Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 350
Număr maxim facturi achiziție lunar: 350
Număr angajați: 5
Buna ziua, Agentie de turism cu sediul social in Rm. Valcea, si punct de lucru in Bucuresti. Cautam firma de contabilitate, cu experienta de lucru cu agentiile de turism. Este necesar a se lucra cu import/export de date. Acest lucru se poate face in urmatoarele programe: Saga, OMC, sau xml-uri. Multumesc, Maria Marin
Firme de contabilitate, Contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 50
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 3
Buna ziua, doresc o oferta pentru contabilitate la o societate care ofera servicii de reparatii si intretinere telefoane mobile, de asemenea, se ocupa cu vanzari de accesorii! As prefera ca oferta dvs sa o primesc pe e-mail deoarece in timpul zilei sunt la serviciu. Va multumesc si astept oferta dvs.
Firme de contabilitate, Contabilitate - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care are ca obiect de activitate - EDITARE DE CARTE. Suntem platitori de TVA si nu avem angajati in momentul de fata, iar volumul de facturi variaza, in perioada verii avem cea mai scazuta activitate. Va stam la dispozitie oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Băilești
Localitate / sector: Băilești (Dolj)
Forma juridică: SRL
Bună ziua! Doresc sa infiintez un SRL, va fi mai exact un magazin de piese auto. Am nevoie de ajutor pentru partea de infiintare si apoi voi avea nevoie si de servicii de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Este vorba despre o firma de proiectare arhitectura si inginerie, proaspat infiintata, in luna aprilie. O luna- doua nu va avea activitate, iar cand va avea, vor fi 2-3 contracte pe luna, fara angajati, cel putin deocamdata, unele contracte de colaborare si alti proiectanti. Suntem neplatitori de TVA momentan. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Am deschis recent o scoala de dans (tango) cu abonamente lunare si magazin online pentru comenzi echipamente dans (pantofi, haine) import UE, Turcia, China. Momentan suntem neplatitori de TVA si deocamdata nu avem angajati. Volum foarte mic (maxim 2-3 facturi furnizori/luna, cateva unitati vanzari/luna). Dorim oferta minimala (de intretinere) pentru lunile complet fara activitate + diferenta in lunile active. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumim!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 6
Număr angajați: 5
Bună ziua, Sunt interesată de o ofertă pentru servicii de contabilitate și revisal pentru o firma care are ca domeniu de activitate consultanta IT, servicii IT. Schimbăm contabilul deoarece am finalizat demersurile de mutare a firmei din București în Argeș și am avea nevoie de cineva din județ să se ocupe de situația firmei. Vă mulțumim!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Bazoșu Nou
Localitate / sector: Bazoșu Nou (Timiș)
Forma juridică: SRL
Bună ziua, Sunt interesat de o ofertă pentru înființa unei societăți cu domeniul de activitate consultanță management și aș dori să știu c este procedura pentru înființ și totodată aș dori și o ofertă pentru servicii de contabilitate după ce s-a înființat societatea. Pentru alte detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în această cerere. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Vulturești
Localitate / sector: Vulturești (Olt)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 15
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 5
Bună ziua, Sunt interesată de o ofertă pentru servicii de contabilitate si salarizare pentru o firmă cu domeniul de actvitate prelucrarea materialului lemnos, menționez că firma este recent înființată și este și plătitoare te TVA. Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 3
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care are ca obiect de activitate - instalari sisteme securitate. Avem 3 angajati in momentul de fata, suntem platitori de TVA, iar doamna contabil cu care am lucrat pana acum nu se mai poate ocupa deoarece a intrat in concediu de maternitate, asa ca dorim sa incepem urgent colaborarea cu o firma de contabilitate pentru ca activitatea firmei sa fie desfasurata in regim normal. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumim!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.