Cereți oferte gratuite pentru montaj faianță decorativă în Bârlad

20 de profesioniști în apropiere

18 de utilizatori din Bârlad au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 4 firme de montaj faianță decorativă Bârlad, 2022

1 proiect finalizat cu un rating mediu de 5,0

CĂTĂSOARE EDIL S.R.L.

5,0
1 recenzie
5,0
Asociația D. P. N. 8. , cu 1 lună în urmă

Firma CĂTĂSOARE EDIL S.R.L. a fost cea care a executat lucrarea pentru pardoseli, cu tot ce implica: comercializare, montaj, consiliere. Ii apreciem pentru disponibilitate si promptitudine si ii recomandam tuturor celor interesati de astfel de lucrari!

nu este cazul

Servicii: covor pvc, casă pe structură metalică, casă la gri, casă din lemn, casă din bca, zugrăveli exterioare, gresie exterior, instalator, firmă zugrăvit, electrician autorizat, firme de instalații termice, faianțar, zugrăveli interioare, șapă uscată, pardoseli, montaj gresie şi faianţă.

Solicită o ofertă

ISO - TERM GILOCA S.R.L.

 
0 recenzii

Servicii: hidroizolaţie fundaţie, firme pentru hidroizolații, hidroizolații terase, hidroizolaţii, hidroizolație terasă circulabilă, hidroizolaţie acoperiş, hidroizolație acoperiș bloc.

Solicită o ofertă
5+
Ani pe piață
5+
număr
angajați

Servicii: casă la roșu, casă din cărămidă, zidari, casă din lemn, firme de construcții, construcție casă, renovare casă, casă la gri, renovare apartament, casă la cheie, casă din beton, casă din bca, casă pe structură metalică.

Solicită o ofertă

Servicii: casă din cărămidă, renovare casă, firme de construcții, casă din beton, casă la gri, casă din bca, zidari, casă din lemn, casă la cheie, construcție casă, casă la roșu, casă pe structură metalică.

Solicită o ofertă