Recenzii

5.0 / 5
Reparare acoperiş
George M., Bucuresti
Am facut o alegere buna. In primul rand nu stiam nimic despre materiale, care este diferenta dintr o tigla si alta. Firme de reparatii acoperisuri am tot cautat sa mi faca deviz si tot asa. La necesit.ro ce mi s a parut foarte tare este ca te suna firmele pe tine sa ti faca o oferta/ deviz si tu alegi. Bravo! Eu sunt multumit de alegerea facuta din lista de recomandari.
5.0 / 5
Reparare acoperiş
Dragos B., Valcea
Suntem asociatie de proprietari, echipa pe care ne-ati recomandat o pentru reparatii acoperisuri, a ajuns la timp in fiecare zi, au facut curatenie in fiecare zi inainte de a pleca si au facut o treaba excelenta. Noi suntem multumiti si va mai recomandam.
5.0 / 5
Reproiectare construcție existentă (extindere, restaurare)
Hugo W., Targu Jiu
Am inceput sa reconditionez casa de vacanta la inceputul anului. Cautam deja de 3 luni firme pentru reparații acoperișuri pentru ca aveam nevoie de reconditionare insa nu doream sa schimb structura nici a acoperisului si in acelasi timp am vrut sa pastrez o pastre din tigla veche. Necesit.ro mi-a facut conexiunea cu 2 firme, una din ele mi a spus din start ca nu se pricepe insa cealalta firma, experienta pe piata din 1997, echipa profi, totul a fost gata din 10 zile. Jos palaria pentru voi!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte