Recenzii

5,0 / 5
Site web
Sara P., Focșani
Sunt foarte multumita de serviciile dvs! Dl. Nita, proprietarul firmei pe care am ales-o, mi-a preluat personal proiectul. Ne-am intalnit in aceeasi zi in care l-am contractat pentru a discuta despre viziunea și dorințele mele pentru site-ul web. Ulterior mi-a trimis 3 proiecte și am continuat să lucrăm la cel care mi-a plăcut cel mai mult. El a prezentat soluții bune și creative și a fost disponibil pentru întrebările mele tot timpul. Sunt foarte multumita de site-ul web si am ales firma sa fie noul nostru partener pentru marketingul digital.
5,0 / 5
Magazin online
Miruna S., Lugoj
Am administrat un magazin de îmbrăcăminte timp de aproximativ 6 ani și am decis în cele din urmă să extind afacerea cu un magazin onlie. Problema este că nu știu prea multe despre designul site-ului, așa că am decis să încerc serviciile oferite de Necesit. Sunt foarte fericit că am făcut-o pentru că am primit câteva oferte foarte bune pentru magazinul meu online. În final, am ales una dintre companiile recomandate. Sara m-a sunat a doua zi după ce mi-am depus cererea, a fost politicoasă și mi-a dat cateva sfaturi foarte bune. Ea a pregătit mai multe variante și m-a consultat in legatura cu ce mi se potrivește cel mai bine. Mulțumesc foarte mult, Sara!
5,0 / 5
Site web
Denisa D., Deva
Am căutat o firma de web design pentru a crea un site interesant, dar profesional, pentru noua mea firma. Am decis sa incerc Necesit doar pentru a compara preturile si am fost foarte placut surprinsa! Toate companiile care m-au sunat erau profesioniste si cu experienta relevanta in domeniu, plus prețurile lor erau mult mai mici decât cele pe care le-am găsit online singură. În cele din urmă, am ales sa lucrez cu doamna Nistor pentru că am simțit că a înțeles cu adevărat ceea ce am vrut pentru site-ul meu și a făcut o treabă minunată. Mulțumesc!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru creare site web, 2021