianta in bai si parterul(living+bucatarie+loc de luat nasa+hol+scari)ardezie. Locatia Popesti-Baciu(Cluj).IN ATASAMENT ESTE SI PLANUL CASEI

Renovare casă

 • Localitate / sector: COMUNA MANASTIREA, JUDETUL CALARASI
 • Suprafață aproximativă a casei: 90 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Detaliile de renovare vizeaza urmatoarele: 1 Camera suprafata 19 mp - decopertare suprafete (tavane/pereți/podele), înlăturându-se zugrăveala veche/parchetul/soba - efectuare reparatii necesare: tencuiala, glet-uire, finisare; - aplicare vopsea lavabila - montare parchet 1 Camera suprafata 15 mp - aplicare vopsea lavabila - montare parchet 1 Living + 2 holuri (suprafara totala de 50 mp) Living - suprafata 33 mp - montare gresie - aplicare vopsea lavabila Hol suprafata 8 mp este nevoie de tencuiala, glet-uirea, finisarea - montare gresie Hol suprafata 9 mp este nevoie de tencuiala, glet-uirea, finisarea - montare gresie - montare lambriu pe tavan De asemenea, la detaliile de mai sus, solicitam si o oferta pentru sistem de incalzire casa centralizat: centrala termica pe peleti. Multumesc si o zi reusita! Toate cele bune!

Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)

 • Localitate / sector: Hârlău, Iași
 • Aveți deja o autorizație de construcție?: Nu încă, sunt în curs de obținere
 • Suprafață aproximativă a casei: 54 mp
 • Etapă construcție: Casă la cheie
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

54mp (9x6) utili plan parter, fundație si radier in beton armat,zidarie bca, stâlpi zidarie beton armat, centura și buiandrugi, planșeu din lemn izolat cu vata între scânduri, acoperiș (pod) lemn sarpanta in 2 ape și învelitoare tabla, instalație electrica și sanitara, goluri geamuri și uși masuri standard, gresie faianță in baie și gresie living, parchet dormitoare. Tencuit exterior, placare cu rigips (mamaligi pe perete) interior. Va mulțumesc.

Renovare casă

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Suprafață aproximativă a casei: 110 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Demontare tavan casetat cu recuperarea acestuia(doar recuperare placi tavan, nu si structura)!Transportul placilor recuperate cade in sarcina noastra. -Demolare pereti rigips cf schitei atasate si asigurarea ridicarii deseurilor ramase in urma lucrarii;Toate Usile, caloriferele si centrala le dorim recuperate in stare cat mai buna! -Demolare pereti metalici bancomat cu recuperarea lor, ne ocupam noi de transportul lor din locatie;

Renovare casă

 • Localitate / sector: Pitesti, Arges
 • Suprafață aproximativă a casei: 110 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Dorim sa amenajam un spatiu comercial in Pitesti.Inainte de amenajarea propriu-zisa a spatiului, avem nevoie de o lucrare de demolare a anumitor pereti din locatie, precum si a unui bancomat interior(camera de bancomat-spatiul fiind detinut anterior de o banca).In mare, lucrarile de demolare ar fi urmatoarele: -Demontare tavan casetat cu recuperarea acestuia (doar recuperare placi tavan, nu si structura)!Transportul placilor recuperate cade in sarcina noastra. -Demolare pereti rigips cf schitei atasate si asigurarea ridicarii deseurilor ramase in urma lucrarii;Toate Usile, caloriferele si centrala le dorim recuperate in stare cat mai buna! -Demolare pereti metalici bancomat cu recuperarea lor, ne ocupam noi de transportul lor din locatie; Suprafata utila a spatiului este de mp.

Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)

 • Localitate / sector: Lipia, Ilfov
 • Aveți deja o autorizație de construcție?: Nu încă, sunt în curs de obținere
 • Suprafață aproximativă a casei: 52 mp
 • Etapă construcție: Casă la cheie
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, detin o casa veche de paianta lipita de o constructie mai noua de BCA. Doresc sa demolez casa veche de aprox 30mp, sa construiesc o noua aripa de aprox 23 mp si sa consolidez constructia de BCA care are aprox 29mp. Doresc o oferta pentru constructia noului corp si consolidarea celui vechi – noua constructie va avea 52mp in total. Daca va ocupati si cu demolarea casei vechi si lucrarea completa pentru noul acoperis ar fi cu atat mai bine. Multumesc

Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)

 • Localitate / sector: Aroneanu, Iași
 • Aveți deja o autorizație de construcție?: Nu încă, sunt în curs de obținere
 • Suprafață aproximativă a casei: 140 mp
 • Etapă construcție: Casă la gri
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Cauta echipa de constructori care sa ridice in prima etapa la rosu/gri locuinta individuala in sat Sorogari (zona lacului Dorobanti), comuna Aroneanu, Iasi. Suprafata construita va fi in jur de m2 - parter si etaj; proiectul Pth complet si autorizatiile sunt in lucru. Multumesc,

Casă pe structură metalică

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Aveți deja o autorizație de construcție?: Nu
 • Suprafață aproximativă a casei: 190 mp
 • Etapă construcție: Casă la gri
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua , vreau sa demarez lucrările pentru construirea unui duplex care sa aibă suprafata construită de Mp și utila de aproximativ mp ( 90mp / unitate locativă ) . Lucrarea se va face in Savadisla , Jud Cluj . Vreau sa colaborez cu o firma care poate face lucrarea pana la stadiul de semifinisat . Menționez ca duplexul va fi construit cu materiale de calitate medie , in vederea vânzării după finalizare . Mulțumesc !

Casă din cărămidă sau BCA (zidărie)

 • Localitate / sector: Bușteni, Prahova
 • Aveți deja o autorizație de construcție?: Da
 • Suprafață aproximativă a casei: 900 mp
 • Etapă construcție: Casă la roșu
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Este vorba de o pensiune aflata la Busteni avand regim de inaltime D+P+ET1+ET2+M Constructia se afla in faza :placa turnata peste demisol peste et 1 si et 2 Asa a fost cumparata. Intrucat nu pot atasa mai mult de 8 fisiere pentru detalii va rugam sa ne contactati.