6 oferte de la electricieni cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Valentina O. , Reghin-Sat

Raspuns rapid, pret bun, sfaturi profesioniste si interes major pentru lucrarera noastra! Sunt foarte multumita de electricianul pe care l-am contractat. Ne-a facut reparatii la instalatia electrica, rapid si fara probleme. Il voi recomanda tuturor prietenilor mei!

Aveam nevoie de un antreprenor care să-mi repare cablajul casei și l-am ales pe cel care mi-a oferit cea mai bună ofertă. El a fost bun, profesionist și a terminat lucrările a doua zi după ce m-a sunat. Mulțumesc mult!

5,0
Cătălin R. , Borşa

Suntem foarte mulțumiți de firma de servicii electrice recomandata. Mi-au prezentat o ofertă bună, prețul final a fost același cu cel discutat, iar lucrarea a fost executata foarte bine. Trebuie, de asemenea, să apreciez si echipa de la Necesit pentru proptitudine.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top electricieni în România

Solicitări recente pentru electricieni

Reparații instalații electrice

 • Localitate / sector: București sector 3 (București)
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Dupa cateva palpairi, lumina in tot apartamentul plus curentul la prize au disparut in totalitate. Am verificat sigurantele, totul pare in regula, nu-mi pot da seama unde poate fi defectiunea. Cei de la Enel ne-au spus ca nu este treaba lor, ci trebuie sa gasim un electrician autorizat. Avem mai mult de 24 ore de cand stam fara curent, interventia de urgenta este mai mult decat necesara.

Reparații instalații electrice

 • Localitate / sector: Iași
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Dupa ce am schimbat o lustra noua ,dupa o perioada de timp incepe sa miroase a incins. Am chema 2 electricieni si se intimpla acelasi lucru. (Primul mi-a schimbat lustra, apoi l-am chemat din nou ca mirosea si mi-a schimbat duliile,becurile etc si tot asa; am chemat pe alt electriciam si mi-a inlocuit firul de la lustra cu unul mai gros; tot miroase dar dupa vreo jumatate de ora. Daca e nevoie schimb lustra cu neon sau altceva numai sa nu mai miroase a incins. Va solicit urgent!

Reparații instalații electrice

 • Localitate / sector: Iași
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Locuiesc într-un bloc mai vechi, anii 50, din Iași str. V/Babeș 3B și de circa 1 lună nu avem lumină pe casa scărilor, în subsolul cu boxe și la interfon. În restul blocului avem curent electric. Firma cu interfonul s-a angajat să facă reparația dar nu are electrician, ba e bolnav, ba nu răspunde la telefon așa că a rămas să căutăm noi un electrician. Se pare că un circuit s-a împușcat și trebuie refăcut. Plata se face de către noi proprietarii deoarece Asociația nu se implică

Înlocuire instalație electrică

 • Localitate / sector: București
 • Suprafața spațiului (în m2): 100
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Reamenajare completa a unui apartament cu 4 camere din zona magazinului Unirea. Schimbarea instalatiei electrice si inlocuirea cu o instalatie proiectata pentru consumuri mai mari (plita electrica cu inductie, cuptor electric, instalatii aer conditionat (5 buc), iluminat cu spoturi, etc... Caut un electrician cu experienta, specialist in lucrari complexe, de cea mai inalta calitate. Va rog sa trimiteti oferta dv pe email. Multumesc!

Execuție instalații - casă nouă

 • Localitate / sector: Tărtășești
 • Suprafața spațiului (în m2): 90
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Cerere oferta Instalatie noua casa la rosu P+M. Casa va avea ca sursa de incalzire, incalzire electrica in pardoseala. Se doreste oferta pe manopera, materialele vor fi cumparate de proprietar, in baza necesarului facut de electrician. Manopera doresc sa o achit in 2 rate egale, dar nu in avans. Multumesc

Execuție instalații - casă nouă

 • Localitate / sector: Bragadiru, Ilfov
 • Suprafața spațiului (în m2): 20
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Mutare Bucătărie in living (OPEN space), pt asta avem nevoie de 6 prize pt a alimenta aparatele electrocasnice mari și mici. Lucrarea este pe jumătate efectuată de către un alt electrician, însă nu am fost mulțumită de lucrare deoarece toate cele 6 prize au fost trase dintr o singura priza, ceea ce nu mi s-a părut safe, motiv pt care am stopat lucrarea și am decis sa va contactam.

