Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabilitate
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 4791
Număr angajați: 0
Firma noua înființată , avem nevoie de un contabil care știe sa ne îndrume pe calea cea buna și corecta, pentru un magazin online , poate o sa vindem și pe emag! Anumite produse o sa le cumparam , altele o sa le personalizam noi !!! Cerem răbdare , suntem la început de drum și avem nevoie de ajutor !!!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert online
Număr angajați: 1
Buna ziua. Am dori si noi o oferta de pret pentru serviciile de contabilitate. Iata cateva informatii despre firma noastra: - Avem o firma noua platitoare de TVA cu un singur angajat - Activitatea noastra este de comert produse cosmetice. - Avem un magazin online si 99% din ceea ce vindem sunt din acel magazin online si facturile se emit prin smart-bill automat. - Uneori mai vindem si pe baza de contract face to face cu facturi tot in smartbill si plata prin transfer bancar. - Pe site, plata se efectueaza fie cu cardul prin NETOPIA fie ramburs la curier. - Livrarea se face printr-o firma de curierat, fara contract ci cu credit preplatit. (Adica noi platim de lei in avans si din acei bani ei deduc cheltuielile cu transportul, iar cand ramanem fara credit, cumparam mai mult. Iar ei ne dau o lista cu livrarile reusite si tot ei incaseaza rambursul pentru noi, pe care ni-l vireaza in cont atunci cand se strange o suma mai mare). - Avem un sediu social fara punct de lucru si nu detinem casa de marcat. - Gestiunea o putem tine in smartbill sau va putem spune dumneavoastra la sfarsitul fiecarei luni, cate produse mai avem. - Noi importam din uniunea europeana un singur produs pe care il vindem, insa pe viitor este posibil sa devina 2 sau 3 produse. - In total emitem cu aproximatie de facturi lunar. - Lunar veti primi de la noi toate informatiile structurate, pentru a va fi usor de procesat sau de automatizat, iar daca este necesar, vi le aducem si printate. - Intentionam sa facem un leasing pe aceasta firma, si publicitatea firmei va fi prin facebook si google, deci vor trebui justificate in firma si aceste cheltuieli. - In rest, vom avea doar cheltuieli si achizitii normale ca orice alta firma, cu sediul social si cu ambalajele pentru livrari. V-am oferit toate detaliile, pentru a putea stii exact volumul de munca si pentru a ne face o oferta cat mai exacta. Asteptam oferta Dumneavoastra. Va multumesc.
Firme de contabilitate, Audit financiar
Marghita
Localitate / sector: Marghita, Bihor
Forma juridică: altele
Număr angajați: 15
Ce serviciu doriți?: Auditul situaţiilor financiare
desfășoară activități în domeniul serviciilor sociale. Activitatea este finanțată din sponsorizări, prin urmare dorim să oferim sponsorilor noștri transparență și încredere cu privire la modul de utilizare a fondurilor. Anual am avut un audit financiar, dar auditorul trebuie înlocuit după un nr de ani. În principal am dori să vă exprimați opinia cu privire la activitatea fundației în general, dar in special a unuia dintre proiecte , un Centru de zi de tip after school pentru copii din familii defavorizate. Acest proiect are 15 angajați, din care 4 cu normă întreagă, iar restul cu fracțiune de normă. Vă rog să îmi trimiteți o ofertă pentru servicii de audit. Mulțumesc. Lidia Micula
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași, Iași
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Tiparire
Număr angajați: 0
Suntem o companie nou infiintata si ne ocupam cu printarea de decoratiuni interioare (tapet, postere, roll-upuri etc). Momentan nu suntem platitori de TVA si nu avem angajati, insa planuim ca pana la finalul anului sa angajam cca. 5 persoane si sa incepem activitatea propriu-zisa. Avem nevoie de servicii contabile. Multumim!
Firme de contabilitate, Contabili
1 Decembrie
Localitate / sector: 1 Decembrie , Ilfov
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: ALTE ACTIVITATI FINANCIARE
Număr angajați: 30
Societate casa de amanet cu sediu, 11 puncte de amanet si 2 puncte vanzari bijuterii, 30 de salariati , cu contracte leasing si un cont bancar, platitoare de impozit pe profit , tva lunar rog oferta pentru servicii complete de contabilitate si resurse umane (fara ssm si protectia muncii ). Va rog prezentati oferta Dvs pe email. Multumim!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Productie
Număr angajați: 15
Doresc seriozitate si promptitudine. Avem nevoie de colaborare cu o firma care sa raspunda la telefonane. Sa fie acolo cand avem nevoie. Sunteo o fima mare si serioasa, puteti verifica acest aspect. Ne dorim seriozitate si o colaborare pe termen lung, cat este se plateste si asta este dar dorim ca firma cu care colaboram sa fie implicata si alaturi de noi. Astept cu interes contactul Dvs.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare
Forma juridică: altele
Domeniul de activitate: Civic
Număr angajați: 0
Buna ziua, Am deschis recent un ONG si un PFA in Baia Mare. As dori un contabil care să ma ajute cu ambele. ONG va desfasura activitati in sfera civica iar pe PFA ofer expertiza in domeniul IT. Caut un contabil cu experienta in zona de ONG fiindca pe partea de PFA activitatea este redusa si simplu de administrat. As aprecia cateva oferte. Cu stima, Sebastian Simon
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: Bucuresti, Sector 3
Forma juridică: SA
Domeniul de activitate: Consultanta
Număr angajați: 20
Buna ziua, Ne intereseaza sa achizitionam servicii de contabilitate de gestiune a firmei pentru SA, la nivel de expert contabil ( SA este interprindere mica, introducerea datelor s-ar face la sediul firmei; operam cu SAGA) Va rugam sa ne spuneti daca aveti astfel de servicii in oferta si daca da, va rugam sa ne transmiteti o oferta. In asteptarea unui raspuns, Numai bine,
Firme de contabilitate, Contabili
București sector 1
Localitate / sector: SECTOR 1
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert on-line cu jucarii
Număr angajați: 0
Preluare si intocmire evidenta financiar-contabila pentru firma neplatitoare de TVA,fara salariati,care functioneaza pe teritoriul tarii,fara implicatii externe marfa sau de alta de .Solicitam oferta de pret din partea Expert contabil autorizat.Cu contract prestari servicii.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Suceava
Suceava
Localitate / sector: Suceava
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comenzi cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet (site e-commerce
Număr angajați: 0
Detin un site de comert online, unde produsele sunt livrate din statele unite catre statele unite, cu posibilitatea de livrari internationale in viitor (stocarea si livrarea produselor este facuta de furnizor, direct catre cumparator, in numele site-ului pe care il detin). As avea nevoie de ajutor cu fiscalitatea, tinand cont ca produsele merg in state fara sa treaca pe teritoriul romaniei


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.