6 oferte pentru hidroizolație cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Andra P. , Huşi

Sunt foarte multumita de firma contractata pentru hidroizolatia fundatiei de la casa mea. Proprietarul firmei mi-a raspuns la fiecare apel si atat el cat si personalul lui au fost foarte amabili si profesionisti. Pretul final a fost acelasi cu cel transmis prin oferta si cel mai bun dintre toate cele primite. Per ansamblu, a fost o experienta foarte buna.

5,0
Bogdan L. , Rădăuți

Oferte bune, răspuns rapid. Lucrările de hidroizolatie acoperiș au fost terminate în câteva zile după trimiterea cererii pe site-ul Necesit și sunt foarte mulțumit de rezultat.

4,5
Beatrice R. , Săcele

Pana acum echipa este profesionista si prietenoasa, iar pretul cerut, rezonabil. Multumesc celor de la Necesit pentru ca m-au pus in legatura cu ei.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru hidroizolație în România

Solicitări recente pentru hidroizolație

Acoperișuri

 • Localitate / sector: Timișoara, Timiș
 • Suprafața aproximativă: 110 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna seara, Va rog sa imi transmiteti oferta dumneavoastra pentru inlocuirea invelitorii actuale realizate din placi de poliester ondulat armate cu fibra de sticla montate pe scanduri montate defectuos pe 3 structuri independente tip sopron,avand o suprafata totala de ~ mp. Solicitarea este de a demonta invelitoarea veche ,a completa scandurile si a monta o membrana bituminoasa achizitionata din Dedeman in suluri , tip ARCO- Festa Plus VA 3.5 kg/mp glass fiber,lungime desfasurata 10m. Am lemnul si 5 suluri de membrana achizitionate. Doresc sa execut lucrarea saptamana viitoare deoarece sunt in concediu si astept sa fiu contactat daca lucrarea prezinta interes in cursul zilei de marti 22 iunie ac. Lucrarea se realizeaza in Timisoara,str.Pindului in perioada 24-26 iunie ac in functie de disponibilitatea echipei de lucru (~3 lucratori). Astept telefonul dumneavoastra pentru a colecta alte date necesare intocmirii si transmiterii ofertei in cursul zilei de miercuri 23 iunie ac. Multumesc frumos! Cu stima,

Terase și balcoane

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața aproximativă: 200 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Avem un penthouse in Herastrau pe 2 etaje cu terasa partial acoperira de deck si partial de gradina care din cauza ploilor abundente a fost inundat. Tavanele false de gips au cedat sub presiunea apei si au inceput sa se umfle si sa cada. Este o lucrare complexa pe care cautam sa o remediem in intregime. Banuim ca este nevoie de o constatare tehnica dar ne-am dori decopertarea totala, refacerea hidroizolatiei la cele mai inalte standarde si readucerea la starea estetica actuala. De asemenea este nevoie si de refacerea interioarelor unde au fost afectate. Lucrarea este una importanta si nu dorim carpeli sau lucrari superficiale. Multumim,

Terase și balcoane

 • Localitate / sector: Bucuresti
 • Suprafața aproximativă: 8 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Sunt interesat de ofertele dvs de hidroizolatii terase (solutii tehnice si preturi) Este vorba de o terasa descoperita de 8mp, intens circulabila si aflata la etajul 1 al unei case. Peste hidroizolatie se va aseza o gresie de exterior si va suporta greutatea unui mobilier usor. Adresa este Bucuresti sect 1

Acoperișuri

 • Suprafața aproximativă: 30 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Clădirea pentru care solicităm lucrările de reparații are acoperiș din panouri sandwich si frontonul din perete cortină. Se produc infiltrații la îmbinarea peretelui cortina cu acoperisul. Solicităm o evaluare a situației de către un specialist, la fața locului, și propunerea măsurilor pentru remedierea situației existente.

