Recenzii

5,0 / 5
Încălzire/răcire
Cătălin S., Mizil
Complimente pentru Necesit, pentru Dl. Cretu si intreaga sa echipa. Abordare profesionista, atentie sporita pentru nevoia clientului, sfaturi si recomnadari pertinente. Au pus accent pe nevoia clientului si dupa ce au dat mai multe solutii profesioniste pentru rezolvarea situatiei, fara sa impuna un anumit punct de vedere, ne-au lasat sa alegem ce am considerat ca este mai potrivit pentru noi. Pompa de caldura cu aer-apa petntru care am optat a fost instalata in timpul stabilit si functioneaza perfect.
5,0 / 5
Încălzire/răcire
Raul C., Ocna Mureş
Am avut nevoie de instalarea unei pompe de caldura cu aer-apa si am ales furnizorul care mi-a facut cea mai buna oferta. A fost amabil, bun profesionist si a executat lucrarea in timpul convenit. Multumesc foarte mult!
5,0 / 5
Încălzire/răcire
Natalia P., Salonta
Este un serviciu grozav! Am primit 3 oferte pentru pompe de caldura cu aer-apa in aceeazi zi in care am depus cererea. Am ales o firma pe baza experientei in domeniu si a profesionalismului. Echipa a fost foarte amabila, punctuala si ne-au dat sfaturi bune. De asemenea, au fost atenti sa curete locul in urma lucrarii si sa lase totul in ordine. Era evident ca stiu ce fac si ne-au raspuns intodeauna la intrebarile pe care sotul meu si cu mine le-am avut in legatura cu instalarea si modul de functionare al pompei de caldura.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte