6 oferte pentru reparații electrice cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Vlad L. , Făgăraș

Aveam nevoie urgent de un profesionist pentru serviciile de reparații electrice în casa, așa că am ales electricianul care m-a sunat primul. A repara rapid sistemul și cred că a făcut o treabă minunată. Chiar dacă era o situație de urgență, el nu m-a taxat in plus fata de prețul obișnuit. Mulțumesc!

Aveam nevoie de un antreprenor care să-mi repare cablajul casei și l-am ales pe cel care mi-a oferit cea mai bună ofertă. El a fost bun, profesionist și a terminat lucrările a doua zi după ce m-a sunat. Mulțumesc mult!

5,0
Tudor R. , Fălticeni

Am apelat la Necesit pentru a găsi un arhitect și un electrician. Nu sunt expert, dar cred că lucrările la sistemul electric au fost făcute de un profesionist, totul funcționează foarte bine până acum.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru reparații electrice în România

Solicitări recente pentru reparații electrice

Alte servicii electrice

 • Localitate / sector: Iași
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, la intrare pe casa scarii in bloc de 4 etaje trebuie inlocuit cablul electric vechi (care a facut probabil scurt circuit), ingropat in zid, cu altul, aparent. Lungime cablu 10-12 m. Cablul leaga un tablou electric vechi de pe casa scarii (care e separat de tabloul care deserveste apartamentele) de cutia interfonului. Urmare a defectiunii, interfonul nu mai functioneaza si nici lumina pe casa scarii. Cutia interfonului a fost verificata si e ok.

Execuție instalații - casă nouă

 • Localitate / sector: Grădiștea (Călărași)
 • Suprafața spațiului (în m2): 120
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Casa conține 3 dormitoare in care vreau 4 prize o priza tv si întrerupător cap scara , o bucătărie in care vreau5 prize un întrerupător cap scara si o priza tv,un living in care vreau 5 prize ,6 întrerupătoare si o priza tv,o baie cu o priza si doua intrerupatoare,un hol cu o priza si un intrerupator,o camera centrala cu doua prize si un intrerupator si o debara cu două prize si un întrerupător .mai vreau un tablou electric plus impamantare .materialele le cumpăr eu ma interesează doar postarea cablurilor dozelor si montare tablou,întrerupătoarele si prizele le voi monta după .

Reparații instalații electrice

 • Localitate / sector: Iași
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Locuiesc într-un bloc mai vechi, anii 50, din Iași str. V/Babeș 3B și de circa 1 lună nu avem lumină pe casa scărilor, în subsolul cu boxe și la interfon. În restul blocului avem curent electric. Firma cu interfonul s-a angajat să facă reparația dar nu are electrician, ba e bolnav, ba nu răspunde la telefon așa că a rămas să căutăm noi un electrician. Se pare că un circuit s-a împușcat și trebuie refăcut. Plata se face de către noi proprietarii deoarece Asociația nu se implică

Execuție instalații - casă nouă

 • Localitate / sector: București sector 2 (București)
 • Suprafața spațiului (în m2): 75
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Cate trei prize/fiecare camera ( 4 camere), cate 2 prize/hol (2 holuri), o priza in terasa, cabluri iluminare tavan in 3 camere si 2 holuri, cabluri iluminare perete pentru oglinda de la baie pentru 2 bai, cabluri tv in priza comuna cu electrica in 4 camere (1/camera). pentru bucatarie (plita) un circuit separat de la intrare, cablurile vor fi pozitionate pe podea, urmand a fi ulterior incluse in sapa. in tarif nu intra prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat. Va multumesc

