Recenzii

4,3 / 5
Ferestre PVC
Razvan T., București
Furnizorul ne-a făcut o ofertă de preț foarte bună. Avantajul a fost și promtitudinea cu care am fost contactat pentru a mi se face oferta. Legat de calitate am să revin cu feedback suplimentar, dar din câte mi s-a transmis se lucrează cu materiale de înaltă calitate. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de echipa necesit.ro, cu siguranță vă voi recomanda familiei și prietenilor!
5,0 / 5
Ferestre PVC
Larion V., Constanța
Aveam nevoie de 2 ferestre și o ușă de balcon așa că, am completat cererea pusă la dispoziție de necesit.ro. La scurt timp am început să fiu contactat și să primesc oferte. Ofertele mi-au fost de folos, întrucât am ales și un furnizor pentru montare. Pe lângă oferta de preț, am primit și o schiță, cum vor arăta geamurile și mi s-a explicat prețul. Sunt mulțumit.
5,0 / 5
Ferestre PVC
Maria D., Cluj
Căutam de mult un furnizor amabil, profesionist și cu preturi bune. Am primit ceea ce mi-am dorit. Furnizorul ales a avut răbdare cu mine, mi-a făcut si refăcut oferta în funcție de ce îmi doream eu și cât îmi permiteam să plătesc. Acum urmează să si execute lucrarea. Mulțumită de colaborarea cu necesit.ro
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte