Recenzii

5 / 5
Site web
Denisa D., Deva
Am căutat o firma de web design pentru a crea un site interesant, dar profesional, pentru noua mea firma. Am decis sa incerc Necesit doar pentru a compara preturile si am fost foarte placut surprinsa! Toate companiile care m-au sunat erau profesioniste si cu experienta relevanta in domeniu, plus prețurile lor erau mult mai mici decât cele pe care le-am găsit online singură. În cele din urmă, am ales sa lucrez cu doamna Nistor pentru că am simțit că a înțeles cu adevărat ceea ce am vrut pentru site-ul meu și a făcut o treabă minunată. Mulțumesc!
5 / 5
Magazin online
Miruna S., Lugoj
Am administrat un magazin de îmbrăcăminte timp de aproximativ 6 ani și am decis în cele din urmă să extind afacerea cu un magazin onlie. Problema este că nu știu prea multe despre designul site-ului, așa că am decis să încerc serviciile oferite de Necesit. Sunt foarte fericit că am făcut-o pentru că am primit câteva oferte foarte bune pentru magazinul meu online. În final, am ales una dintre companiile recomandate. Sara m-a sunat a doua zi după ce mi-am depus cererea, a fost politicoasă și mi-a dat cateva sfaturi foarte bune. Ea a pregătit mai multe variante și m-a consultat in legatura cu ce mi se potrivește cel mai bine. Mulțumesc foarte mult, Sara!
5 / 5
Site web
Sara P., Focșani
Sunt foarte multumita de serviciile dvs! Dl. Nita, proprietarul firmei pe care am ales-o, mi-a preluat personal proiectul. Ne-am intalnit in aceeasi zi in care l-am contractat pentru a discuta despre viziunea și dorințele mele pentru site-ul web. Ulterior mi-a trimis 3 proiecte și am continuat să lucrăm la cel care mi-a plăcut cel mai mult. El a prezentat soluții bune și creative și a fost disponibil pentru întrebările mele tot timpul. Sunt foarte multumita de site-ul web si am ales firma sa fie noul nostru partener pentru marketingul digital.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult într-o săptămână.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte