Cereți oferte gratuite pentru gard din beton în Focșani


472 de utilizatori din Focșani au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 5 firme de garduri din beton Focșani, 2021

3 proiecte finalizate cu un rating mediu de 4,8

5,0
Crisalex C. S. , cu 1 lună în urmă

GENERAL AGRO COM SERVICE SRL A respectat pretul convenit.Ne-a ajutat cu sfaturi.

20+
Ani pe piață
100+
număr
angajați

Servicii: poartă metalică, balustrade interioare, poartă din lemn, balustradă de sticlă, balustrade, balustradă fier forjat, balustradă aluminiu, balustradă lemn, porţi, poartă pvc, poartă fier forjat, balustradă inox, balustradă balcon.

Solicită o ofertă

SMARTDENTREPAIR S.R.L.

5,0
1 recenzie
5,0
Pro E. S. , cu 5 luni în urmă

SMARTDENTREPAIR S.R.L. seriozitate,profesionalism,bun simt!

Servicii: poartă pvc, porţi, gard metalic, gard din piatră, poartă fier forjat, garduri, balustradă aluminiu, balustradă fier forjat, gard pvc, balustradă lemn, gard fier forjat, balustrade, balustrade interioare, gard beton, plasă gard, balustradă inox.

Solicită o ofertă
4,3
Mihaela N. , 2 ani în urmă

Furnizorul a executat lucrarea in termenul stabilit. Lucrarea a fost executata bine si cu minim de efort/resurse necesare.

Furnizorul este un foarte bun negociator si daca beneficiarul nu este la fel de bine pregatit, pretul poate fi f mare. ☺

Servicii: casă la gri, hidroizolație terasă circulabilă, casă din beton, casă la roșu, poartă fier forjat, construcție casă, zidari, firme reparații acoperișuri, casă din lemn, hidroizolaţie acoperiş, renovare casă, casă din cărămidă, casă din bca, montaj acoperiş, firme montaj de acoperiș, poartă metalică.

Solicită o ofertă

FORJA SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: poartă din lemn, balustrade, gard beton, panouri gard bordurat, gard din lemn, gard din piatră, balustradă de sticlă, porţi, balustradă aluminiu, plasă gard, balustradă balcon, balustradă lemn, gard pvc, gard fier forjat, poartă pvc, poartă metalică.

Solicită o ofertă

ARTAFIER-DAMASCHIN SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață
30+
număr
angajați

Servicii: gard din lemn, poartă din lemn, gard beton, garduri, balustradă aluminiu, gard fier forjat, balustradă fier forjat, porţi, gard wpc, plasă gard, balustradă lemn, gard metalic, balustrade, gard din piatră, balustradă de sticlă, poartă metalică.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru garduri din beton, Focșani

Gard beton

  • Localitate / sector: Unirea-Odobesti, Vrancea
  • Lungime (în metri): 35
  • Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
  • Montaj: Da
  • Termen orientativ de montaj: Imediat

Buna ziua!! As avea nevoie de construirea cel puțin a soclului unui gard de 20m x 0.3m x 1,1m (Lxlxh) cu mix de stalpi din teava rotunda si stalpi din beton armat, cu o poartă pietonala de acces si alti 15m x 0.3m x 0.6m, de soclu gard din beton si zidit din cărămidă sh curata pe o înălțime de inca 0,5m. As mai avea de pregatit si montat în beton 15 stalpi din teava de sonda, de aproximativ 3,5m inaltime. Mentionez ca betonul va fi turnat cu pompa, nu dețin cofraje, este necesara sudura, armatura din fier-beton striat este confecționata partial de catre mine (60%), in timpul liber, la fel si săpăturile. Multumesc mult!!

Gard metalic

  • Localitate / sector: Focșani, Vrancea
  • Lungime: 30 m
  • Montaj: Da
  • Termen orientativ de montaj: 1-3 luni

Buna ziua, dorim sa renovam un gard din care vor ramane doar stalpii pe care vrem sa montam sipca metalica. Lungimea aproximativa este de 30 m la o inaltime de 2 m. Va rugam sa ne faceti o oferta si daca este posibil sa includeti si montajul. In cazul in care serviciul de montaj nu este disponibil,va rugam sa ne recomandati o echipa cu care colaborati sau a mai lucrat cu produsul dumneavoastra. Cu stima,