Alte servicii electrice

 • Localitate / sector: Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua am si eu o problema un vecin care locuiește deasupra mea deoarece este un imobil cu 1 etaj a suferit un incendiu la momentul incidentului a fost solicitat un echipaj de la electrica să sisteze curentul electric că să poată interveni pentru stingerea incendiului. Acuma urmează de fapt problema a 3 zi i-am sunat pe cei dela electrica dobrogea să ne repornească curentul electric și am aflat cu stupoare că mi se cere un fel de aviz pentru bransare de la un electrician autorizat anr pentru reluarea serviciului de curent electric acuma mar interesa cât ma costa acel aviz de rebransare în condițiile fiecare proprietar are co totul lui și pagubele în urma fiind de la apa folosită de pompieri și nicidecum de focul sau incendiul care a mistuit etajul 1 ce este de facut pentru a obține acel aviz

Alte servicii electrice

 • Localitate / sector: Berca/Buzau
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am nevoie de un electrician autorizat care sa depuna un dosar de constatare la Electrica Distributie. Instalatia este la o proprietate care am mostenit-o, este inca functionala, dar nu are contract. Nici contractul vechi nu a fost gasit de cei de la Electrica in baza de date. Trebuie verificata instalatia si depus dosarul.

Execuție instalații - casă nouă

 • Localitate / sector: Sat Sfantu Gheorghe, Jud Tulcea, Delta Dunarii
 • Suprafața spațiului: 150 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Caut un electrician sau echipa de electricieni autorizati, ptr instalatie elecgtrica noua ptr o casa de vacanta in Sat Sfantu Gheorghe, Jud . Tulcea, Delta Dunarii. In momentul de fata, casa e ridicata la rosu, inchisa cu termopane si izolata la exterior, fara finisaje interioare. Casa este construita din BCA si coloane/ grinzi /placa beton. Este compusa din parter si etaj, la parter fiind partajata in open plan sufragerie cu bucatarie, WC de serviciu, un hol mic cu casa scarii, si un dormitor cu baie proprie, iar la etaj e partajata in casa scarii, holl, si 3 dormitoare cu bai proprii. Intentionez sa incep lucrarile ptr instalatia electrica din vara sau cel tarziu sfarsitul lui august ptr persoana sau echipa potrivita. Electricieni interesati trebuie sa fie calificati si sa poata prezenta un portofoliu de lucrari asemanatoare cu fosti clienti care ot oferi recomandari veridice, si sa poata offerii garantie ptr lucrarea executata. Casa in momentul de fata e conectata la trifazic, cablul fiind ingropat si tras pana in spatele casei. Nu are cablul conectat la un tablou. Casa va necesita toata instalatia interioara, ptr prize, intrerupatoare, LED-uri, senzori de miscare si lumoinozitate ptr activare lumini pe hol si casa scarii, dar si ptr luminatul exterior, ptr pompa de caldura, aparate de aer conditionat, ventilatoare bai cu oprire intarizta, ventilatoare de tavan, cabluri ptr sistem CCTV de exterior, puncte antena TV in fiecare camera, etc. Plus va fi nevoie de circuite separate de exterioar ptr iluminat pe gard de exterior, iluminat si puncte prize ptr foisor exterior, etc. Ptr cei interesati pot oferii mai multe detalli fie la telefon. mail, inclusiv poze si planuri ale casei.

Montare prize, întrerupătoare, aplice, spoturi, lustre, candelabre

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Solicit interventie electrician familiar cu sistemul smart home. La baie iluminatul se activeaza cu ajutorul unor senzori (3 la numar) iar acestia nu mai functioneaza. Este nevoie schimbarea acestora insa trebuie vazut exact ce fel de senzori sunt si descoperita cauza care a dus la defectarea lor. Iluminatul la baie nu poate fi activat prin intrerupator, ci exclusiv prin acei senzori care momentan nu merg. Aplica ce ascunde becul a fost desfacuta si firele au fost conectate la sura de curent de la priza. Aplica merge, becul se aprinde cand primeste curent din sursa. Problema se pare ca este legata de senzori. Rog interventie numai daca sunteti familiarizati cu sistemul smart home intrucat iluminatul in apartament este de acest tip, iar intrerupatoare nu exista. De asemenea, rog sa tineti cont ca apartamentul are plafon inalt - 3,70m (nu am scara care sa va ajute sa ajungeti la senzori si/sau la aplica :) ) Multumesc