Recenzii

5.0 / 5
Poartă fier forjat
Daniela K., Tecuci
Am primit 5 oferte comparabile pentru montajul unei porti din fier forjat, in doar doua zile. Totul s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. In cele din urma am decis sa colaboram cu firma care ne-a prezentat cea mai buna oferta si ne-au inspirat incredere. Executia lucrarii nu s-a finalizat, nu pot spune nimic despre rezultatul final, dar pana acum colaborarea a decurs intr-o maniera prietenoasa si profesionista.
5.0 / 5
Poartă fier forjat
Răzvan C., Miercurea-Ciuc
Multumesc echipei de la Necesit pentru servicii rapide si ofertele bune pe care le-am primit in urma solicitarii de montare a unei porti din fier forjat. La mijlocul lucrarilor de renovare a casei am decis sa apelam la acest site pentru a primi mai multe oferte. Cei care ne-au contactat erau buni profesionisti si in cele din urma am contractat lucrarea cu unul dintre ei. Pana acum totul este bine si poarta arata fantastic!
5.0 / 5
Poartă fier forjat
Miruna S., Sighetu Marmaţiei
Am decis sa apelez la Necesit pentru a primi mai multe oferte in legatura cu montarea unei porti din fier forjat si am fost placut surprins! Am contractat lucrarea cu unul din furnizorii recomandati. Pretul solicitat a fost acceptabil si executia foarte rapida. I-am recomandat si vecinilor care urmeaza sa monteze o usa noua la garaj.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte