Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabili
Suseni
Localitate / sector: Suseni (Harghita)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 2
Buna ziua! Suntem un si ne ocupam cu ucerea de casute de gradina, lucrari din lemn, inchiriem casute. Avem 2 angajati momentan si dorim sa incepem colaborarea cu o noua firma de contabilitate pentru ca doamna contabil cu care lucram acum, va intra in concediu de maternitate. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Berceni
Localitate / sector: Berceni (Prahova)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru icii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - icii , vulcanizare si spalatorie . Nu avem angajatio momentan si suntem neplatitori de TVA. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Forma juridică: PFA
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un PFA recent infiintat. Ca domeniu de activitate, este mai exact - comert electronic, nu sunt angajati si sunt neplatitoare de TVA. Am rugamintea sa imi transmiteti o oferta orientativa de pret pe mail, iar eu voi reveni ulterior cu un telefon. Va multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - ii. Momentan nu avem angajati, dar pe viitor vom angaja pana la 15 persoane. Suntem neplatitori de TVA. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Servicii web design - detalii pe .ro Intentionam sa deschidem in viitor si un magazin online cu ochelari de soare. Nu suntem platitori de TVA. Impozit 3% pe incasari. Platim doar TVA intracomunitar catre Google/Facebook (lunar). Volumul de acte lunar este in jur de 10-15 facturi (inclusiv bonuri de combustibil) Asteptam ofertele, multumesc
Firme de contabilitate, Contabili - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 1
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care are ca domeniu de activitate - productie de tamplarie aluminiu si PVC. Am un angajat, suntem neplatitori de TVA si mentionez ca voi deschide curand inca o firma. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Piatra-Neamț
Localitate / sector: Piatra-Neamț (Neamț)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 4
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL cu 4 angajati. Est mai exact un atelier . Am incetat colaborarea cu vechiul contabil si dorim sa incepem colaborarea cu o alta firma de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regin normal. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Bârlad
Localitate / sector: Bârlad (Vaslui)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care se va ocupa cu comert intracomunitar cu ciuperci. Firma este neplatitoare de TVA momentan si in perioada urmatoare nu voi avea angajati. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - amenajari interioare si mobila la comanda. Ne avem angajati momentan si firma este neplatitoare de TVA. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Afumați
Localitate / sector: Afumați (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL care se va ocupa cu comert materiale de constructii. Estimez ca voi avea un angajat in prima faza si doresc ca firma sa devina platitoare de TVA. Voi avea nevoie de ajutor pe partea de infiintare in prima faza si apoi voi avea nevoie si de servicii de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.