Top 10 firme de contabilitate Ploiești, 2021

CABINET EXPERT CONTABIL-DRAGOMIR M. NICOLETA Dna. Nicoelta este o femeie super, va multumesc mult. Urmeaza sa ne intalnim luni pentru a mai pune la punct cateva detalii.
Nicoval P.
5.0 | 5 recenzii
DUAL CONT CONSULTING SRL, Ploieşti
Faptul ca s-au oferit sa vina la sediul nostru si ofeta foarte buna ne-a facut sa alegem sa colaboram cu cei de la DUAL CONT CONSULTING SRL. Va multumesc!
ARTEMISA N.
Am avut nevoie de o firma de contabilate care in primul rand sa ne prezinte incredere si seriozitate. Aceste doua caracteristici au fost importante pentru noi si le am gasit in recomandarea de la Dvs.. Cei de la STEP WISE sunt fix asa si le multumim!
Leader b.
O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.
Luminita S.
5.0 | 1 recenzie
CONTROM EXPERT SRL, Ploieşti
Pe o scara de la 1 la 5. 5 este nota cu felicitari!
SC F.
Am cautat servicii contabile pentru asociatia noastra care activeaza pe o nisa unde greu ne gasim colaboratori. Suntem foarte multumiti de cat de repede si usor am gasit-o pe Dna Badicioiu. Recomandam cu placere!
BRAU M.
5.0 | 1 recenzie
ACCOUNTING SRL, Târgovişte
ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!
Imorouter s.
5.0 | 1 recenzie
TOTAL CONTAB SRL, Ploieşti
Furnizorul a fost imediat disponibil pentru a ne asculta și a colabora. A respectat termenele stabilite și putem sa contam pe ajutorul lui în orice moment. Ne. A transmis încredere și profesionalism.
Mica G.
IONESCU C. MIHAELA-ELENA- EXPERT CONTABIL - are cunostinte si raspunsuri la situatiile pe care le-am adus in discutie. Recomand!
Manole M.
0.0 | 0 recenzii
POMAROS COM SRL, Ploieşti
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte