Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Consultant fiscal - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Buna ziua, dorim oferta pentru consultanta fiscala pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - Prestari icii ingineresti, implementarea de tehnologii in industria mobilierului din PAL Melaminat, consiliere si vanzare utilaje si scule pe specific mentionat. Momentan nu avem angajati. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua, Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat, care are ca obiect de activitate - comert online. Momentan nu avem angajati si dorim sa incepem colaborarea cat mai curand posibil cu o firma buna de contabilitate, pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili - Voluntari
Voluntari
Localitate / sector: Voluntari (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care va avea ca obiect de activitate - transport persoane; voi colabora cu UBER. Momentan firma e neplatitoare de TVA si nu am angajati. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - fabricarea altor articole din materiale textile. Nu avem angajati momentan si dorim sa incepem colaborarea cat mai repede cu o firma de contabilitate pentru ca activitatea firmei sa se poata desfasura in regim normal. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili
Costinești
Localitate / sector: Costinești (Constanța)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 4
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru servicii de contabilitate și revisal pentru o firmă cu domeniul de activitate servicii de spalatorie textile. Firma a fost înființată anul trecut dar nu a avut activitate, de anul acesta am decis sa o reactivăm. Nu suntem plătitori de TVA și toate documentele necesare au fost depuse. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Rediu
Localitate / sector: Rediu (Iași)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 0
O intreprindere individuala cu obiect de activitate agricol care are in arenda aproximativ de ha, Momentan fara angajati dar doresc pe viitor sa angajez o persoana din familie. De depus declaratiile care sunt necesare si in caz de angajare de pregatit actele pt itm. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Contabili - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Brăila (Brăila)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 10
Număr angajați: 1
Bună ziua, Doresc ofertă pentru servicii de contabilitate și revisal pentru o firmă cu domeniul de activitate comerț intracomunitar și servicii de construcție. Firma este recent înființată și este plătitoare de TVA. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumim!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Buzău
Buzău
Localitate / sector: Buzău (Buzău)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 2
Număr angajați: 5
Bună ziua, Dorim ofertă pentru servicii de contabiltate și revisal pentru o firmă cu domeniul de actvitate comerț cu amănuntul. Suntem plătitori de TVA și ca soft de înregistrare pentru acte folosim Farmec, pe lângă acest lucru menționez că firma are două puncte de lucru. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumim!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: SRL
Buna ziua! Dorim sa infiintam un in Iasi, care va fi o societate filiala a companiei din . Pe parcurs vom avea nevoie de consultanta si evidenta contabila. Mentionam ca suntem in Republica si ne puteti contact pe numarul + 33 sau la adresa de mail mentionata in cerere, pentru o discutie detaliata. Va multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Vaslui
Vaslui
Localitate / sector: Vaslui (Vaslui)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 7
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL cu 7 angajati care activeaza in domeniul lor. Am avut un contabil angajat, dar firma s-a dezvoltat si va creste si mai mult in viitor si avem nevoie sa incepem colaborarea cu o firma de contabilitate pentru ca totul sa functioneze in regim normal. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.