Servicii

Exemple de cereri

Târgoviște
Localitate / sector: Târgoviște
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc amenajarea,personalizarea,unei case formată din un living in suprafata de 40mp,o bucătărie cu suprafata de 12mp,un dormitor cu suprafata de12mp,un al 2lea dormitor în suprafata de 18 mp,al 3lea dormitor în suprafata de 14mp si al 4lea dormitor în suprafata de 13mp,un hol în formă de L în suprafata de 14mp si o baie in suprafata de 12mp, casa scarii+un hol în suprafata de 10mp. De menționată ca doua din cele 4 dormitoare sunt pentru copii, o fetiță si un băiețel, si de asemenea toate camerele sunt deja mobilate,mai putin camera băiețelului. Măsurile sunt aproximative! La nevoie pot trimite si poze. Multumesc!
București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am deja o copie de pe un proiect. Casa vreau sa o fac identic ca forma. Am scos deja urbanismul. Mai sunt de scos toate avizele si de făcut proiectul. Din cauza ca postul este de 20% doar casa va fi cu amprenta la sol de vre-o 65-70 mt, iar sus ne lărgime. Ajunge undeva la 80 mt. Nu este foarte mare grabă dar stiu ca durează ceva timp autorizația si din primavara vreau sa ma apuc de casa.
Arhitecți, Proiecte case - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Nu am găsit încă terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
M-ar interesa pretul unei case cu toate aprobarile/actele de care as avea nevoie pentru demararea constructiei. Terenul o sa-l cumparam la aprox mp , asa ca dimensiunea casei ne-am dori sa fie intre 90- mp pe 2 nivele (aprox 45-60 mp pe nivel) - compartimentata aprox astfel: PARTER: hol de intrare mic, living + bucatarie open space si baie -> cu acces la terasa/gradina. ETAJ: 3 dormitoare decomandate, o baie si holul de acces. Aveti atasate 3 fotografii cu o posibila constructie pe placul nostru, insa suntem deschisi la orice. In principiu, am dori sa stim durata unui astfel de proiect, suma de bani necesara si aprobarile/documentele necesare. Multumim!
Arhitecți, Design interior
Măcin
Localitate / sector: Măcin
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc schimbarea mobilierului de bucatarie , inclusiv a obiectelor electrocasnice, a corpurilor de iluminat si idei de reamenajare, design, camera de zi. Varuim acum camera de zi (25m2)care comunica cu bucataria(15m2) in culorile gri deschis peretii iar tavanul alb. Ne place stilul nordic. Multumim frumos si asteptam cu mare interes propunerile !
Arhitecți, Design interior
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 78
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Ap semifinisat. Hol intrare, living si bucătărie deschisa. Se dorește separare hol de living+bucatarie. Spațiul are un stalp interior (60x90) și forma rezultata L. Înălțime utila 3 m. Exista 2 bai și 2 dormitoare. Din dormitor se iese pe terasa, deci trebuie gândit accesul spre exterior. Se dorește parchet in camere și gresie in hol și bai. Trebuie mobilat. Pereții albi, nu se vopsesc. Mulțumesc.
Arhitecți, Arhitecți
Chitila
Localitate / sector: Chitila
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Sa o faceti mai atragatoare si pe exterior. In momentul acesta casa se incalzeste cu o centrala pe gaze cu calorifere in toata casa si am vrea sa trecem la parter pe incalzire in pardoseala cu agent termic, deci se vor schimba si pardoselile. Am vrea in living un semineu si sa marim geamurile pentru mai multa lumina. Casa are geamuri inegale si am vrea sa rezolvam aceasta problema. Casa scarii are o suprafata vitrata mare si care nu poate fi intretinuta, lucru care de asemenea trebuie rezolvat. La etaj in biblioteca avem un tavan din lemn care s-a uscat si arata urat. In baia de la etaj avem o cabina de dus la care vrem sa renuntam si in locul vrem alta mai simpla. Despre mobila, o parte am vrea sa o pastram , altele elemente de mobilier vrem sa le inlocuim sau sa adaugam unele noi. Langa casa este si un garaj care este nerenovat, am vrea sa il facem si pe el. Sunt si 2-3 anexe de daramat in curte. De amenajat o terasa si aleile pavate.
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 50
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Apartament gol. Faianța veche in baie si bucatarie. Dormitor si sufragerie cu strop de dimensiune mică. Termopane la geamuri si balcon. Doresc amenajare baie,cu faianța in doua culori,dus(de preferința turcesc). Amenajare bucatarie cu mobila comanda sau din magazin daca se potrivește . Holul este placat cu gresie pe care o vreau schimbată sau acoperită cu parchet. Schimbat parchet dormitor si sufragerie cu unul calitativ si îndreptare si finisare pereți. Solicit idee(i)de amenajare in stil modern.
Arhitecți, Arhitecți
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 190
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Este vorba de un spatiu la parter care a fost a unei gradinite. Dorim sa o transformam intr-o gradinita culturala cu un etaj si o mansarda. Cladirea are acum m2 dar la etajul 1 dorim sa o extindem un pic 2 3 metri inafara (pe piloni) pentru a face o sala de balet, open space. La fel si la mansarda. Grupurile sanitare sunt la parter si in acelas loc deasupra ne-ar trebui si la etajul 1, eventual mansarda.
Arhitecți, Arhitecți
Dărmănești
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna , detin un proiect general , casa P*M , ( schita) pe care doresc sa o modific putin , si sa il dezvolt .( proiectul este dupa o casa de lemn rotund , la care am renuntat si doresc constructie BCA pe accelasi proiect ) , cu masuri, instalatie sanitara si electrica , autorizatii , proiect de la A la Z , locul constructiei Ors. Darmanesti , Bc.
Arhitecți, Arhitecți
Dobroești
Localitate / sector: Dobroești
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 16
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
2 porti culisante din fier, pentru acces auto, fiecare poarta avand inaltimea de 1.70 m liniari si latimea de 3 m liniari. 1 poarta acces pietonal cu inaltimea de 1.70 m liniari si latimea de 1 m liniar (integrata intr-una dintre portile culisante). 2 Garduri laterale din plasa bordurata de aprox 1.70 m liniari, cu imprejmuire ghena si tablou curent, si lungime de 5 m liniari fiecare gard (10 m liniari cumulat).


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.