6 oferte pentru montaj rigips cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Raul P. , Cluj-Napoca

Am renovat casa si am avut nevoie de profesionisti pentru montare rigips pe structura metalica. Prin intermediul necesit.ro am avut de ales intre mai multe oferte si in cel mai scurt timp lucrarea a fost executata foarte bine.

5,0
Vasile I. , Galați

Performanta placilor de rigips depinde de modul in care este realizat montajul. Pentru executia lucrarii de montaj rigips am vrut in mod obligatoriu sa apelez la profesionisti, chiar daca executia poate fi facuta si de amatori. Am cautat cu ajutorul necesit.ro mai multe firme, iar cei care m-au ofertat au facut o treaba excelenta!

5,0
Iulia V. , Sibiu

Pentru renovarea livingul am ales sa montam rigips. Nu aveam nici o informatie in legatura cu ce presupune achizitia si executia lucrarii, deci am cautat prin intermediul internetului diferite variante. Pe siteul necesit.ro am gasit nu numai informatii utile in legatura cu cei care executra asemenea lucrari, dar am primit si oferte concrete. In termen de cateva zile lucrarea a fost finalizata la un pret surprinzator de mic!Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru montaj rigips în România

Solicitări recente pentru montaj rigips

Tavane și scafe rigips

 • Localitate / sector: București sector 3, București
 • Suprafață tavane sau scafe: 15 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua, Am dori realizarea unor scafe de aproximativ 15cm inaltime fata de actuala placare cu rigips neteda a plafoanelor care se afla la aproximativ 7cm de placa de beton, în mai multe camere, pentru a avea loc sa se injecteze un produs de izolație prin carotarea ulterioara a acestor scafe. Mulțumesc anticipat, M.

Șapă uscată

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Suprafață pardoseală: 10 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, M-ar interesa o oferta pentru urmatoarele: 1. slefuit/nivelat sapa pe hol de unde a fost scoasa o gresie veche: in jur de 10mp; sunt cateva denivelari si resturi de adeziv -> urmeaza sa tragem niste fire electrice dupa ce e nivelat 2. turnat sapa in golurile de sub calorifere si peste cateva trasee de cablu tras prin sapa 3. umplut mici goluri din pereti (tevi calorifere, cateva caneluri pentru cabluri noi si geam baie mare)

Tavane și scafe rigips

 • Localitate / sector: București sector 4, București
 • Suprafață tavane sau scafe: 20 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

In urma unei inundatii este necesara refacerea tavanului din rigips, inclusiv vata izolanta, din bucatarie, jumatate de sufragerie si un colt de dormitor. Nu exista un buget maxim, ma intereseaza folosirea unor materiale de calitate. M-ar ajuta primirea unor oferte pe email, in care sa fie detaliat costul.

Pereți rigips

 • Localitate / sector: București sector 3, București
 • Suprafață pereți rigips: 200 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Se renoveaza apartamentul, este nevoie de placare in 2 dormitoare (3,5 m x 3.5m), 2 holuri ( 4m x 2 m), un living ( 5m x 4x ) , si tavan bucatarie ( 2.5 m x 3,5 m) . Mentionez ca apartamentul se afla la etajul 3 al blocului, suprafata de m este estimativa. Masurat de catre mine reiese undeva la m patrati, deci m este orientativ. Doresc manopera sa fie socotit per total la gata ( schelet,rigips,glet la imbinari,lavabila, glafuri).

Pereți despărțitori

 • Localitate / sector: București sector 5, București
 • Suprafață perete despărțitor: 7 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Bună ziua, Vreau sa închid o bucătărie care e open space cu living-ul. As dori sa despart acest spațiu prin realizarea unui perete din rigips cu ușa din lemn alb.Usa o achizitionăm noi deoarece doresc să fie identică cu celelalte uși din locuință. Suprafața este de 2,81 m lungime x 2,30 m înălțime. Mă interesează oferta pentru lucrarea cu realizarea peretelui despărțitor, zugravirea lui si montarea ușii. Mulțumesc,

Mansardă rigips

 • Localitate / sector: Giroc
 • Suprafața tavanului și a pereților: 15 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Buna ziua, Sunt interesat de o oferta de manopera + materiale pentru repararea unui tavan din gips carton. Tavanul a fost afectat de apa, intr-un loc este doar patat, iar in 4 locuri este fisurat. Suprafata cumulata a celor 5 locuri afectate este de 15 mp. Tavanul este format din: placa OSB (podeaua din pod), izolatie din vata minerala si gips carton (dat cu lavabila alba) pe profil metalic (tavanul visibil din apartament). Intrebare: daca placa de gips carton a fost afectata de apa, necesita schimbare? Care e parerea dumneavoastra? As avea nevoie de 2 estimari de costuri indiferent de raspunsul la intrebarea de mai sus: - costuri (materiale + manopera) in cazul in care nu este necesara inlocuirea placilor de gips carton - costuri (materiale + manopera) in cazul in care ESTE necesara inlocuirea placilor de gips carton Costurile ne sunt acoperite de asigurator, urmaresc calitate in executia lucrarilor. Multumesc,

Pereți rigips

 • Localitate / sector: Bragadiru, Ilfov
 • Suprafață pereți rigips: 100 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Doresc sa plachez cu rigips o mansarda care a fost deja placata cu OSB de 10mm si doresc sa o plachez peste tot cu rigips aplicat direct pe osb (fara caroiaj). Separat de aceasta placare mai am de facut cativa pereti despartitori in mansarda care au in total o lungime de aproximativ 10 ml. Aesti pereti vor fi construiti de la 0.

Pereți despărțitori

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafață perete despărțitor: 50 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

5 pereti despartitori rigips la demisol pentru formarea unor camere tehnice. Acum e spatiu gol si stalpi de rezistenta. Inaltimea este de 3m. Trebuie sa fie montate si 3 usi de interior in pereti, dimensiunea lor a fost scoasa din calcul la total mp. In plus ar mai fi si tavan rigips 45 mp. Rezumat ar fi de construit un hol de 12ml si 2 camere, la gata. Fara partea de electrica.

Tavane și scafe rigips

 • Localitate / sector: Bacau, Margineni
 • Suprafață tavane sau scafe: 50 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Casa este batraneasca, din paianta. Vreau sa renovez /consolidez plafoanele la 2 camere, cu rigips pe profile metalice. Dacă oferta este accesibila as renova si peretii in acelasi fel. Timpul este limitat. Pana la sdarsitul lunii august trebuie sa finaluzez lucrarea. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Pereți despărțitori

 • Localitate / sector: București, București
 • Suprafață perete despărțitor: 1000 mp
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Pereți despărțitori, înălțime 4 metri. Placare dubla pe o parte și pe alta plus izolație vata ! Pereți simpli, aceeași înălțime placare dubla plus izolație! Tavane la înălțimi diferite o singura placare! As dori un preț aproximativ pentru structura și placat, și un preț aproximativ pentru finisaje la gata!va rog sa imi trimiteti ofertele pe e-mail sau pe whatsapp.