Sfaturi
Garduri
3 sfaturi despre cum să alegeți gardul

3 sfaturi despre cum să alegeți gardul

Dacă încă ezitați cu privire la alegerea gardului de curte cel mai potrivit pentru dumneavoastră, citiți sfaturile de mai jos. Astfel, vă va fi mai ușor să luați o decizie.

Cereți oferte gratuite pentru gard

1. Gândiți-vă la scopul gardului

De ce aveți nevoie de un gard? Pentru a vă proteja viața privată sau pentru a vă împiedica câinele să fugă din curte? Lăsați răspunsul la aceste întrebări să vă ghideze, pentru a putea lua decizia optimă.

Dacă doriți în primul rând să vă protejați intimitatea, un gard din panouri aflate la distanță mică unul de altul este mai potrivit pentru dumneavoastră. Acestea sunt, de obicei, garduri din lemn și garduri din PVC.

Dacă protejarea vieții private nu se află pe primul loc pentru dumneavoastră, ci doriți să dați curții un aspect mai deschis și mai luxos, atunci veți face o bună alegere cumpărând un gard din aluminiu ali gard din inox.

Și un gard din fier forjat constituie o alegere bună din punct de vedere estetic.

Dacă aspectul nu este primordial și doriți doar să vă împiedicați animalul de casă să sară peste gard sau să vă protejați de oaspeții neinvitați, gardurile din panouri sau gardurile din plasă sunt, de asemenea, o alegere bună.

gard

2. Verificați prețurile gardurilor și costurile de montare

  • Gardurile din panouri și gardurile din plasă sunt printre cele mai ieftine.
  • Și gardurile din PVC sunt destul de avantajoase ca și preț.
  • Undeva în gama de prețuri medii se încadrează gardurile din aluminiu și gardurile din lemn, deși în cazul celor din urmă prețul depinde mult de specia de lemn utilizată.
  • Printre cele mai scumpe se află gardurile din fier forjat, care sunt urmate îndeaproape de gardurile din oțel inoxidabil.

Atunci când verificați prețurile gardurilor, țineți seama și de costurile de montare.

3. Aflați ce fel de mentenanță necesită gardurile

Gardurile din lemn sunt atractive, dar necesită o întreținere regulată - se recomandă vopsirea lor la fiecare 5 ani. Dacă vi se deteriorează un astfel de gard, nu este dificil să găsiți un executant, care să vi-l repare.

Gardurile din aluminiu, inox sau PVC necesită o întreținere minimă. Dar, dacă vi se deteriorează o parte a unui gard din inox sau din aluminiu, va trebui să înlocuiți întregul gard.

Puteți încerca să vă montați singuri gardul, dar în acest caz trebuie să știți, că pe lângă faptul că veți avea nevoie de unelte speciale, va trebui să faceți o muncă grea. Dacă doriți ca gardul să fie montat la un nivel calitativ înalt și fiabil, merită să angajați un montator profesionist. La necesit.ro am selectat pentru dumneavoastră numeroși furnizori de garduri de calitate. De asemenea, puteți verifica referințele acestora și opiniile clienților lor anteriori.

Cereți oferte gratuite pentru gard