Sunteți interesat de prețurile pentru tavane și scafe rigips? Am verificat gama de prețuri și cât vă vor cere în medie profesioniștii, pe baza proiectelor realizate.

Tavane și scafe rigips
Prețul mediu 35 lei/mp
Costuri variabile 3040 lei/mp

Prețul este pentru placarea tavanelor cu rigips. Prețul include manopera și materialele. Rigipsul poate fi instalat pe structuri din lemn sau din metal. Izolația nu este inclusă în preț. Costul mediu pentru tavane și scafe rigips este de 35 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 40 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru tavane și scafe rigips

Montaj rigips, Pereți rigips
Mogoșoaia
Localitate / sector: Mogoșoaia
Suprafață pereți rigips (m2): 600
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc placarea peretilor interiori cu rigips intr-o casa pe structura de lemn. Placile de rigips se vor prinde pe structura de lemn deja montata (din 60 in 60 cm) sau pe OSB-ul deja montat. Trebuie facuta structura doar pe tavanul de la etaj. Suprafata totala aprox este de mp din care mp pereti (cu tot cu geamuri) si mp tavane (75mp tavan parter / 75mp tavan etaj).
Montaj rigips, Pereți rigips
Mereni
Localitate / sector: Mereni
Suprafață pereți rigips (m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am de facut urmatoarele din rigips: ~50 mp tavane (camerele 7, 8, 9, 10) ~20+ mp pereti ( perete exterior 9, perete despartitor camera tehnica 10), posibil si alti pereti, de vazut la fata locului. Daca pretul este corect putem discuta si despre placarea mansardei cu rigips ~ mp rigips. Gasiti schema casei atasata. Multumesc.
Montaj rigips, Tavane rigips
Baciu
Localitate / sector: Baciu
Suprafață tavane sau scafe (m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, detin o casa unde demisolul a ramas la rosu as dori sa incep sa fac tavanul cu rigips si ulterior daca munca este profesionista si sunt multumit va voi prezenta proiectul arhitectural si voi avea nevoie de cateva scarfe la parter si la etajul casei, total de placa ar fi undeva la - mp. Asteptarile: - prezentarea unor lucrari efectuate , eventual as putea sa ma deplasez in unul din santierele Dvs. - propunerea celei mai bune solutii - oferta de pret detaliata manopera + material(ce tip de material - marca) + evacuat moloz daca e necesar ( trebuie sa ramana curat, nu doresc sa ramana nici un sac de material sau nisip , indiferent ca e surplus, prefer sa il folositi la o alta lucrare si sa platesc ce s-a folosit + pierderi care nu pot fi folosite , magazinele accepta retur pentru marfa nedesfacuta ) - contract + termen de executie - metoda de plata - plata avansului se face pentru tot materialul iar manopera se plateste la final Beneficiu: - nu negociez pretul, fiecare are dreptul sa-si evalueze munca