6 oferte pentru montaj faianță decorativă cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Stefania I. , Tecuci

Cu ajutoru faiantei decorative am salvat apectul baii. Pentru ca nu am avut un buget mare alocat acestui proiect, deci nu am putut face schimbari majore la obiectele sanitare, am ales un model de fainata decorativa care atrage atentia de la orice altceva. Montajul l-am facut cu ajutorul unui dl recomandat de necesit.ro. Bun profesionist si foarte amabil!

5,0
Sabina P. , Roșiorii de Vede

Recent am descis un nou punct de lucru pentru clinica medicala pe care o conducem. Pentru ca ne adresam in special pacientilor copii, sala de asteptare a fost amenajata cu faianata decorativa specifica acestui grup tinta. Profesionistii care au executat lurarea, foarte repede si curat, am fost recomandati de necesit.ro. Primim aprecieri bune nu numai pentru serviciile noastre, cat si pentru felul primitor in care ne prezentam!

5,0
Teodor R. , Dorohoi

Am folosit faianta decorativa pentru grupurile sanitarea ale restaurantului. Efectul a fost extraordinar! Spatiul este mult mai elegant si intim, iar clientii sunt incantati de schimbarile facute. Echipa care a montat faianta, ca si cei care au conceput designul, au fost recomandati de necesit.ro. Le multumim si le uram toate cele bune!



Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru montaj faianță decorativă în România

Solicitări recente pentru montaj faianță decorativă

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 9 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, As avea nevoie de montaj gresie pentru o terasa de 9m33 + repararea peretilor in zona plintei sau umplerea spatiului unde s-a spart pentru a hidroizola terasa. Va atasez cateva poze. Imi puteti face o oferta va rog? Eventual, daca puteti veni pentru a vedea exact despre ce e vorba. Multumesc,

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București
 • Suprafața: 11 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Baie de 4mp (1,7 x 2,36). Scos gresia și faianța de pe pereții de rigips. Reparat sau înlocuit rigipsul acolo unde e nevoie. Montat gresie și faianță. Pentru zona dusului, care este ușor înălțată față de restul băii, trebuie făcută pe o lungime de 1,7 m o bordura (dreapta, dintr-un perete in altul). Precizez că pe 3 din cei 4 pereți, faianța trebuie pusa doar până la înălțimea de 1.2 m, ceea ce înseamnă că pereții de rigips trebuiesc foarte bine îndreptați. De asemenea în dreptul wc-ului care are rezervor incastrat, trebuie reconstruit peretele cu rigips.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Năvodari, Constanța
 • Suprafața: 114 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa P+1: Pentru GRESIE PARTER: LIVING = 22mp, BAIE = 3,50 Mp, BUCATARIE=12Mp, BIROU=12 Mp, TERASA=11 Mp.(Gr.de exterior) HOL+SAS= 5Mp. Peste tot se merge cu aceeasi gresie "Whilliam Grey" RECTIFICATA 60x60. Pentru SCARI INTERIOARE + HOL + BAIE ETAJ=18 Mp - Aceeasi gresie + trepte si contratrepte la comanda. BALCON ETAJ=10 Mp GR.de exterior. FAIANTA PARTER IN BAIE=20mp din 2 tipuri/culori contrast. FAIANTA ETAJ la fel ca la PARTER (BAI IDENTICE)

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti
 • Suprafața: 2 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Renovare zona dus walkin. Lucrare anterioara prost executata. Panta nu a fost data cum trebuie si apa nu se scurge spre rigola. Totodata apa s-a infiltrat pe sub gresia existenta si probabil a penetrat si stratul de izolatie deoarece tavanul vecinului de jos este ud. Posibil sa fie si teava fisurata in zona dusului, sa fie nevoie si de instalator. Doresc spargerea podelei de dus refacerea izolatiei si a scurgerii, si placarea cu o gresie mozaic piatra naturala (am deja furnizor de o astfel de gresie). Insist ca mesterul sa aibe experienta pe astfel de lucrare de constructie dus walkin si placare cu gresie pebble, pentru a da o panta corecta si a nu se mai repeta situatia actuala.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 29 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am de montat 20 mp de gresie portelanata rectificata, dintre care 7 mp pe perete, dim placi 16×16cm. 9mp de faianță- 6 mp sunt placi ceramice de 10×10 și 3 mp sunt placi de 10×30. As dori sa fie montate cu rosturi de 1 mm, cel puțin gresia. Dispun de toate materialele. Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 5, București
 • Suprafața: 6 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Solicit o oferta de pret pentru manopera montaj gresie si finisare in balcon reabilitat dimensiuni x85 cm. Vezi atasament poze. Doresc nivelare cu ciment pe langa gresia veche, montaj peste gresia deja existenta si inlocuire plinta gresie, gletuire si finisare peretele de rigips al balconului, retusare un colt de tavan, plus vopsit vinarom alb tot balconul. Nu am cumparat inca materialele, este nevoie de vizionare mester si facuta lista de cumparaturi. Multumesc.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti sector 5
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Lucrarea este mai mare: zugravit, decopertat faianta de pe pereti , dat glet lavabila, pus gresie pe holul blocului si pe exterior fata spate intrari de modificat o rampa,o copertina deasupra intrari din spate, sunt in jur de 50mp, gresie cam 70mp si 12 trepte. -int. buturugenu nr.2, bl P1C sector 5 pe langa spitalul panduri

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București, București
 • Suprafața: 10 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Doresc schimbarea gresiei din hol si bucatarie. Mentionez ca sunt mobilate si doresc ca lucrarea sa fie efectuata in maxim 3 zile (scoatere gresie anterioara, daramare doua corpuri rigips, montare gresie noua si repapare polite). As dori ca lucrarea sa fie programata si intreprinsa in urmatoarele 3-4 saptamani.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Constanța, Constanța
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, suntem Mădălina și Dieter. Vom deschide in curand ( incepand cu martie ) un salon de bronzat in Constanta. Avem nevoie de instalarea gresiei in salon, gresie pe care o vom achizitiona noi Avem nevoie de consiliere in privinta materialelor pe care trebuie sa le cumparam și lista de prețuri cu privire la: incalzirea este prin pardoseala spatiul are aproximativ 70 de metrii patrati dimensiunea placilor de gresie vor fi de 60x cm cat dureaza lucrarea care este pretul: pe ora? pe m2? dacă sunteți disponibil să instalați in săptămâna 7 sau 8 ne puteti arata cateva referente ale lucrarilor dumneavoastra? (poze, video) Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Va putem arata spatiul incepand cu 4 februarie Mădălina : + 40 Dieter Thyssen: + 40

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 6, București
 • Suprafața: 1 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

De pus faianta / gresie pe masca Rezervor pentru vas wc. Dimensiune carcasa: h , Latine 80 , adancime 20 cm . Este gresie ceramica lucioasa , neagra, rectificata . Important este si masina de debitat sa Nu sară smalțul . Astazi este montata de cineva care nu are experiența și are defecte foarte mari de montaj. Trebuie sa cumpăr din nou alta gresie .