Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Eforie Sud
Localitate / sector: Eforie Sud
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 10
Număr angajați: 2
Ma intereseaza realizarea balantelor de verificare, registre jurnal, registru vanzari, reg cumparari, state de plata, op taxe, recapitulatie. Activitatea firmei este subventionata, iar documentele vor fi dublu verificate. Eu voi fi in Anglia, comunicarea noastra se va realiza prin email, mesaje, telefon etc. O sa am nevoie de toate documentele firmei scanate o data la 3 luni pentru realizarea rapoartelor de monitorizare. In afara de cele mentionate mai sus, un alt criteriu important este deplasarea la punctul de lucru din Eforie Sud pentru facturi, realizarea registrului de casa + ajutor in realizarea rapoartelor de productie/miscari stoc.
Firme de contabilitate, Consultant fiscal - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Buna ziua, firma pe care o reprezint are ca obiect de activitate comertul cu produse alimentare , nealimentare (alcool tutun), detine 2 puncte de lucru si 6 persoane angajate cu timp normal de lucru. Intentionez sa simplific , optimizez toate fluxurile documentelor si a banilor in cadrul companiei , sa ordonez si sa structurez activitatea astfel incat sa fie profitabila iar modelul obtinut sa poata fi replicat prin dezvoltare la nivel national. Ca particularitati as mentiona dorinta de a specializa ambele punte de lucru si magazinul online pentru oferirea de cadouri sau produse din care se pot obtine cadouri personalizate . O alta dorinta priveste sistemul de rapoarte asupra activitatii anterioare , dar si emiterea unor bugete, planuri de dezvoltare , prognoze, Cashflow, Profit si perdere.. Va multumesc .
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Pitești
Pitești
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 1
Societate cu domeniul principal de activitate închirierea de echipamente de agrement în localitatea Pitești solicita oferta pentru SERVICII CONTABILITATE. Oferta va conține minim următoarele date: datele de identificare, descrierea serviciilor, termen prestare servicii, termen de plata, cost servicii și termen de valabilitate a ofertei transmise.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Filipeștii de Pădure
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 3
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL care activeaza in domeniul comertului (firma se ocupa cu fabricarea artizanala a înghețatei), cu 3 angajati. Vechiul contabil a incheiat colaborarea cu noi si avem nevoie de o firma de contabilitate care sa ne ajute pe aceasta parte, pentru ca firma sa functioneze in continuare in regim normal. Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare. Multumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 3
Număr maxim facturi achiziție lunar: 2
Număr angajați: 0
Buna ziua! este o firma recent infiintata ca urmare a obtinerii de fonduri nerambursabile. Pentru achizitia serviciilor de contabilitate avem nevoie .In cazul in care sunteti interesati, asteptam un raspuns oficial de la dumneavoastra pe adresa de mail specificata in formular. Multumesc. Cu stima, Nadia Frunza
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Doresc sa infiintez o firma care se ca ocupa cu importul autoturismelor second-hand din Europa si ocazional, vanzare piese auto. Pentru inceput, nu vor fi mai mult de 2-3 facturi de achizitie pe luna si as vrea sa stiu, date fiind aceste conditii, daca nu putem colabora cu dv si pentru serviciile de contabiliate. De asemenea, voi avea nevoie si de putina indrumare pentru a deschide firma si a alege codurile CAEN potrivite.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Apahida
Localitate / sector: Apahida
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 100
Număr angajați: 1
Producție tâmplărie din pvc, aluminiu. Contabilitatea primară o facem noi, cu mare atenție, deci nu trebuie refăcută. Avem licență pentru Saga, deci am dori să continuăm în Saga. Avem două firme, cealaltă nu e plătitoare de tva, are 4 angajați. Ofertele trebuie făcute pentru pachet pentru ambele firme. Cele bune.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Deva
Deva
Localitate / sector: Deva
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 50
Număr maxim facturi achiziție lunar: 100
Număr angajați: 3
SC SI este o societate comercială , un loc de joaca, care va furniza servicii de îngrijire zilnica pentru copii , educație în contexte nonformale, activitati recreative si distractive. Vom oferi o alternativă prinților prin asigurarea de servicii după terminarea orarului școlar, respectiv activități de îngrijire zilnică pentru copii cu varsta cuprinsa între 6 și 12 ani și activități recreative și distractive pentru copii cu vârste cuprinse între 3-12. .Vor fi furnizate servicii diferențiate pentru perioada de frecventare a școlii, dar și pentru vacanțe.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Buna ziua, Doresc sa-mi infiintez un SRL prin care sa ofer servicii de consultanta financiara si analize de date. 95% din clienti sunt din exteriorul Romaniei si vin prin platforme de freelancing. Ulterior, putem discuta si de preluarea serviciilor contabile. Caut un contabil care cunoaste mediul freelance pentru contabilitate primara si consultanta ocazionala. Multumesc, Vlad Mihanta
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Forma juridică: SRL
Buna ziua, Avem nevoie de cineva care sa ne ajute cu actele necesare pentru infiintare SRL. Mentionez ca domeniul de activitate va fi comert ambulant/ alimentatie. Daca se poate, ulterior putem discutat tot cu biroul Dumneavoastra si pentru serviciile contabile. Asteptam cu interes oferta dumneavoastra. Va multumim, O zi buna! Cu stima,


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.