Înlocuire instalație electrică

 • Localitate / sector: București sector 6 (București)
 • Suprafața spațiului (în m2): 162
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Solicit modernizare instalatie de iluminat subsol bloc. Sunt in total 9 camere cu dimensiunea 3,5x5,5m in care se va pune cate o lampa de iluminat, Doua lampi pe holul de la intrare in subsol si o lampa in boxa mica, total 12 lampi. Lampa va fi cu dulie E27 cu bec cu LED 10W (max 12). Instalatia va fi pe 24V (exista deja transformator pe 24V cu infasurari uscate). Instalatia va respecta toate normativele de proiectare. Firma dvs trebuie sa fie atestata ANRE. Pe tavan este pus polistiren neignifugat. Instalatia trebuie sa tina cont de acest aspect si trebuie sa asigure un grad ridicat de siguranta la incendiu (copex metalic, corpuri cu un grad corespunzator de protectie) Vor fi 6 intrerupatoare pentru 6 zone de iluminat. Separat se face oferta si pentru modernizare tablou parti comune: Siguranta generala cu prot dif, 8 circuite V (inclusiv alimentare trafo 24V), priza V pusa in tablou, automat iluminat scara (model siguranta automata) Atasat aveti o schita a subsolului. Astept oferta dvs pentru a o supune aprobarii in adunarea generala a blocului.

Alte servicii electrice

 • Localitate / sector: Cumpăna (Constanța)
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am cumpărat o casa care are deja instalația electrica trasa, dar nu știu dacă este corespunzătoare. Solicit oferta pentru: - verificarea acelei rețele dacă este sigura, - finalizarea părții electrice cu montat tablou electric, prize, întrerupătoare, etc. - Dacă nu corespunde ce este, am nevoie de oferta de preț cu schimbatul acelei rețele și finalizat.

Înlocuire instalație electrică

 • Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
 • Suprafața spațiului (în m2): 45
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm) centrala termica,1 grup cu 3 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)pult bucatarie,2 grupuri cu 3 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)masina de spalat rufe ,1 grup cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)sufragerie ,4 grupuri cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)dormitor, 4 grupuri cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)hol 1 grup cu 2 prize grup sigurante schimbat Nota: Doresc sa nu se sparga nimic(aprox),deoarece voi placa peretii cu Rigips. Doresc oferta . Material+Manopera Multumesc

Înlocuire instalație electrică

 • Localitate / sector: Craiova (Dolj)
 • Suprafața spațiului (în m2): 200
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

BUNA ZIUA REFACERE A INSTALATIEI ELECTRICE. PT REFACEREA INSTALATIEI AVEM TOT NECERUL DE PIESE SI ACESTA ESTE FORMAT DIN LEGAREA LA TABLOU A 2 SIGURANTE, PRELUNGIREA UNUI CABLU ELECTRIC DE 30ML CU SECTIUNEA DE 3X4MM, MONTAREA UNUI NOU TABLOU DE SIGURANTE PLUS 4 SIGURANTE, 2 PRIZE APARENTE 3 DOZE, SCHIMBAREA A 10 NEOANE, DRORE SI STARTARE. CORPURILE DE ILUMINAT FIIND MONTATE. VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS CAT MAI URGENT.

Montare prize, întrerupătoare, aplice, spoturi, lustre, candelabre

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua ! În apartamentul vechi al mamei în vârstă de 81 de ani sunt necesare schimbarea unei prize , montarea unei aplice la baie și a unei minilustre la bucătărie , nu înainte de a a fi reparate contactele distruse atât din bucătărie , cât și din baie . Din această cauză NU mai are lumină în aceste două încăperi de joi 7 martie ! Așadar , este necesară intervenția de urgență ! Vă aștept cu interes răspunsul !

Reparații instalații electrice

 • Localitate / sector: București sector 3 (București)
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Înlocuit 10 prize Reparat defectiune necunoscuta la circuitul ingropat: toate prizele de pe un perete nu mai functioneaza Reparat defectiune necunoscuta la circuitul ingropat/prize: cand folosesc cuptorul electric in bucatarie iese fum cu miros de izolatie arsa in sufragerie. Bucataria si sufrageria au un perete comun si priza cuptorului electric este pe acel perete