La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru plase țânțari. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Plasă țânțari (70 x 100)
Prețul mediu 100 lei/bucată
Costuri variabile 80120 lei/bucată

Prețul unei plase de țânțari depinde de dimensiuni și de model - plasă fixă, sistem glisant, tip rulou, cu balamale. Ramele sunt disponibile în diferite culori și pot fi confecționate din PVC sau aluminiu. Am dat un exemplu de preț pentru o plasă țânțari de 70 x 100 cm. Prețul include instalarea. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru plasă țânțari (70 x 100) este de 80 lei/bucată, iar cel maxim este de 120 lei/bucată.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru plase țânțari

Jaluzele și rulouri, Rulouri exterioare - Arad
Arad
Localitate / sector: Arad
Tip rulouri: Rolete textile
Număr bucăţi: 10
Buna ziua, Avem nevoie de rolete textile pentru balcon inchis, black-out si cu design mai modern, sa fie prinse cu rama. 8 geamuri sunt de 80-90 cm latime, iar 2 geamuri de 30cm. Optional dorim in plus oferta de rolete textile pentru 3 usi camera, cu dimensiunile (back-out, design cu modele) : 2mx0.9m 2mx1,8m 2mx0.9m Multumim,
Jaluzele și rulouri, Marchiză - Galați
Galați
Localitate / sector: Galati
Tip copertină: Copertină fixă
Număr bucăţi: 1
Avem mare nevoie de repararea iluminatorului de pe scara blocului. Initial a fost din sticla cu cadru metalic, insa in timp s-a mai spart si la fiecare ploaie intra apa pe scara blocului. Ar fi potrivit o acoperire cu o foaie de propietilena, sau sa veniti dvs. cu o solutie. Suprafata este de 3.50/6 metri.