Servicii

Exemple de cereri

Reparaţii acoperişuri, Acoperișuri case
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 153
Tip de acoperiș: Ţiglă ceramică (Tondach, Creaton ...)
Servicii suplimentare: Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane, Montaj ferestre de mansardă
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Doresc sa inlocuiesc complet acoperisul si sistemul pluvial al casei. Acoperisul va include montare de ferestre in mansarda, 4 bucati. Doresc sa se foloseasca cat mai mult din structura acoperisului existent. Am atasat o poza din interior pod ca si idee sa se vada structura actuala. Invelitoarea doresc sa fie cu tigla ceramica, curoare caramizie. Acoperisul nu va avea izolatie. Va fi izolat planseul, insa aceasta lucrare nu este scopul acestei oferte de pret. Am adaugat imagini cu casa cu acoperisul actual, cu randarea de acoperis nou. Va fi nevoie de taiat parte din caramida/beton de la acoperisul de deasupra celor 2 balcoane, astfel ca acoperisul sa fie rectangular ca si in 3d. Aceasta lucrare trebuie sa fie cuprinsa in oferta. Multumesc anticipat,
Reparaţii acoperişuri, Izolaţie acoperiş
Costișa
Localitate / sector: Costișa
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 200
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Am montat acum 10 ani tigla de ceramica de iasi si au garantat ca 20 de ani mi am probleme, dar din pacate in Romania doar teapa poti lua si oameni fara garantite gasesti. Da sa lasam criticile si sa va explic lucrarea : trebue sa inlocuiesc aceasta tigla deteriorata cu tigla metalica mat de lunga durata macar 30 de ani garantie. Tin sa precizez ca este nevoie de o macara pentru a da jos aceasta tigla si pentru a lucra comod la inaltime de 10 m.
Reparaţii acoperişuri, Reparaţii acoperişuri - Bistrița
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Am un acoperis din țiglă metalică, care are jgheab de scurgere din beton. M-ar interesa să repar jgheabul de beton care este îmbrăcat în tablă zincata, care a ruginit . Am pus un strat de aqua stop, deocamdata problema e rezolvată, dar pe viitor mă gândesc să mai pun un strat de tablă peste ceea ce am acum.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Suprafața aproximativă (în m2): 350
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Avem in acest moment achizitionate materialele pentru mp de hidroizolatie acoperis bloc 10 etaje. Situat in Timisoara str. Gh. Lazar . Materialul deja se afla in casa scarii la et 10 . Daca se constata in timpul lucrarilor de executie necesitatea reparatiei si la restul de mp se v a face achizitia materialelor imediat.
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip de acoperiș: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună ziua. Cu 10 ani în urmă am închis balconul de la bucătăria apt., etajul 3 din 8. Acoperișul balconului este executat din cadre metalice, probabil aluminiu, peste care s-au pus plăci de spumă, celuloid și deasupra, spre exterior tablă nituită pe alocuri. Voiam să solicit pe cineva de specialitate, să facă constatarea la fața locului și după caz, reparația acoperișului existent ori înlocuirea acestuia cu altul. Menționez că locuiesc în Zona Faleză Nord Constanța, aproape de Căminul de Bătrâni, Str. Pescarilor, paralelă cu Str. Unirii.
Reparaţii acoperişuri, Acoperișuri case - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 240
Tip de acoperiș: Ţiglă ceramică (Tondach, Creaton ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
buna ziua, Dorim sa schimbam sarpanta si invelitoarea. Avem un pod care necesita reparatii sarpanta si schimbare de invelitoare. am dori o oferta ptr manopera refacere sarpanta noua + manopera invelitoare. De asemenea vrem oferta si ptr tigla ceramica tondach solzi cedonia natur. Incepere lucrare estimativ ; Septembrie. Colaboram numai cu firme autorizate. cerem si oferim seriozitate.
Hidroizolaţii, Hidroizolaţie acoperiş
Cumpăna
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, am o casa in Constanta , comuna Cumpăna. Este construită in proporție de 60%. Vreau sa hidroizolez placa de beton , este deja turnată . Va rog sa îmi dați o cotație cu manopera și materiale necesare. Doresc sa fiu contactat in special pe email, nu pot raspunde intotdeauna la tel, dar prin email putem stabili o legatura.Va multumesc
Timișoara
Localitate / sector: Timisoara
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am nevoie de o reparare a hidroizolatiei pe acoperisul unui bloc cu 4 etaje. Momentan, doresc sa repar doar ce este afectat, adica 4 randuri de izolatie (dupa cum se poate vedea in pozele atasate). Asociatia a inceput sa stranga bani pentru repararea intregului acoperis mentionand ca o sa dureze 10 luni si nu pot astepta atat avand in vedere ca urmeaza toamna, iarna si se infiltreaza apa in 2 camere + hol. Astept oferte si doresc inceperea lucrarii cat mai repede.
Reparaţii acoperişuri, Firme montaj de acoperiș
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 350
Tip de acoperiș: Ţiglă ceramică (Tondach, Creaton ...)
Servicii suplimentare: Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, ne interesează refacerea în totalitate a unui acoperiș în suprafață de de m2, aflat la o scara a unui bloc P+2. Acoperișul este în 5 ape, are nevoie de refacerea dulgheriei, înlocuirea jgheaburilor (62 de m), a burlane lor (13x 5= 65 de m), a sorturilor de tabla (62 de m) și a sorturilor de tabla cu picurator (62 de m). Totodată, are 11 m de dolie și aproximativ 50 de m de coame. Țiglă utilizata, am dori sa fie kikinda (în prezent fiind copertat cu Jimbolia).
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, As avea o lucrare de inlocuire a ondulinului cu tabla metalica la un bloc de 4 etaje si de inlocuire a jgheaburilor si burlanelor. Acoperisul are aprox - mp. Este vorba de scara incercuita cu rosu in , Iar in Poza2.PNG se poate observa, la o alta scara, cum arata acoperisul in partea din spate.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.