Recenzii

5 / 5
Ferestre PVC
Larion V., Constanța
Aveam nevoie de 2 ferestre și o ușă de balcon așa că, am completat cererea pusă la dispoziție de necesit.ro. La scurt timp am început să fiu contactat și să primesc oferte. Ofertele mi-au fost de folos, întrucât am ales și un furnizor pentru montare. Pe lângă oferta de preț, am primit și o schiță, cum vor arăta geamurile și mi s-a explicat prețul. Sunt mulțumit.
5 / 5
Ferestre PVC
Maria D., Cluj
Căutam de mult un furnizor amabil, profesionist și cu preturi bune. Am primit ceea ce mi-am dorit. Furnizorul ales a avut răbdare cu mine, mi-a făcut si refăcut oferta în funcție de ce îmi doream eu și cât îmi permiteam să plătesc. Acum urmează să si execute lucrarea. Mulțumită de colaborarea cu necesit.ro
4.3 / 5
Ferestre PVC
Razvan T., București
Furnizorul ne-a făcut o ofertă de preț foarte bună. Avantajul a fost și promtitudinea cu care am fost contactat pentru a mi se face oferta. Legat de calitate am să revin cu feedback suplimentar, dar din câte mi s-a transmis se lucrează cu materiale de înaltă calitate. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de echipa necesit.ro, cu siguranță vă voi recomanda familiei și prietenilor!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult într-o săptămână.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte