Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Stefania I., Tecuci
Cu ajutoru faiantei decorative am salvat apectul baii. Pentru ca nu am avut un buget mare alocat acestui proiect, deci nu am putut face schimbari majore la obiectele sanitare, am ales un model de fainata decorativa care atrage atentia de la orice altceva. Montajul l-am facut cu ajutorul unui dl recomandat de necesit.ro. Bun profesionist si foarte amabil!
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Sabina P., Roșiorii de Vede
Recent am descis un nou punct de lucru pentru clinica medicala pe care o conducem. Pentru ca ne adresam in special pacientilor copii, sala de asteptare a fost amenajata cu faianata decorativa specifica acestui grup tinta. Profesionistii care au executat lurarea, foarte repede si curat, am fost recomandati de necesit.ro. Primim aprecieri bune nu numai pentru serviciile noastre, cat si pentru felul primitor in care ne prezentam!
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Teodor R., Dorohoi
Am folosit faianta decorativa pentru grupurile sanitarea ale restaurantului. Efectul a fost extraordinar! Spatiul este mult mai elegant si intim, iar clientii sunt incantati de schimbarile facute. Echipa care a montat faianta, ca si cei care au conceput designul, au fost recomandati de necesit.ro. Le multumim si le uram toate cele bune!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte