Cât veți plăti pentru acoperiș (manoperă)? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Acoperiș nou (manoperă + materiale)
Prețul mediu 130 lei/mp
Interval de prețuri 100160 lei/mp

Am oferit un preț orientativ pentru construcția unui acoperiș nou, inclusiv manopera și materialele (țigle). Intervalul de preț depinde de o serie de factori: forma acoperișului, materialul folosit pentru acoperișuri, dimensiunea etc. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru acoperiș nou (manoperă + materiale) este de 100 lei/mp, iar cel maxim este de 160 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj țiglă ceramică
Prețul mediu 45 lei/mp
Interval de prețuri 3060 lei/mp

Am estimat un preț pentru instalarea unui acoperiș din țiglă ceramică (doar manopera, fără țiglă). Prețul depinde de materialul de acoperire și de forma (complexitatea) acoperișului. Puteți cumpăra țigle ceramice personal sau prin intermediul unui contractor. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj țiglă ceramică este de 30 lei/mp, iar cel maxim este de 60 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj ţiglă metalică
Prețul mediu 20 lei/mp
Interval de prețuri 1525 lei/mp

Prețul acoperă doar lucrările, fără țiglă metalică. Țiglele metalice pentru acoperișuri sunt ușor de instalat, astfel încât costul de instalare este mai mic decât în cazul țiglelor ceramice. Veți plăti cel puțin 15 lei/mp pentru montaj țiglă metalică.

Solicită oferte
Montaj ţiglă beton
Prețul mediu 35 lei/mp
Interval de prețuri 2050 lei/mp

Prețul de instalare pentru țiglele din beton este puțin mai mare decât pentru acoperișurile metalice. Prețul menționat se referă doar la manoperă, cu excepția țiglelor. Cea mai folosită în România este acoperișul din beton de la Bramac. Așteptați-vă să plătiți între 20 lei/mp și 50 lei/mp pentru montaj ţiglă beton. Prețul mediu pentru montaj ţiglă beton este de aproximativ 35 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj şindrila bituminoasă
Prețul mediu 21 lei/mp
Interval de prețuri 1230 lei/mp

Acoperișurile bituminoase sunt utilizate pentru clădirile auxiliare și de vacanță, mai rar pentru clădirile rezidențiale. Şindrila bituminoasă este un material mai ieftin pentru acoperișuri. Prețul include doar instalarea, cu excepția învelitorii acoperișului. Veți plăti cel puțin 12 lei/mp pentru montaj şindrila bituminoasă.

Solicită oferte
Montaj tablă cutată
Prețul mediu 14 lei/mp
Interval de prețuri 1216 lei/mp

Plăcile de tablă cutată se pot monta direct pe suportul de scândură, după montajul foliei anticondens sau pe reţea de șipci. Prețul nu include tabla cutatăi, ci doar lucrările. Tabla cutată este unul dintre cele mai ieftine materiale pentru acoperișuri. Așteptați-vă să plătiți între 12 lei/mp și 16 lei/mp pentru montaj tablă cutată. Prețul mediu pentru montaj tablă cutată este de aproximativ 14 lei/mp.

Solicită oferte
Dulgherie acoperiș
Prețul mediu 80 lei/mp
Interval de prețuri 60100 lei/mp

Aceasta este construcția structurii din lemn a acoperișului, pe care se așează apoi materialul de acoperire. Prețul se referă doar la manoperă, cu excepția materialului (lemn). Depinde de forma acoperișului (cu două ape, cu patru ape etc.), de mărimea și de panta acoperișului. Prețurile pentru dulgherie acoperiș variază între 60 lei/mp și 100 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj ferestre de mansardă
Prețul mediu 350 lei
Interval de prețuri 200500 lei

Instalarea corectă a ferestrei de mansardă este foarte importantă pentru a evita aburirea sau pierderile mari de căldură. Se recomandă instalarea ferestrei atunci când se înlocuiește sau se acoperă acoperișul. Prețul depinde, de asemenea, de marca ferestrei de mansardă. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj ferestre de mansardă este de 200 lei, iar cel maxim este de 500 lei.

Solicită oferte
Montaj jgheaburi și burlane
Prețul mediu 15 lei/ml
Interval de prețuri 1020 lei/ml

Serviciul de instalare a jgheaburilor și burlanelor se taxează la metru liniar. Acest preț cuprinde doar manopera, fără materiale. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj jgheaburi și burlane este de 10 lei/ml, iar cel maxim este de 20 lei/ml.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru acoperișuri (manoperă)

Reparaţii acoperişuri, Acoperișuri case
Gura Văii
Localitate / sector: Gira vaii ,brasov
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 300
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Vreau sa faceti un coperis nou cu toate materialele dumneavoastra cu tabla de 0,5 mm.;coperisul vechi vine stricat si inlocuit cu cel nou;coperisul vechi are in jur de m2 in localitatea GURA VAII jud. BRASOV va rog sa i-mi spuneti si oferta de pret. (Disponibil din 12 August pãnă la sfîrsit de luna pentru lucrare.(multumesc frumos si o seara placuta.
Reparaţii acoperişuri, Tablă acoperiş
Râșnov
Localitate / sector: Rasnov
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 50
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu o oferta pentru inlocuirea unui acoperis de tigla (50mp) avand in vedere devizul de mai jos. Ulterior se poate discuta si o lucrare aditionala pentru inca un acoperis de mp in aceasi curte. 1).Demontat acoperis vechi tigla 50 m² 2) Montaj Căpriori 90 ml 3).Montaj Asterială 50 m² 4).Montat folie+lați 50 m² 5).Montat tablă tip țiglă Bilka pt 50 m² 6).montat coamă 14 ml 7).Montat șorț scoc 14 ml 8).Montat scoc 14 ml 9).Montat burlan 6 ml 10).Montat cîrlige scoc 14 buc 11.)transport mizerie 12).Montat opritori zăpadă 14 ml As prefera daca se poate sa imi trimiteti oferta prin mail pe mircea.dogariu@gmail.com
Reparaţii acoperişuri, Firme montaj de acoperiș
Luduș
Localitate / sector: Luduș
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Casa duplex cu căpriori, șipca, țigla ceramica, 4 coșuri de fum. Acoperiș in patru ape. Dimensiune casa 22x10 metri. Coama acoperișului app 14 metri. Înălțime pod la coama app 5 metri. Grinzi și căpriori ok. In doua dintre cele patru Colțuri ale podului acoperișul e înălțat in forma de piramida cu baza de app 4x4 metri. Poza atașata. Solicit oferta pentru înlăturarea țigleli și sipcilor, preluarea țiglelor vechi, realizarea de acoperiș nou cu țigla metalică, înlocuirea jgheaburilor și burlanelor.
Reparaţii acoperişuri, Reparaţii acoperişuri
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Tip de acoperiș: Tablă cutată
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Acoperisul blocului nostru are nevoie de reparatii in ceea ce priveste tabla de pe acoperis care este foarte ruginita.Din pacate nu stiu suprafata exacta, dar la construirea acestuia in urma cu 16 ani s-au folosit de foi de tabla.Noi avem nevoie de o expertiza in primul rand pentru stabilirea unui pret pentru a colecta banii de la locatari, astept oferte in ceea ce priveste acest aspect.
Ploiești
Localitate / sector: Ploiesti, Prahova
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Lucrarea solicitata la ofertare este: 1 Înlocuirea parțiala a jgheaburilor rectangulare ale casei, confecționate din tabla zincata de 0,5 mm, cu altele identice și sigilarea îmbinărilor dezlipite la porțiunile care se vor menține și la burlanele aferente, pe o lungime de aprox. ml 2 Montarea de parazăpezi pe o lungime de 30 -50 ml 3 refacerea cu tencuiala simpla a 2 coșuri de fum aprox. 10 mp Lucrarea se realizează la o înălțime intre 5 și 9 m. Preferam oferte reale si complete pentru lucrările mentioante cu comunicarea minim a prețului unitar pentru montaj jgeab, parazăpezi, tencuieli. Oferta finala si celelalte clauze se vor stabili după vizionare, prin contract. Cu stima, E.Ionita
Reparaţii acoperişuri, Montaj acoperiş - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiesti, jud.Prahova
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 80
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua !As dori o oferta pentru montajul unui acoperis intr-o singura apa cu tigla metalica (Lindab, Bilka,Gerard). Structura de lemn este solida insa doresc inlocuirea scandurii care se afla acum sub tabla veche,si montajul tigla metalica la care se adauga schimbare de jgheaburi si burlane.Doresc realizarea si cu folie izolanta la acoperis.Mentionez ca suprafata este de aproximativ 80 mp. Oferta sa includa materialele, montaj, transport si toate accesoriile(folie ,sipca ,sistem pluvial,etc) .As dori sa imi faceti ofertacu scandura inlocuita si fara scandura inlicuita. Cu stima L.
Reparaţii acoperişuri, Tablă acoperiş
Râșnov
Localitate / sector: Râșnov, Brasov
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 22
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua ! Mă numesc , locuiesc în loc. Râșnov, jud. Brașov. Lucrarea pe care vreau să o execut constă în înlocuirea acoperișului la o anexă de lângă casă, care are o suprafață de aproximativ de 22 mp. Pentru noul acoperiș doresc să folosesc tablă profilată tip țiglă sau tip lindab cu o grosime între 0,4 - 0,5. Deasemenea doresc înlocuirea jgeaburilor și burlanelor la toată casa, pe o lungime de aprox. 30 ml și demolarea unui coș de fum montat pe anexa unde vreau înlocuirea acoperișului. Îmi doresc ca executantul lucrării să facă măsurători , să facă necesar de materiale pe care apoi să le asigure și să estimeze o cotatie pentru materiale și manoperă.
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am un balcon la etajul 3 al unui bloc de 3 etaje si balconul este inchis cu termopane si acoperit cu placi de azbociment. Balconul are aprox 1x5 m. As dori sa inlocuiesc azbestul si suportul pe care stau cu un alt material. Ar fi si varianta sa dau jos azbestul si sa inchid pana sus, deasupra termopanelor, pana la acoperisul blocului cu scanduri de lemn. As dori ca lucrarea sa inceapa in aprox o luna. Dores de asemenea ca muncitoprii sa lucreze in conditii de siguranta, placile sa nu fie sparte pentru a nu genera particule in aer. Am atasat poze cu balconul. Este cel de la ultimul etaj din partea dreapta. Multumesc
Reparaţii acoperişuri, Tablă acoperiş
Craiova
Localitate / sector: Craiova, Dolj
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 7
Tip de acoperiș: Altele
Servicii suplimentare: Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Doresc un acoperis la intrarea in casa (duplex) similar cu cel din prima poza (casa alaturata). Structura va fi facuta in oglinda cu cel a casei alaturate (preferabil cu doar doi stalpi), fara stalpii din mijloc (se pot folosi materiale de cherestea mai groase decat la acoerisul existent). Se va acoperi cu polycarbonat celular transparent de 10mm, se vor monta burlane si jgheaburi si se vor face finitiile cu elemente de acoperis. Prindere pe casa se va face cu conespanuri in grinda de beton. Am nevoie de oferta pentru manopera si o data posibila pentru demararea executiei lucrarii. Mutumesc
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri
Bogați
Localitate / sector: sat Bogati, judetul Arges
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 220
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Acoperis in 4 ape, fara lucarne L - 20m l- 9,8m coama- 10m inaltime la coama - 2,5m burlane- 10 Doresc oferte detaliate pentru sistem complet de invelitoare din tabla tip tigla (tabla, jgheaburi si burlane, tinichigerie, acesorii etc.), numai marcile Ruukki si Lindab Nordic , inclusiv montaj.