Terase și balcoane

 • Localitate / sector: Iași, Iași
 • Suprafața aproximativă: 50 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

As dori sa hidroizolez acoperisul unui apartament din 4, etaj 4 , ceilalti vecini au izolat sau nu au necesitate are o marime de 30 m insa cel mult pot sa fac 50 m pentru a acoperi casa scarii si o parte dinspre vicini. As dori oferte cu membrana bituminoasa in 2 straturi sau eventual produse ce au durabilitate si garantie pe perioada indelungata minim 5 ani . Precizez ca am pietris deasupra apartamentului si vreau sa-l elimin carat dus jos prelucrat bineanteles daca contracost sa fie inclus in deviz. Contactare si oferatre pe email, va rog. Multumesc!

Terase și balcoane

 • Localitate / sector: Constanta
 • Suprafața aproximativă: 5 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc o hidroizolatie a tavanului balconului (inchis cu termopan) situat la etajul 1 pe o lungime de cca 5 m liniari ( 1m +3m+1m) si exterior, la buza balconului de la etajul 2 care trebuie refacuta, deoarece este crapata si pe acolo se infiltreaza apa in tavanul balconului meu. Blocul este construit din placi de beton.

Fundații și subsoluri

 • Localitate / sector: Constanta/ Lazu
 • Suprafața aproximativă: 50 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Demisol casa, construita , cu incalzire in pardoseala, inclusiv in demisol. umiditate foarte ridicata , aparitie de mucegai. ventilatia este defectuasa. ma intereseaza solutii de izolatii interioare, fara a necesita sapaturi in exteriorul casei. mentionez ca nu este hidroizolata fundatia, si la ploi indelungate apar si 2-4 pete de umezeala pe peretele vertical. aprox 2 m sub pamant adancimea demisolului, si lipsa trotuarelor de langa casa, momentan. Ce solutii imi recomandati?

Fundații și subsoluri

 • Localitate / sector: București sector 2, București
 • Suprafața aproximativă: 10 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, C.N. Româna S.A. este interesată de realizarea lucrarilor de reparație și hidroizolație al unui perete exterior de la demisolul clădirii cu suprafata aproximativă de 5m x 2m din sediul Serviciului Activitați Tipografice, situat în Bd. Dimitrie Pompeiu nr.5-7, Bucuresti, Sector 2. În vederea realizări acestei lucrări de reparație vă solicitam oferta financiară care să includă un deviz al lucrari. Vă informam ca toate activitațile realizate de companie sunt derulate prin platforma SEAP. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice). www.licitatiisicap.ro Multumesc.

Acoperișuri

 • Suprafața aproximativă: 100 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Este o casa de chirpici , acoperita in urma cu 30 de ani cu acoperis tip azbest. Ploile din anul acesta au distrus acoperisul, ploua in casa si deja s-au mucegaiti peretii. Am in casa o batranica semi paralizata. Am nevoie sa aflu detalii despre o reparatie corecta si durabila. Am consultat preturi la materiale, la dedeman sunt ok si la tigla metalica si la sindrila bituminoasa. In functie de raspunsul la buget, plan materiale, durata lucrarii, imi pot face si eu socotelile pt a putea fi prezenta acolo si a realiza cea mai buna reparatie. Contactare si ofertare pe email, va rog. Va multumesc anticipat!

Acoperișuri

 • Localitate / sector: Targoviste
 • Suprafața aproximativă: 200 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Hidroizolatie existenta este acoperită cu placi pavaj. Sunt doua guri sifon de preluare a apei pluviala care probabil trebuiesc schimbate deoarece găurile de evacuare sunt opturate rămânând o gaură de aproximativ 40- 50mm. Infiltratiile se observa la marginea pereților exteriori ai terasei , probabil din cauza acumularii de apa ce nu poate fi preluată. E posibil sa se rezolve problema prin schimbaŕea sifoanelorlor si hidroizolarea marginilor exterioare. Acest lucru poate sa il stabilească cineva specializat dupa o constatare la fata locului.