Servicii

Exemple de cereri

Instalator, Instalator
Craiova
Localitate / sector: Crai
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua! Vreau să transform un wc de serviciu, dintr-un apartament din anii 70 în cabină de duș, asta presune: găurire coloană de canalizare pentru racordarea unui sifon de pardoseala, sapa până la nivelul sifonului, hidroizolare, placare gresie 2,5 m pătrați, faianță 13, refacerea circuit apă. Dacă sunteți disponibil, vă rog să dați mesaj
Berceni
Localitate / sector: comuna berceni,jud.ilfov
Tip serviciu: Alte instalații termice
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am o casa in comuna Berceni P+Et , la rosu , in suprafata de mp utili .Doresc realizarea retelei termice interioara pentru acesta suprafata. Incalzirea se va face cu centrala termica pe gaz, incalzire prin calorifere 6/parter si 6/etaj. Totodata, daca se poate , doresc si realizarea racordurilor de apa calda, apa rece si instalatii evacuare apa menajera din interiorul casei.
Instalator, Instalator
Ciorogârla
Localitate / sector: Ciorogârla, Ilfov
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bransament apa si canal - pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! Ma intereseaza realizarea unui bransament de canalizare (vezi schita) pentru casa din mijloc marcata cu C2 Necesar deviz Mentionez ca in ciuda faptului ca teava mea din curte este la o andancime de cca 0.90 - 1m, trebuie tinut cont de adancimea la care este situat caminul din curtea casei C3 adica 1.90 - 2 m Astept o oferta doar pentru casa C2 si una la comun cu casa C3
Instalator, Instalatori sanitari
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am o cada cu cabina si se infunda de ceva vreme si ieri am incercat sa o desfund cu gel Mr. Muscle si cu plic de pudra dar nu a mers deloc cu nicio metoda. Apoi am cautat pe net si am vazut ca se poate desfunda daca se demonteaza capacul din interiorul cazii, dar dupa ce l-am demontat, a cazut sifonul din spate si toata apa a curs in baie, iar chiuveta si dulapul sunt aproape de cada. Si cand folosesc chiuveta, se scurge toata apa in baie din cauza cazii.
Instalator, Instalatori sanitari
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Intentionez sa transform balconul in spatiu de gatit ceea ce implica si mutarea chiuvetei. Peretele balconului unde va fi instalata chiuveta este comun cu peretele unde este chiuveta in baie(practic chiuveta va fi montata "in oglinda" cu chiuveta din baie, am atasat planul). Am rugamintea sa-mi spuneti care este costul realizarii conexiunilor. Multumesc, .
Galați
Localitate / sector: Galați
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Nu stiu exact - ar fi nevoie de o depanare. Vecinii imi spun ca undeva este o teava sparta (cred ca de scurgere) intre parter si subsolul blocului. Am vazut la subsol intradevar multa apa. Doresc sa stiu daca e intradevar problema de la mine si daca da, sa o rezolv. Daca nu - cel mai probabil oricum v-a fi rezolvata. Deci indiferent cum, vom colabora.
Valu lui Traian
Localitate / sector: Valu lui Traian
Tip serviciu: Montaj centrală termică
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Sunt interesat de o instalatie termica pentru o casa P+M in localiatatea Valu lui Traian. Oferta ma intereseaza sa includa toate materialele si manopera inclusiv centrala pe gaz Viesman. Caloriferele le doresc din aluminiu. Atasez pentru cei interesati planurile casei cu mentiunea ca garajul nu il doresc incalzit. Cu respect,
Constanța
Localitate / sector: Constanta, Constanta
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Apartament la alb, necesita in baie modificari obisnuite la instalatia sanitara cu executare racord alimentare masina spalat rufe, si alimentare dus. De montat sistem wc suspendat cu cadru in perete. Apartamentul este racordat la apa, baia este libera de obiecte sanitare si orice lucrare de zidarie.
Târgoviște
Localitate / sector: Târgoviște
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru urmatoarele: - executia instalatiei sanitare pentru o baie si un bar, dotat cu chiuveta, masina de spalat vase, masina de gheata, espressor profesional; - executie canalizare; - montajul obiectelor sanitare: 1 wc, 1 chiuveta baie, 1 chiuveta bar, masina de spalat vase, masina de gheata si dedurizator, espressor profesional si dedurizator; - montaj baterie chiuveta baie si montaj baterie chiuveta bar; Multumesc!
Instalator, Instalații sanitare
Cisnădie
Localitate / sector: Cisnadie, Sibiu
Tip serviciu: Desfundare Canalizare, WC, Țevi, Chiuvetă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
este urgent , ne trebuie un instalator sanitar Adresa BL.15,SC:B, parter Loc Cisnadie, Jud Sibiu. Familia Bozdoc. Familia de Contact este Familia Matei Ghorghe si , BL.15,SC.B, Et.3,Ap.33 , Jud. Sibiu Teava la baie este infundata , exista miros neplacut in locuinta cat si pe casa scarilor care se ridica de la parter pana la etajul 1. Majoritatea Familiilor care locuiesc in Bloc sunt in varsta , pensionari . Problema este cateva saptamani acolo , si trebuie urgent rezolvata , va multumesc Emanuela Hristea


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.