InfoCentru pentru profesioniști
Tendințe și rapoarte
Serviciile cu cele mai mari cereri înregistrate

Serviciile cu cele mai mari cereri înregistrate

Cererile pentru serviciile destinate proprietarilor de case și afaceri continuă să crească în ciuda creșterii prețurilor.

Am analizat peste 200.000 de cereri depuse în ultimii doi ani pe platforma de generare de oferte, Necesit.ro, pentru profesioniști și companii locale.

Cererile pentru renovările locuințelor și serviciile orientate spre afaceri au crescut pe Necesit cu peste 30%.

Există oportunități neexploatate, încă, pentru mulți profesioniști și întreprinderi. Sunteți unul dintre ei? Aflați cum să profitați la maximum de aceste oportunități! Pe de altă parte, dacă sunteți client, trebuie să fiți atent la serviciile pe care le contractați.

Cererea pentru panouri fotovoltaice este în creștere în toată România. Același lucru s-ar putea spune și pentru serviciile de reparații acoperișuri.

Instalator de panouri solare

Cererea pentru firme de pază crește cel mai rapid în zonele urbane. Renovările la cheie și curățenia la domiciliu, exclusiv, în București.

Ce să faceți dacă aveți nevoie de servicii?

Cererea din sectorul de renovări locuințe s-a dovedit a fi persistentă având în vedere condițiile economice dure din ultima perioadă. Întotdeauna vor exista proprietari de case care au nevoie de constructori, zugravi, instalatori, electricieni și alți antreprenori.

  • Așteptați-vă ca cererile de servicii de renovare a locuinței să rămână ridicate.
  • Cerere mai mare înseamnă prețuri mai mari și termene de livrare mai lungi.
  • Căutați profesioniști care sunt de încredere și transparenți.
  • Asigurați-vă că știți toate costurile și ce primiți pentru banii dvs.
  • Obțineți oferte de la mai mulți profesioniști și cereți-le în scris.
  • Nu plătiți niciodată în avans dacă nu sunteți sigur de companie.

Cum puteți fi sigur de profesioniști? Dacă nu pot prezenta calificări sau proiecte și referințe anterioare, acesta este un steag roșu foarte important!

Căutați companii și profesioniști verificați care dețin un site web, recenzii ale clienților și testimoniale. Comparați prețurile și serviciile diferiților furnizori de servicii până îl găsiți pe cel potrivit pentru dvs.

Ce să faceți dacă dvs. oferiți servicii?

Acest lucru este foarte simplu. Datele Necesit.ro sunt o veste excelentă pentru toate firmele care furnizează servicii pentru proprietarii de case și companii. Înseamnă că piața este înnebunită după abilitățile dvs. și probabil că va rămâne așa în viitorul apropiat.

Puteți profita imediat de oportunități. Alăturați-vă unei platforme de generare a cererilor care să vă conecteze cu clienții din zona dvs. ce deja vă așteaptă serviciile.

Merită să înveți o meserie?

învățarea unei meserii

Dacă vă place să lucrați cu propriile mâini, sunteți bun la rezolvarea problemelor și aveți abilități decente de comunicare, învățarea unei meserii este una dintre cele mai rapide căi de acces la piața muncii.

Cheia este să aveți întotdeauna acces la clienții care au nevoie de expertiza dvs.

Date salariale conform site-ului Paylab. Veniturile și responsabilitățile sunt foarte diferite dacă sunteți angajat, antreprenor independent sau proprietar al unei afaceri care oferă aceste servicii.

Despre Necesit.ro

De mai bine de cinci ani, Necesit.ro oferă întreprinderilor din mai multe țări din întreaga lume clienți potențiali de înaltă calitate, ajutându-le să crească și să prospere. În prezent, transmitem peste 100.000 de lead-uri pe an în peste 50 de categorii de servicii pentru locuințe și afaceri - de la arhitecți, instalatori și specialiști în construcții la designeri web, contabili și servicii de curățenie.

Pentru mai multe informații (în engleză):
Boris Upelj
boris.upelj@necesit.ro
00386 1 777 57 67