Cereți oferte gratuite de la firme de contabilitate din Pitești

292 de profesioniști în apropiere
3 la dispoziția dvs.

1.704 de utilizatori din Pitești au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 20 firme de contabilitate Pitești, 2021

8 proiecte finalizate cu un rating mediu de 4,9

5,0
SC marycatdanpet srl , 2 ani în urmă

Foarte ok , chiar ne au facut un pret ok , deja colaboram de o luna cu aceasta firma de contabilitate si am numai cuvinte de lauda.

10+
Ani pe piață
100+
Oferte trimise
Profesionist verificat

Servicii: audit financiar, consultanță fiscală, consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, contabilitate, expert contabil, servicii de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă
5,0
MV C. W. , 2 ani în urmă

Apreciez foarte mult profesionalismul si disponibilitatea dnei Cosmescu Camelia, avem o colaborare foarte buna pe domeniul contabil. O recomand cu incredere!

Servicii: firme de contabilitate, contabilitate, consultanță fiscală, contabili, servicii de contabilitate, expert contabil, consultant fiscal, firme contabilitate, audit financiar.

Solicită o ofertă
5,0
FotoElen A. S. , 1 an în urmă

Dna expert contabil MANICEA ADRIANA răspunde imediat la solicitări și foarte comunicativa. Recomandam!

Servicii: firme contabilitate, servicii de contabilitate, consultant fiscal, expert contabil, firme de contabilitate, contabilitate, contabili, audit financiar, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

BEST CONCEPT AUDIT SRL

4,3
1 recenzie
4,3
Valentin C. T. S. , cu 10 luni în urmă

Am ales sa colaborez cu BEST CONCEPT AUDIT SRL din Pitesti pentru ca au fost in primul rand prompti si au prezentat o oferta potrivita nevoilor noastre.

Va multumesc!

5+
Ani pe piață

Servicii: expert contabil, consultanță fiscală, audit financiar, consultant fiscal, firme contabilitate, servicii de contabilitate, contabilitate, firme de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

CMM CONT PRESTSERV SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Angels o. h. , 1 an în urmă

CMM CONT PRESTSERV - servicii contabile de calitate exceptionala!

5+
Ani pe piață

Servicii: contabili, servicii de contabilitate, firme de contabilitate, contabilitate, expert contabil, consultanță fiscală, consultant fiscal, firme contabilitate, audit financiar.

Solicită o ofertă

ACCOUNTING SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Imorouter srl , 1 an în urmă

ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!

10+
Ani pe piață

Servicii: firme de contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală, firme contabilitate, contabili, audit financiar, contabilitate, servicii de contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă
5,0
Luminita S. , 2 ani în urmă

O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.

10+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, expert contabil, contabili, consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, consultanță fiscală, contabilitate, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

TOP ACCOUNTING SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Tudor P. M. , 1 an în urmă

Serviciile contabile sunt contractate cu firma TOP ACCOUNTING. Apreciem promptitudinea si viziunea asupra afacerii.

10+
Ani pe piață
5+
număr
angajați

Servicii: firme contabilitate, servicii de contabilitate, contabilitate, consultant fiscal, contabili, expert contabil, firme de contabilitate, audit financiar, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

DALA EURO PINK SRL

 
0 recenzii
5+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, servicii de contabilitate, firme contabilitate, consultanță fiscală, contabili, consultant fiscal, expert contabil, contabilitate, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

ROMCEREAL NEW INVEST SRL

 
0 recenzii
5+
Ani pe piață

Servicii: expert contabil, consultanță fiscală, consultant fiscal, contabilitate, servicii de contabilitate, audit financiar, firme contabilitate, firme de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

ROMDAS EXPERT SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: servicii de contabilitate, consultant fiscal, contabili, firme contabilitate, audit financiar, contabilitate, consultanță fiscală, expert contabil, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: servicii de contabilitate, consultanță fiscală, contabili, firme contabilitate, contabilitate, consultant fiscal, firme de contabilitate, expert contabil, audit financiar.

Solicită o ofertă

I. C. UNIREA SRL

 
0 recenzii

Servicii: firme contabilitate, contabili, consultanță fiscală, contabilitate, expert contabil, servicii de contabilitate, firme de contabilitate, consultant fiscal, audit financiar.

Solicită o ofertă

ELLA CONSULT CO SRL

 
0 recenzii
20+
Ani pe piață

Servicii: contabili, consultant fiscal, contabilitate, audit financiar, firme contabilitate, expert contabil, consultanță fiscală, servicii de contabilitate, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: servicii de contabilitate, firme contabilitate, audit financiar, consultant fiscal, firme de contabilitate, consultanță fiscală, contabili, contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, firme contabilitate, expert contabil, servicii de contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal, contabilitate, contabili, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

VAM CONSULTING AUDIT SRL

 
0 recenzii

Servicii: servicii de contabilitate, expert contabil, contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal, contabili, audit financiar, firme contabilitate, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

CONTEXPERT GRUP SRL

 
0 recenzii
20+
Ani pe piață

Servicii: firme de contabilitate, servicii de contabilitate, contabili, consultanță fiscală, audit financiar, expert contabil, consultant fiscal, firme contabilitate, contabilitate.

