Veți avea nevoie în scurt timp de creare magazin online și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru creare magazin online și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Magazin online
Prețul mediu 5.000 lei/pachet "la cheie"
Costuri variabile 2.3007.700 lei/pachet "la cheie"

Prețul de creare a unui magazin online depinde de complexitatea magazinului online (număr de produse, funcționalitate etc.). Agențiile oferă, de obicei, diverse pachete "la cheie" pentru crearea unui magazin online, inclusiv înregistrarea domeniului, hosting, design, suport tehnic... Așteptați-vă să plătiți între 2.300 lei/pachet "la cheie" și 7.700 lei/pachet "la cheie" pentru un magazin online. Prețul mediu pentru un magazin online este de aproximativ 5.000 lei/pachet "la cheie".

Solicită oferte!

Cereri recente pentru creare magazin online

Creare site web, Firme web design
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5
Doresc sa dezvolt un site de prezentare pentru o companie de rent a car. Functionalitatea care ma intereseaza cel mai mult este selectarea dintr-un calendar a zilei de preluare si a celei de predare a autoturismului, iar in functie de numarul de zile selectat sa i se afiseze vizitatorului site-ului un pret si serviciile adiacente. Multumesc!
Timișoara
Localitate / sector: Timisoara
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Magazin online de invitații de nunta. În prezent folosim o platforma cu abonament lunar/anual și nu este rentabil. Site-ul actual este: www.cevamaialtceva.ro Noul magazin dorim sa fie în aceeași tema de culori, iar design-ul/tema sa fie și ea ceva mai altceva. Adică sa nu fie clasicul magazin online cu categoriile în stânga și produsele listate pe homepage
Creare site web, Creare magazin online
Vișeu de Sus
Localitate / sector: Vișeu de Sus
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: 50 - 200
Buna ziua De 3 ani avem o florarie si dorim sa ne extindem printr-un magazin online.nu știu prea multe legat de web nici măcar de ce criterii ce ar trebui sa tin cont pt a fie eficient, știu doar ca mi doresc un design cat mai original si modern si sa fie usor de accesat. Lucram cu flori naturale ( nunți , botezuri, buchete, cutii, etc) dar avem si o serie de Creații cu plante suculente! Astept cu nerăbdare oferta dumneavoastră! Mulțumesc!
Brăila
Localitate / sector: Brăila
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Produsele oferite spre vanzare sunt produse personalizate si in pagina de comanda doresc sa apara si un camp pentru a scrie textul dorit pentru personalizare si sa se poata atasa si o poza. Sa se poata face plata cu cardul si sa fie un magazin online la cheie cu tot ce trebuie... hosting, domeniu, certificat Ssl si tot ce mai este nevoie, inclusiv servicii de promovare si optimizare.
Brăila
Localitate / sector: Brăila
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: 6 - 20
As dori sa-ma ajutați sa creez o pagina web pentru o școală de echitație. ul se va numi ,, Brăila" - de echitație și divertisment. As dori sa fie pe pagina:logo personalizat, prezentare club echitație cu poze ale clubului și a cailor, programare clienți,tarife servicii acordate,înregistrare clienți ca utilizatori și comunitate clienți,plata online rezervări,feedback si calificative de la clienți,integrare WhatsApp,secțiune separata prezentare interacțiunea/metoda terapeutica a cailor pentru copii speciali ( ADHD, paralizii cerebrale, probleme de comportament, fobii, anxietăți, probleme relaționale, epilepsii, Sindrom Down). Daca aveți și alte sugestii sunt binevenite.
Creare site web, Creare pagini web
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50
Buna ziua, As dori o oferta pentru un site avand urmatoarele cerinte: - site prezentare pentru o firma/pfa care se ocupa cu design interior - site-ul va contine un numar ridicat de poze si/sau video-clipuri - intretinerea si update-ul sa se poate face relativ usor (i.e. beneficiarul sa poate sa creeze pagini noi sau sa poate modifica continutul paginilor existente). Toate cele bune, M.
București
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Va rugam sa ne propuneti oferta dumneavoastra pentru realizare magazin online pe platforma Prestashop pentru magazin online de produse naturiste, cu peste 2. articole, care sa includa urmatoarele: - modul integrare plata cu card Mobil Pay - modul integrare curier - modul integrare SmartBill - modul newsletter (abonare si trimitere newsletter, salvarea adreselor de mail intr-o baza de date de e-mail-uri) - salvarea mail-urilor intr-o aplicatie de tipul Mailchimp, Aweber - integrare feed-uri furnizori (min2, pentru inceput) - instalare galerii de imagini si / sau video, galerie speciala de produs - posibilitate discount - posibilitate generare voucher de reducere - generare factura proforma/fiscala automat la plasarea unei comenzi - posibilitatea pentru persoanele juridice de a aduga datele companiei - posibilitatea de a crea comanda fara cont - texte si modul GDPR (politica de cookies si confidentialitate) - modul statistici de trafic - inscriere in Google Analitycs si Google Search Console - integrare cu Social Media si crearea conturilor de Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google - instalare modul chat/suport onlibe sau whatsapp/Facebook chat bot - instalare module de baza pentru viteza de incarcare, indexare SEO, securitate - meta tag-uri pagini principale si categorii -banner slider administrabil - blog/noutati organizat pe categorii Multumesc, Laurentiu TULEA
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50
Site cu pagini dinamice, prezentare produse/servicii dinamic, din baza de date. Gestionarea online a produselor/serviciilor, pentru o rapidă modificare/adăugare de produse/servicii. Va rog sa ma contactati pe email, momentan sunt plecat din tara si varianta de a comunica cu dv pe email este cea mai convenabila. Multumesc pentru intelegere si interes!
Călărași
Localitate / sector: Calarasi
Serviciu: Magazin online nou
Numărul aproximativ de produse: Mai mult de 200
Magazin online piese utilaje agricole. Functia search trebuie sa poata cauta si in descrierea produsului. Design simplu si foarte responsive, indiferent de numarul mare de produse. Posibilitate creare cont pf/pj si de comanda fara cont. Modalitati de plata: transfer bancar si plata ramburs. Calculator integrat de estimare a costului transportului. Optional integrare cu sisteme de curierat doar pentru partea de urmarire a comenzii. Posibilitate export date. Posibilitate de upgrade a site-ului cu alte module pe masura ce acesta avanseaza. Pagina de "cerere oferta".
Constanța
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5
Website de conectare intre agenti economici. Fiecare agent va avea de introdus nume,contact,date identificare,domeniu activitate si produse sau servicii. Va fi un monthly payment pentru acestia. Website sa contina un search bar unde oricare agent economic cauta un colaborator sa foloseasca cuvinte cheie si zona acestuia. Si o rubrica de oferte / cotatii / cereri.