Servicii

Exemple de cereri

Târgoviște
Localitate / sector: Târgoviște
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru urmatoarele: - executia instalatiei sanitare pentru o baie si un bar, dotat cu chiuveta, masina de spalat vase, masina de gheata, espressor profesional; - executie canalizare; - montajul obiectelor sanitare: 1 wc, 1 chiuveta baie, 1 chiuveta bar, masina de spalat vase, masina de gheata si dedurizator, espressor profesional si dedurizator; - montaj baterie chiuveta baie si montaj baterie chiuveta bar; Multumesc!
Instalator, Instalații sanitare
Cisnădie
Localitate / sector: Cisnadie, Sibiu
Tip serviciu: Desfundare Canalizare, WC, Țevi, Chiuvetă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
este urgent , ne trebuie un instalator sanitar Adresa BL.15,SC:B, parter Loc Cisnadie, Jud Sibiu. Familia Bozdoc. Familia de Contact este Familia Matei Ghorghe si , BL.15,SC.B, Et.3,Ap.33 , Jud. Sibiu Teava la baie este infundata , exista miros neplacut in locuinta cat si pe casa scarilor care se ridica de la parter pana la etajul 1. Majoritatea Familiilor care locuiesc in Bloc sunt in varsta , pensionari . Problema este cateva saptamani acolo , si trebuie urgent rezolvata , va multumesc Emanuela Hristea
Pompe de căldură, Pompă de căldură apă-apă
Beclean
Localitate / sector: Beclean, Bistrita Nasaud
Suprafața spațiului (în m2): 145
Tip terminale: Ventiloconvectoare
Montaj pompă de căldură: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa noua fara incalzire , se monteaza sintemul de ventiloconvectoare Sabiana, casa e de aprox mp demisol, parter, mansarda . Cu caramida poroterm de 25cm plus izolatie termosistem de10 cm densitate , mansarda izolata pe interior cu vata bazaltica de 5cm iar pe tavane de 20cm plus inca una de 5 cu aluminiu, iar in unele parti de 30 plus 5 aluminiu. As dori oferta detaliata cu pompa plus accesori si manopera fara partea de interior deoarece sunt montate ventiloconvectoarele in toata casa . Demisolul casei si camera de pe garaj nu sunt mentionate deocamdata in planul atasat al casei .
Instalator, Instalatori sanitari
Seceani
Localitate / sector: Seceani, Timis
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Subliniez ca materiale au fost cumpărate de proprietar, avem nevoie de serviciile unui instalator pe sanitare pentru continuarea lucrarii de execuție instalație. Baia e de 3 metri lungime si 3 lățime si are iesiri pentru mașină de spălat, wc , cadă, cabină duș, chiuvetă, boiler electric instalatia este pe țeavă de cupru
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Imi doresc sa imi transform bucataria in baie si am nevoie de executia instalatie sanitare aferente noii utilizari. Camera are 3x1,9 m. Are o singura iesire( cred ca asa se zice) pentru chiuveta. Si as vrea sa stiu si in cat timp se face. Va rog. de asemenea, sa cuprindeti in oferta Dv atat manopera pentru executia lucrarii, cat si materialele necesare. Multumesc
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, In baie,vasul wc si rezervorul de apa ce se afla montat pe vas nu sunt set,astfel incat rezervorul nu permite ridicarea completa a din partea unui instalator,dupa o inspectie vizuala la fata locului,o solutie de poate consta ori in inlocuirea rezervorului existent cu unul compatibil,sau inlocuirea intregului sistem cu unul nou(vas wc si rezervor apa).
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Vasul de toaleta si dusul sunt legate de un motor care urca resturile si apa rezultata Problema este la unirea motorului cu teava de sub dus, nu mai fac contact, lipseste o garnitura ceva sau nu stiu exact iar in felul asta am inundat baia, am nevoie cam urgent de ajutor, mentionez ca baia este amenajata intr-un spatiu nu tocmai confortabil face parte dintr-o garsoniera mica Pe strada Deliblata
Încălzire în pardoseală, Încălzire hidraulică - Turda
Turda
Localitate / sector: Turda
Suprafața spațiului (în m2): 130
Tipul de pardoseală: Plăci ceramice
Sursa de încălzire: Centrală pe gaz
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna seara. Va rog sa imi faceti o oferta pentru sistemul de incalzire in pardoseala si instalatie sanitara pentru o casa in turda. In oferta va rog sa luati in calcul materialele si manopera. Ca si materiale ma intereseaza teava uponor si centrala termica eficienta si de calitate, pentru celelalte materiale nu ma intereseaza neaparat marca ci doar sa fie calitative. Pentru partea de instalatii sanitare ma intereseaza sa fie cu distribuitoare. Va voi atasa planurile parterului si a etajului. Oferta va rog sa o faceti pentru corpul 2 al casei. Va multumesc.
Pompe de căldură, Pompă de căldură apă-apă
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni, Ilfov
Suprafața spațiului (în m2): 184
Tip terminale: Încălzire în pardoseală
Montaj pompă de căldură: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună seara, Sunt interesat in achizitionarea unei pompe de căldură aer- apă. îmi este necesară pentru încălzirea / răcirea și prepararea apei calde (pentru un număr de 3 persoane) unei locuințe (în construcție) cu o suprafață utilă de mp cu pereți bine izolați (cărămidă poroterm 30 + vata bazaltica de 10 cm iar podul izolat cu spuma poliuretanica cu celula inchisa de 5 cm. Vă rog de asemenea să-mi faceți o ofertă și pentru accesoriile necesare pentru montarea pompei . Vă mulțumesc.
Aer condiționat, Aer condiționat - Pașcani
Pașcani
Suprafața de încălzire/răcire: 60
Numărul de unități: 1
Montaj aer condiționat: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, am nevoie de un sistem de aer conditionat care sa deserveasca o suprafata de 60mp. Imi doresc sa fie o singura unitate puternica, dar daca tehnic nu este posibil, putem pune si doua. Am nevoie de serviciile unui specialist atat pentru a ma ajuta sa aleg aparatul potrivit, cat si pentru montaj. Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.