Recenzii

5,0 / 5
Poartă fier forjat
Daniela K., Tecuci
Am primit 5 oferte comparabile pentru montajul unei porti din fier forjat, in doar doua zile. Totul s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. In cele din urma am decis sa colaboram cu firma care ne-a prezentat cea mai buna oferta si ne-au inspirat incredere. Executia lucrarii nu s-a finalizat, nu pot spune nimic despre rezultatul final, dar pana acum colaborarea a decurs intr-o maniera prietenoasa si profesionista.
5,0 / 5
Poartă din lemn
Roxana S., Dorohoi
Multumesc pentru ajutor! Firma pe care am contractat-o prin intermediul Necesit m-a ajutat sa fac cea mai buna alegere in ceea ce priveste poarta de care aveam nevoie. Sunt foarte bucuros si multumit ca am optat pentru o frumoasa poarta din lemn si sper ca si pe viitoar sa mai beneficiez de serviciile lor.
5,0 / 5
Poartă metalică
Cosmin V., Sighișoara
Am decis sa apelez la Necesit pentru a primi mai multe oferte in legatura cu montarea unei porti metalice si am fost placut surprins! Am contractat lucrarea cu unul din furnizorii recomandati. Pretul solicitat a fost acceptabil si executia foarte rapida. I-am recomandat si vecinilor care urmeaza sa monteze o usa noua la garaj.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte