Cât veți plăti pentru hidroizolaţie acoperiş? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Hidroizolaţie acoperiş și terase (construcție nouă)
Prețul mediu 190 lei/mp
Costuri variabile 130250 lei/mp

Acesta este costul estimativ pentru termosistemul hidroizolant stratificat pe membrane bituminoase la construcțiile noi. Prețul variază în funcţie de materialele folosite, precum şi de numărul straturilor de membrană folosite. Include manopera și materialele. Prețurile pentru hidroizolaţie acoperiş și terase (construcție nouă) variază între 130 lei/mp și 250 lei/mp.

Solicită oferte!
Reparații de hidroizolație
Prețul mediu 45 lei/mp
Costuri variabile 3060 lei/mp

Prețul se referă la reparațiile de hidroizolație, unde se aplică un strat nou pe un substrat existent. Prețul include manopera și materialele și depinde de complexitatea situației și de materialele utilizate. Costul mediu pentru reparație de hidroizolație este de 45 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 60 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru hidroizolaţie acoperiş

Hidroizolaţii, Hidroizolaţii
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Suprafața aproximativă (în m2): 8
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Este vorba despre un balcon et 10 (noi locuim la 9). Ploua f mult la et 10 si se infiltreaza si la et 9. Am reparat plafonul plafonul dintre et 9 si 10 pe exterior, sperand ca se va rezolva problema. Ulterior, dupa cateva ploi, am vazut ca se uda in continuare. Ca si cum nu s-ar fi reparat nimic. Apoi am văzut ce este la vecinul de la 10 in balcon si apartament. La noi la 9 ploua in balcon si dormitorul de la balcon. Va rog sa imi spuneti cat m-ar costa sa reparati acoperisul balconului (pe exterior ) vecinului de la 10. Administratia blocului nu are bani sa izoleze toata scara, așteptând sa vina momentul când blocul va fi reabilitat de catre Primarie. As vrea sa repar doar partea din cauza căreia ploua in balconul nostru. Mulțumesc frumos si astept o oferta de la dvs.
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Suprafața aproximativă (în m2): 90
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, As fi interesat de o hidroizolatie pentru un acoperis bloc patru etaje. Blocul beneficiaza de un acoperis cu internita/azbest. Din pacate, pe alocuri, apa se infiltreaza chiar daca nu intr-o cantitate prea mare. Vechea izolatie este deteriorata si as dori o solutie tehnica pt inlocuirea acesteia. Din pacate, acutalul acoperis trebuie sa ramana, prin urmare izolatia ar trebui realizata cumva in podul acestui imobil. Exista o solutie tehnica pentru aceasta problema? Multumesc,
Mioveni
Localitate / sector: Mioveni (Argeș)
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Este un acoperiș de bloc doar pe un palieracum este izolat cu ardezie voluminoasă sunt circa 10-15 m pătrați care țin apa(balta)dupa fiecare ploaie. As dori sa pun o hidroizolatie lichida de o culoare deschisa(gri,alb)vreau un preț estimativ cât și produsele ce dar putea folosi?multumesc anticipat!
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Suprafața aproximativă (în m2): 350
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Va contactez in numele Asociatiei de Proprietari ai blocului BC1, situat pe Aleea Murelor nr. 10, cartier Tomis Nord - Constanta. Avem nevoie de o oferta estimativa pentru realizarea hidroizolatiei (tip spuma poliuretanica neaparat). Rog sa ofertati pretul pe mp pentru diferite grosimi ale stratului: 5cm, 7cm si 10 cm. In asteptarea raspunsului dvs. cat mai prompt, Va multumesc anticipat! E-mail: cristinachiperi25@gmail.com
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Suprafața aproximativă (în m2): 364
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. As dori o oferta pentru hihoizolarea unei scari de bloc cu o suprafata de mp cuprizand curatarea,degajarea resturilor rezultate, refacerea pantelor cu sapa in zona gaurilor de scurgere aproximativ 20 mp, inlocuirea gaurilor de scurgere, pregatirea suprafetelor si ablicarea stratului de protectie. Scara de bloc este situata in Galati str Leonard Nae nr 2, bl C 4.
Bălăceanca
Localitate / sector: Bălăceanca (Ilfov)
Suprafața aproximativă (în m2): 1
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am o problema cu intrarea apei de ploaie, in beciul hidroforului, pe langa teava de apa si cablul de alimentare. la o ploaie mai puternica, beciul se inunda in totalitate, iar nivelul apei se ridica in beci foarte mult. mentionez ca intai a fost construit beciul, apoi peretele a fost gaurit pentru intrarea tevii de apa. desi "meseriasul" a izolat peretele, apa intra pe langa teava.
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Suprafața aproximativă (în m2): 250
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
acoperis tip terasa in prezent acoperita cu gresie de exterior cu rosturi din material flexibil recomandat de furnizori;parte considerabila din placile de gresie se misca,materialul de rostuire se desprinde; hidroizolatia este realizata din folie de PVC lipita ,acoperita cu sapa usoara(mortar cu granule din polistiren;)peste care s-a lipit gresia; in casa nu se vede nicio urma de pata de apa dar apa curge ,mult timp dupa ploaie,prin sistemul sifoane+pluvial
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Suprafața aproximativă (în m2): 800
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bloc nou P+11+2S prezinta infiltratii in subsol 1, atat pe orizontala cat si pe verticala. Dorim hidroizolarea curtii (suprafetelor orizontale) pentru a opri infiltratiile pe orizontala. Oferta sa cuprinda materiale si manopera., pret - cu defalcare pe etape executie, termen de executie, termen de garantie, alte elemente pe care le considerati necesare. lucrarea va fi facuta cu documente decontabile de catre asociatia de proprietari (contract, facturi)
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Suprafața aproximativă (în m2): 54
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Doresc sa efectuez hidroizolarea acoperisului unui apartament de bloc, situat in Mun. Galati, etajul 4/4, in suprafata de 54 m², cu o compartimentare a acestuia (delimitarea/ granituirea apartamentului), din caramida, astfel incat sa pot monta ulterior, posibil anul viitor, un acoperis din tigla, pana la nivelul aticului. Va rog sa-mi dati anumite sugestii si un pret aproximativ. Date de contact: David, Adresa: Mun. Galati, cartier Micro 17, str. Narciselor, nr. 29, bloc G2B, sc. 1, et. 4, ap. 19 E-mail acasa: acasa.danila@gmail.com Telefon acasa: ..14.90 E-mail serviciu: vdanila@rna.ro, Telefon serviciu: ..05.22). Va multumesc, David
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Suprafața aproximativă (în m2): 800
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Este vorba spre acoperisul a doua blocuri, unul tip B, cu o suprafata m2, ambele scari, si unul tip C, cu o suprafata m2, ambele scari. Dorim oferta pret serioase, la executanti cu experienta. Lucrarile este necesar a se efectua anul acesta, in perioada verii. Va multumim!