InfoCentru pentru profesioniști
Sfaturi pentru reușită
Cum lucrează Necesit.ro pentru profesioniști

Cum lucrează Necesit.ro pentru profesioniști

Necesit.ro este o platformă care generează oportunități pentru profesioniști și companii locale. Noi vă simplificăm viața de zi cu zi, vă ajutăm să vă extindeți afacerea și să vă umpleți lipsurile din agendă.

cuplu tânăr într-un apartament nou

1. Oamenii vin la noi cu proiectele lor

Când oamenii au nevoie să facă ceva, ne caută. Ei au încredere că avem tot felul de profesioniști gata să-i ajute. Și au dreptate!

Cunoaștem avantajele și dezavantajele generate de SEO, Google și Facebook și ne asigurăm că apar, zilnic, noi solicitări pentru serviciile dumneavoastră.

2. Vă alăturați echipei noastre de profesioniști

Acces la Internet și o metodă de plată validă sunt tot ce aveți nevoie pentru a vă înregistra.

Dumneavoastră decideți bugetul lunar pe care sunteți dispus să îl cheltuiți. Majoritatea lead-urilor costă între 10 - 50 de lei, în funcție de dimensiunea proiectului.

Puteți, oricând, modifica setările sau să le anulați.

Alătură-te comunității Necesit.ro.
Exemplu de lead Necesit.ro

3. Noi vă trimitem potențialii clienți

Imediat ce verificăm solicitarea, vă trimitem o notificare pe Whatsapp sau e-mail. Puteți vedea toți potențialii clienți în profilul dumneavoastră de utilizator Necesit.ro unde vă puteți monitoriza și cheltuielile.

Pentru fiecare posibil client includem tot ce aveți nevoie pentru a a crea o ofertă bună:

  • descrierea și importanța lucrării
  • în oraș sau în afara lui
  • informațiile de contact ale clientului

Între timp, vă prezentăm clientului în avans, astfel încât acesta să aștepte apelul dvs. și să vă vadă pagina de profil, evaluările și comentariile clienților anteriori.

4. Contactați clientul cu o ofertă

O bună comunicare este vitală. Vă recomandăm să reacționați în termen de maxim 1 oră de la primirea solicitării pentru a avea cele mai bune șanse de a obține lucrarea.

Noi trimitem solicitarea unui posibil client către dumneavoastră și alți, maxim 5, profesioniști pentru a oferta, astfel încât șansele de a câștiga lucrarea sunt crescute. Cu toate acestea, clientul va discuta, probabil, și cu câțiva alți profesioniști, iar decizia finală pe cine să angajeze îi revine în totalitate.

Profesionistul sună un client cu o ofertă
Este important să înțelegi de la început că este un proces și că deși Necesit.ro filtrează clienții, noi ca și firmă suntem cei care facem ofertele și cei care vorbesc cu clienții.” — Adina Budiac, Adina Nicad Clean
Un client și un profesionist își dau mâna.

5. Primiți lucrarea

Odată ce clientul vă angajează, veți afla detaliile pentru execuția lucrării, iar el vă va plăti direct. Puteți păstra tot ce câștigați.

După terminarea proiectului, cereți clientului să vă lase o recenzie bună. Acestea sunt publicate pe profilul dumneavoastră, care este public, și vă ajută să vă construiți reputația și să câștigați mai multe lucrări pe viitor.