Cât veți plăti pentru ușă de garaj basculantă? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Ușă de garaj basculantă (cu montaj și automatizare)
Prețul mediu 3.700 lei/bucată
Costuri variabile 3.0004.500 lei/bucată

Prețul ușilor de garaj basculante este determinat de numeroși factori: dimensiuni, producător, material ((aluminiu, oțel, PVC, lemn), modalitate de deschidere (mecanic, automat), culoarea aleasă, grosimea ușilor de garaj. Ușa de garaj batantă se ridică într-o singură bucată până la tavan. De obicei, acestea sunt neizolate. Acest preț include, de asemenea, instalarea și automatizarea. Așteptați-vă să plătiți între 3.000 lei/bucată și 4.500 lei/bucată pentru o ușă de garaj basculantă (cu montaj și automatizare). Prețul mediu pentru o ușă de garaj basculantă (cu montaj și automatizare) este de aproximativ 3.700 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă de garaj basculantă (fără montaj și automatizare)
Prețul mediu 1.500 lei/bucată
Costuri variabile 1.0002.000 lei/bucată

O trăsătură caracteristică a ușilor de garaj basculante este faptul că acestea se ridică până la tavan într-o singură bucată atunci când sunt deschise. Pentru a instala o ușă de garaj cu ridicare, aveți nevoie de spațiu pentru mecanismul de pe tavan și de cel puțin 1 m de spațiu în fața garajului. Ușile de garaj basculante sunt de obicei metalice și sunt cele mai potrivite pentru garaje subterane, slab izolate și neîncălzite. rețul este pentru o ușă de garaj batantă, fără instalare și cu deschidere manuală. Așteptați-vă să plătiți între 1.000 lei/bucată și 2.000 lei/bucată pentru o ușă de garaj basculantă (fără montaj și automatizare). Prețul mediu pentru o ușă de garaj basculantă (fără montaj și automatizare) este de aproximativ 1.500 lei/bucată.

Solicită oferte!