InfoCentru pentru profesioniști
Povești de succes
10 motive pentru care merită să vă alăturați Necesit.ro

10 motive pentru care merită să vă alăturați Necesit.ro

Cei mai buni antreprenori caută în permanență căi și modalități pentru a-și îmbunătăți serviciile și activitatea. Pentru dezvoltarea companiei dumneavoastră este necesar să obțineți clienți noi. Aici vă venim în ajutor cu Necesit.ro. Restul depinde de dumneavoastră.

Deci, de ce merită să vă alăturați companiilor și antreprenorilor mulțumiți, care lucrează deja cu noi?

1. Vă trimitem clienți pe măsură

Veți primi cereri numai pentru serviciile pe care le oferiți din regiunile în care activați și pentru proiecte care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Stabiliți în avans numărul cererilor, mărimea proiectelor și ce termene de execuție doriți să obțineți.

2. Căutăm activ pentru dumneavoastră clienți noi

Deoarece taxăm numai cererile transmise, fără alte costuri ascunse, este în interesul nostru să vă oferim cât mai mulți clienți serioși. De aceea, îi căutăm în permanență prin cele mai diverse canale.

3. Mai întâi verificăm fiecare client

Nu vă vom trimite niciodată o cerere, fără să vorbim mai întâi cu clientul la telefon și să ne asigurăm de seriozitatea și nevoile sale reale. Toate cererile informative și necorespunzătoare sunt eliminate înainte de a ajunge la dumneavoastră.

4. Ofertanții sunt similari din punctul de vedere al calității și al prețului

La fel cum verificăm clienții, verificăm și toți ofertanții. Cei care oferă servicii la prețuri semnificativ mai mici decât cele stabilite, sunt excluși. De asemenea, la noi nu veți găsi companii cu o stare financiară precară și care nu își plătesc facturile sau furnizori, care nu fac lucrări de calitate.

un meșter mulțumit

5. Alegeți un pachet, anulați oricând

Alăturați-vă gratuit comunității de profesioniști Necesit.ro. Alegeți în avans un pachet de abonament lunar în funcție de numărul de lead-uri pe care doriți să le primiți. Nu luăm comisioane din proiecte finalizate, tranzacții sau orice altceva. Nu aveți nicio obligație și vă puteți dezabona în orice moment.

6. Vă prezentăm clientului în avans

Atunci când primiți cererea de la client îl notificăm și vă anunțăm. Aceștia așteaptă oferta Dvs. și știu deja cine sunteți atunci când îi sunați.

7. Trimitem fiecare solicitare către Dvs. și maximum 5 alți profesioniști

Nu veți concura niciodată cu mai mult de 5 companii similare, astfel încât șansele ca dumneavoastră să obțineți proiectul sunt considerabile. Răspundeți rapid, deoarece majoritatea clienților decid în funcție de primele 3 apeluri telefonice sau oferte primite.

8. Oferim suport 100% companiilor

Suntem întotdeauna disponibili în timpul programului de lucru, ne dedicăm 100% dumneavoastră și vă răspundem la întrebări telefonic, e-mail sau chat online. În cazul unui apel ratat, vă vom suna înapoi cât mai curând posibil.

9. Suntem mai rentabili în comparație cu alte forme de publicitate

Prețurile pentru cererile transmise sunt comparativ mai mici chiar și decât publicitatea pe Google sau alte forme de publicitate online.

10. Profilul de utilizator și evaluările clienților

Când deveniți partenerul nostru, veți obține un profil de utilizator personal pe Necesit.ro, unde puteți găsi datele de contact ale clienților potențiali și puteți avea control asupra costurilor. Pe profilul Dvs. online publicat sunt disponibile evaluările și comentariile clienților, pentru că ne dorim să scoatem în evidență calitatea serviciilor furnizate.