Costuri de servicii
Instalator
Instalații sanitare

Cât costă instalații sanitare?

 • 1.5002.100 lei
  Instalații sanitare complete baie
Solicită oferte

Vreți să știți cât vă vor costa instalații sanitare în România? Am analizat proiectele realizate de profesioniștii noștri, precum și altele din surse de renume și am obținut o gamă tipică de prețuri pentru instalații sanitare.


Instalații sanitare complete baie

 • 1.5002.100 lei

Acesta este costul unei instalații complete de baie, inclusiv manopera și materialele. Prețul depinde de materialul sanitar (tipul de țevi - cupru, pexal, ppr). Costul mediu pentru instalații sanitare complete la baie este de 1.800 lei, sau de obicei între 1.500 lei și 2.100 lei.

Solicită oferte

Instalații sanitare complete bucătărie

 • 6001.100 lei

Prețul include instalarea completă a bucătăriei, inclusiv manopera și materialele. Prețul depinde de materialul sanitar (tipul de țevi - cupru, pexal, ppr). Prețul minim pe care îl vei plăti pentru instalații sanitare complete la bucătărie este de 600 lei, iar cel maxim este de 1.100 lei.

Solicită oferte

Montaj obiecte sanitare

 • 100250 lei

Acesta este prețul pentru montarea obiectelor sanitare, cum ar fi toalete, lavoare, bideuri. Instalatorii taxează la bucată. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj obiecte sanitare este de 100 lei, iar cel maxim este de 250 lei.

Solicită oferte

Demontaj obiecte sanitare

 • 3080 lei

Acesta este prețul pe care instalatorii îl percep pentru demontarea obiectelor sanitare (duș sau cadă, vas de toaletă, chiuvetă). Prețul se percepe pe bucată. Veți plăti cel puțin 30 lei pentru demontaj obiecte sanitare.

Solicită oferte

Schimbare instalație baie

 • 600900 lei

Tariful este pentru o înlocuire completă a instalațiilor sanitare în baie. Depinde de tipul de țeavă (ppr, pexal, cupru). Veți plăti cel puțin 600 lei pentru schimbare instalație baie.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru instalații sanitare

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Brașov
 • Tip serviciu: Altele
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

- Schimbarea țevilor de scurgere de sub chiuveta din bucătărie ( țevi din plastic) cu țevi din inox și conectarea furtunurilor de la mașina de spălat și centrală la scurgere. - Montarea unui filtru magnetic dreptunghiular(pentru centrală și mașina de spălat. - Montarea chiuvetei de inox și a bateriei.

Instalații Termice

 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Prezenta conține documente anexă la solicitarea noastră verbală/telefonică/online, privind o ofertă completa pentru: Achiziționarea și instalarea unei centrale termice pe peleți , a unui boiler și a elementelor necesare comenzilor online. 1. Casa, situată în Colibița, Nr., este 1/2 dintr-o construcție tip ”duplex”, partea dinspre Est/Sud-Est; sistemul actual, construit cu 30 de ani în urmă, cu serpentine montate în teracota de la parter, a fost foarte eficient, dar va fi complet eliminat , inclusiv caloriferele . Este proprietate a soților profesori pensionari Nicoleta și D. Așadar, dorim ofertă și pentru calorifere , țevăraie(cupru), altele obligatorii, etc. 2.Centrala va fi instalată într-una dintre încăperile aflate sub pavilionul/umbrarul existent (în demisolul acestuia), aflat la la cca 3,50 m distanță față de clădire. Noi credem ca este cea mai bine pozitionată încăpere din acest demisol având dimensiunile :Lung.=2,10 m (posibil extindere la 2,60m) ;lăț.=1.60 m și h=2,20 m ,ca să poată fi utilizată pentru instalarea centralei. Incăperea va fi refinisată conform cerințelor noii destinații, și permite penetrări pentru coș și continuarea sa în exterior , precum și pentru „canalul termic„ necesar până la cabană, dar noi nu avem cunoștințele necesare pentru a fi siguri că lățimea de 1,60 ,a acestei încăperi, este suficientă pentru o instalare corectă. 3.T A B E L, cuprinzând dimensiunile încăperilor la cabana din Colibița, nr. Nivel Destinatie Lung. m Lăț. m Înălț. m Supraf. mp Vol. mc Observ. PARTER Living 5,95 5,60 2,50 34 85 -”- Baie 1,50 1,40 2,40 2 5 Etaj Dormitor 5,30 2,70 2,20 15 33 -”- Dormitor 5,30 2,70 2,20 15 33 -”- Baie 1,75 1,10 2,05 2 4 -”- Hol 3.80 0.85 2,20 3,5 7 Mansardă Dormitor 5,20 3,40 2.40 18 44 -”- Baie 1,35 1,20 2.40 2 5 -”- Hol 2,05 0,90 2.40 2 5 T O T A L - - - - 94 Sinteză: Suprafată totală ,pe 3 nivele = 94 mp : volum total mc Notă: -la majoritatea dimensiunilor s-au făcut rotunjiri, absolut nesemnificative

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Avem o problema cu teava de apa pluviala , pare sa fie crapata si infundata la imbinare. Va atasez o poza cu unde se afla teava, de asemenea aveti o filmare in link`ul de mai jos cu interiorul tevii Va rog sa ne anuntati daca se poate repara si cand ar fi posibil. Multumim https://drive.google.com/file/d/1VsuAdoX_cm4KH_GVY0cHdEh6j8_ERwLX/view?usp=sharing

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Constanța
 • Tip serviciu: Reparații instalații termice
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Verificare si modificare tevi intrare s iiesire din calorifere. Instalatie noua PPR, centala montata si pusa in functiune de firma autorizata.Apart nou,instalatie executata corect.Schimbul de caldura f.slab,caloriferele nu se incalzesc cum trebuie.,centrala trim agentul termic la 65 grd, insa caloriferele nu se incalzesc toate uniform de sus pana jos..Tevile de legatura,intrare-iesire din calorifere au fost montate de proprietar,fara experienta in domeniu.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: sector 3București
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Dorim o colaborare de la A-Z, adica ,intocmirea proiectului, trasul tevilor de gaz de la conducta principala pana un casa, montarea centralei si daca aveti acest drept, si avizul ISCIR. Mentionez ca pe scara unde locuiesc mai sunt 2 ap.cu CT, unul la et.2 si unul la parter. Eu locuiesc tot la parter. Astept oferta dvs.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Alexandria
 • Tip serviciu: Reparații instalații termice
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Detin o centrala Buderus pe gaz.Cand pornesc apa calda curge, dupa care vine rece, apoi calda si iar rece.. si tot asa.Caldura merge, se incalzesc calorifele , e super ok, doar ca mai nou ,cand se termina ciclul ,se aude un suierat.Vreau sa schimb si acele cristale din borcan, pentru clor, iar cel care ma ajuta, sa ma accepte in continuare ,sa imi faca revizia si eventuale nereguli , cand il solicit.Cel care a montat centrala si caruia i-am platit acel aviz la doi ani, s-a lasat de meserie.Fac mentiunea ca am nevoie de meseriasi si nu carpaci amatori!!!Multumesc!

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Ploiesti
 • Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Lucrari necesare: - Identificare solutii montare cadita dus si paravane/cabina aferente, accesorii (sifon, montaj/repozitionare baterie, conducte, suporti, etc.). Cadita poate fi dreptunghiulara sau circulara, in functie de spatiul disponibil - Montare chiuveta noua, in locul celei existente; - Etansare pardoseala, amplasare gresie si faianta (dupa demontarea celei existente).

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Moieciu de Jos
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Instalare centrala electrica cu inducție și toată instalația necesara încălzirii locuinței (dacă se poate vreau sa încălzească apa pentru a nu mai nevoie de boiler) pentru o locuință de maxim 75-80mp. Vreau sa ma mut în casa în prima săptămână din iunie și as dori sa se înceapă cât mai repede posibil... Multumesc

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Ilfov - Comuna 1 Decembrie
 • Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua! Ma intereseaza o oferta de instalatie sanitara pentru o casa la curte, compusa astfel: - parter : living 47 mp,baie 3.16 mp,bucatarie 6,2 mp - etaj : 2 bai - 3.75 mp si 6.17 mp, 3 dormitoare - 14,46 mp , 10.94 mp si 14,87 mp Mentionez ca partea de incalzire o sa fie asigurata prin incalzirea in pardoseala. Am rugamintea ca oferta sa includa si montarea obiectelor sanitare cu tot ceea ce presupune aceasta parte. Va rog sa imi transmiteti daca mai aveti nevoie si de alte informatii. Va multumesc!

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc montarea unei centrale termice intr-o locuinta de 30 mp. Am nevoie de 4 calorifere( 2 in camere, 1 in bucatarie si 1 la baie. Tevile sa fie de cupru. Doresc transportul tuturor materialelor. Mentionez ca am separare de gaz facuta. Centrala sa fie in condensare. As dori oferta cu tot cu manopera. Contactare si ofertare pe email. Multumesc!