Veți avea nevoie în scurt timp de rulouri și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru rulouri și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Rolete textile
Prețul mediu 100 lei/mp
Costuri variabile 60140 lei/mp

Rolete textile sunt rolete interioare care sunt disponibile într-o mare varietate de culori și modele. Prețul depinde de dimensiuni, tipul de țesătură și tipul de casetă. Prețurile pentru rolete textile variază între 60 lei/mp și 140 lei/mp.

Solicită oferte!
Rulouri exterioare
Prețul mediu 350 lei/mp
Costuri variabile 220480 lei/mp

Rulourile exterioare sunt instalate pe partea exterioară a ferestrei și pot fi aplicate (caseta este vizibilă) sau suprapuse (caseta este sub tencuială). Acestea pot fi confecționate din PVC sau din aluminiu. Puteți opta pentru o versiune automată. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru rulouri exterioare este de 220 lei/mp, iar cel maxim este de 480 lei/mp.

Solicită oferte!
Rolete zebră
Prețul mediu 190 lei/mp
Costuri variabile 130250 lei/mp

Rolete zebră sunt rolete textile alcătuite din două tipuri de țesătură, care alternează în benzi. În poziție deschisă, acestea sunt transparente și permit luminii să pătrundă în încăpere, în timp ce în poziție închisă creează efectul unui material textil continuu, semi-transparent sau opac. Așteptați-vă să plătiți între 130 lei/mp și 250 lei/mp pentru rolete zebră. Prețul mediu pentru rolete zebră este de aproximativ 190 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru rulouri

Jaluzele și rulouri, Copertină - Galați
Galați
Localitate / sector: Galati
Tip copertină: Copertină fixă
Număr bucăţi: 1
Avem mare nevoie de repararea iluminatorului de pe scara blocului. Initial a fost din sticla cu cadru metalic, insa in timp s-a mai spart si la fiecare ploaie intra apa pe scara blocului. Ar fi potrivit o acoperire cu o foaie de propietilena, sau sa veniti dvs. cu o solutie. Suprafata este de 3.50/6 metri.
Jaluzele și rulouri, Rulouri exterioare - Arad
Arad
Localitate / sector: Arad
Tip rulouri: Rolete textile
Număr bucăţi: 10
Buna ziua, Avem nevoie de rolete textile pentru balcon inchis, black-out si cu design mai modern, sa fie prinse cu rama. 8 geamuri sunt de 80-90 cm latime, iar 2 geamuri de 30cm. Optional dorim in plus oferta de rolete textile pentru 3 usi camera, cu dimensiunile (back-out, design cu modele) : 2mx0.9m 2mx1,8m 2mx0.9m Multumim,