Top 10 firme de contabilitate Câmpina, 2021

CABINET EXPERT CONTABIL-DRAGOMIR M. NICOLETA Dna. Nicoelta este o femeie super, va multumesc mult. Urmeaza sa ne intalnim luni pentru a mai pune la punct cateva detalii.
Nicoval P.
5.0 | 5 recenzii
DUAL CONT CONSULTING SRL, Ploieşti
Faptul ca s-au oferit sa vina la sediul nostru si ofeta foarte buna ne-a facut sa alegem sa colaboram cu cei de la DUAL CONT CONSULTING SRL. Va multumesc!
ARTEMISA N.
5.0 | 5 recenzii
BEERS & CUTLER SRL, Braşov
BEERS & CUTLER SRL Promptitudinea - recomand!
Snowmaniacs.
5.0 | 3 recenzii
MICRONT EXPERT SRL, Braşov
Totul a fost foarte rapid, am trimis solicitarea in data de 19 in aceeasi zi m-au contactat mai multe firme de contabilitate insa am luat cea mai buna decizie sa colaboram cu cei de la MICRONT EXPERT SRL. Modul de abordare profesional si faptul ca ne-au explicat punctual procedruile. Recomandam aceasta firma de contabilitate.
Holuma.
5.0 | 1 recenzie
CONTROM EXPERT SRL, Ploieşti
Pe o scara de la 1 la 5. 5 este nota cu felicitari!
SC F.
Am cautat servicii contabile pentru asociatia noastra care activeaza pe o nisa unde greu ne gasim colaboratori. Suntem foarte multumiti de cat de repede si usor am gasit-o pe Dna Badicioiu. Recomandam cu placere!
BRAU M.
O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.
Luminita S.
5.0 | 1 recenzie
TOTAL CONTAB SRL, Ploieşti
Furnizorul a fost imediat disponibil pentru a ne asculta și a colabora. A respectat termenele stabilite și putem sa contam pe ajutorul lui în orice moment. Ne. A transmis încredere și profesionalism.
Mica G.
IONESCU C. MIHAELA-ELENA- EXPERT CONTABIL - are cunostinte si raspunsuri la situatiile pe care le-am adus in discutie. Recomand!
Manole M.
5.0 | 1 recenzie
ACCOUNTING SRL, Târgovişte
ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!
Imorouter s.
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte