Recenzii

5.0 / 5
Poartă fier forjat
Daniela K., Tecuci
Am primit 5 oferte comparabile pentru montajul unei porti din fier forjat, in doar doua zile. Totul s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. In cele din urma am decis sa colaboram cu firma care ne-a prezentat cea mai buna oferta si ne-au inspirat incredere. Executia lucrarii nu s-a finalizat, nu pot spune nimic despre rezultatul final, dar pana acum colaborarea a decurs intr-o maniera prietenoasa si profesionista.
5.0 / 5
Poartă din lemn
Roxana S., Dorohoi
Multumesc pentru ajutor! Firma pe care am contractat-o prin intermediul Necesit m-a ajutat sa fac cea mai buna alegere in ceea ce priveste poarta de care aveam nevoie. Sunt foarte bucuros si multumit ca am optat pentru o frumoasa poarta din lemn si sper ca si pe viitoar sa mai beneficiez de serviciile lor.
5.0 / 5
Poartă metalică
Cosmin V., Sighișoara
Am decis sa apelez la Necesit pentru a primi mai multe oferte in legatura cu montarea unei porti metalice si am fost placut surprins! Am contractat lucrarea cu unul din furnizorii recomandati. Pretul solicitat a fost acceptabil si executia foarte rapida. I-am recomandat si vecinilor care urmeaza sa monteze o usa noua la garaj.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor