Veți avea nevoie în scurt timp de montaj rigips și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru montaj rigips și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Tavane și scafe rigips
Prețul mediu 35 lei/mp
Costuri variabile 3040 lei/mp

Prețul este pentru placarea tavanelor cu rigips. Prețul include manopera și materialele. Rigipsul poate fi instalat pe structuri din lemn sau din metal. Izolația nu este inclusă în preț. Costul mediu pentru tavane și scafe rigips este de 35 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 40 lei/mp.

Solicită oferte!
Pereți din rigips
Prețul mediu 30 lei/mp
Costuri variabile 2535 lei/mp

Serviciul constă în căptușirea pereților cu rigips. Rigipsul poate fi instalat pe o structură din lemn sau metal. Prețul include manopera și materialele. Costul mediu pentru pereți din rigips este de 30 lei/mp, sau de obicei între 25 lei/mp și 35 lei/mp.

Solicită oferte!
Pereți despărțitori (rigips)
Prețul mediu 50 lei/mp
Costuri variabile 4060 lei/mp

Serviciul constă în realizarea de pereți despărțitori din rigips. Placarea poate fi dublă sau triplă. Rigipsul este montat pe o structură metalică sau din lemn. Veți plăti cel puțin 40 lei/mp pentru pereții despărțitori din rigips.

Solicită oferte!
Șapă uscată
Prețul mediu 30 lei/mp
Costuri variabile 2535 lei/mp

Prețul se referă la realizarea șapei uscate din rigips. De obicei, se așează două straturi de gips-carton. Șapa uscată este recomandată în cazul în care aveți scânduri din lemn, plăci OSB, plăci subțiri din beton, plăci din metal. Așteptați-vă să plătiți între 25 lei/mp și 35 lei/mp pentru o șapă uscată. Prețul mediu pentru o șapă uscată este de aproximativ 30 lei/mp.

Solicită oferte!
Mansardă rigips
Prețul mediu 35 lei/mp
Costuri variabile 3040 lei/mp

Prețul se referă la placarea cu gips-carton a mansardei. Include manopera și materialele. Prețul pentru o mansardă rigips este pe metru pătrat de suprafață de placare (nu pe suprafață de podea). Costul mediu pentru o mansardă rigips este de 35 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 40 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru montaj rigips

Montaj rigips, Pereți rigips
Mogoșoaia
Localitate / sector: Mogoșoaia
Suprafață pereți rigips (m2): 600
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc placarea peretilor interiori cu rigips intr-o casa pe structura de lemn. Placile de rigips se vor prinde pe structura de lemn deja montata (din 60 in 60 cm) sau pe OSB-ul deja montat. Trebuie facuta structura doar pe tavanul de la etaj. Suprafata totala aprox este de mp din care mp pereti (cu tot cu geamuri) si mp tavane (75mp tavan parter / 75mp tavan etaj).
Montaj rigips, Pereți rigips
Mereni
Localitate / sector: Mereni
Suprafață pereți rigips (m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am de facut urmatoarele din rigips: ~50 mp tavane (camerele 7, 8, 9, 10) ~20+ mp pereti ( perete exterior 9, perete despartitor camera tehnica 10), posibil si alti pereti, de vazut la fata locului. Daca pretul este corect putem discuta si despre placarea mansardei cu rigips ~ mp rigips. Gasiti schema casei atasata. Multumesc.
Montaj rigips, Scafe tavan
Baciu
Localitate / sector: Baciu
Suprafață tavane sau scafe (m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, detin o casa unde demisolul a ramas la rosu as dori sa incep sa fac tavanul cu rigips si ulterior daca munca este profesionista si sunt multumit va voi prezenta proiectul arhitectural si voi avea nevoie de cateva scarfe la parter si la etajul casei, total de placa ar fi undeva la - mp. Asteptarile: - prezentarea unor lucrari efectuate , eventual as putea sa ma deplasez in unul din santierele Dvs. - propunerea celei mai bune solutii - oferta de pret detaliata manopera + material(ce tip de material - marca) + evacuat moloz daca e necesar ( trebuie sa ramana curat, nu doresc sa ramana nici un sac de material sau nisip , indiferent ca e surplus, prefer sa il folositi la o alta lucrare si sa platesc ce s-a folosit + pierderi care nu pot fi folosite , magazinele accepta retur pentru marfa nedesfacuta ) - contract + termen de executie - metoda de plata - plata avansului se face pentru tot materialul iar manopera se plateste la final Beneficiu: - nu negociez pretul, fiecare are dreptul sa-si evalueze munca