Solicită o ofertă

BOOK KEEPING SRL

 
0 recenzii
20+
Ani pe piață

Servicii: firme contabilitate, contabilitate, servicii de contabilitate, contabili, audit financiar, expert contabil, firme de contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

BAD GENERAL CONT SRL

 
0 recenzii

Servicii: servicii de contabilitate, firme contabilitate, consultant fiscal, contabilitate, consultanță fiscală, audit financiar, contabili, expert contabil, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru firme de contabilitate, Pitești

Contabilitate

 • Localitate / sector: Pitești (Argeș)
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 0
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
 • Număr angajați: 0

Detin un , care se ocupa cu prestari servicii - automatizari electrice si mecanice, care in momentul de fata este inactiv. Doresc sa reintru in activitate si voi avea nevoie de consiliere si de ajutor pe partea contabila pentru ca firma sa reinceapa sa functioneze in regim normal. Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma contactati, pentru ca sunt unele aspecte pe care am nevoie sa le discut cu dumneavoastra. Multumesc anticipat!

Contabilitate

 • Localitate / sector: Pitești (Argeș)
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 5
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 6
 • Număr angajați: 5

Bună ziua, Sunt interesată de o ofertă pentru servicii de contabilitate și revisal pentru o firma care are ca domeniu de activitate consultanta IT, servicii IT. Schimbăm contabilul deoarece am finalizat demersurile de mutare a firmei din București în Argeș și am avea nevoie de cineva din județ să se ocupe de situația firmei. Vă mulțumim!

Contabilitate

 • Localitate / sector: Pitești
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 2
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
 • Număr angajați: 2

Doresc sa colaborez cu un contabil membru CECCAR, proactiv, cu care sa comunic frecvent pe mail, eventual care a lucrat in mai multe domenii de activitate, dar neaparat in si are experienta si in detasari/delegari personal in tara cat si in strainatate. In plus ma intereseaza si servicii de salarizare si administrare personal. Credeti ca puteti indeplini aceste cerinte? Astept ofertele dvs.

Contabilitate

 • Forma juridică: SRL
 • Număr angajați: 1

Societate cu domeniul principal de activitate închirierea de echipamente de agrement în localitatea Pitești solicita oferta pentru SERVICII CONTABILITATE. Oferta va conține minim următoarele date: datele de identificare, descrierea serviciilor, termen prestare servicii, termen de plata, cost servicii și termen de valabilitate a ofertei transmise.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Pitești
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: Fabricarea de mobila
 • Număr angajați: 0

Firma se deschide de mâine, activitatea consta în fabricarea mobilierului pe comanda pentru persoane fizice în general. Activitatea se muta de pe un pfa vechi pe aceasta firma noua, lucrez eu și cu încă o persoana care va fi ca angajat. În jur de 3-4 comenzi lunar, avem nevoie de servicii contabile. Multumim!

Contabilitate

 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: mai multe domenii
 • Număr angajați: 0

Buna ziua, Avem nevie de o oferta COST ANUAL pentru 3 firme si doua PFA-uri astfel 1. Firma cu o singura factura pe luna - 12 facturi de procesat tot anul. 2. Firma cu TVA, fara angajati cu facturi intracomunitare - in jur de 20-25 documente lunar (in ianuarie anm avut pana in 10 documente) - COST PE AN VA ROG 3. Firma fara TVA, fara angajati 25-40 documente lunar - COST PE AN VA ROG 2 PFA-uri - ambele cu maxim 30 acte pe an - OFERTA de COST ANUAL va rugam. Putem lucra cu orice firma din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti si imprejurimi sau chiar din tara intrucat incarcarea actelor o facem in Google Drive. Predare acte pana pe 17 in fiecare luna pentru luna precedenta - in format electronic Predarea listarilor atat via e-mail in format electronic, cat si in format fizic, prin curier, de 3-4 ori pe an Discutre solduri balanta - de 4 ori pe an Multumim.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Pitesti
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: Contracting
 • Număr angajați: 0

Sunt cotractor cu client in Irlanda. Residenta taxala o am in Irlanda dar pot opta sa renunt la ea daca doresc. Operez printr-un SRL irlandez unde facturez clientul si ma platesc ca salariu sau dividende. Am nevoie de un serviciu de contabilitate care sa cunoasca legile de taxare europene si sa ma poata sfatuii in privinta taxelor in romania si cea mai avantajoasa structura care o pot folosi aici in romania cu optimizare fiscala daca este posibil. mersi.