Costuri de servicii
Panouri solare
Panouri fotovoltaice

Cât costă un panou fotovoltaic?

 • 3001.000 lei
  Panou fotovoltaic
 • 90.000130.000 lei
  Sistem fotovoltaic la cheie (35 kW)
Solicită oferte

Vreți să știți cât vă vor costa un panou fotovoltaic în România? Am analizat proiectele realizate de profesioniștii noștri, precum și altele din surse de renume și am obținut o gamă tipică de prețuri pentru panouri fotovoltaice.


Sistem fotovoltaic la cheie (35 kW)

 • 90.000130.000 lei

Acesta este prețul final orientativ pe care clientul îl va plăti pentru sistemul fotovoltaic complet cu o putere de aproximativ 35 kW. Prețul include atât materialele (panouri, suporturi, invertor, cabluri etc.), cât și manopera (instalare). Sistemul fotovoltaic poate fi montat pe acoperiș sau pe sol. Costul mediu pentru un sistem fotovoltaice la cheie (35 kW) este de 110.000 lei, sau de obicei între 90.000 lei și 130.000 lei.

Solicită oferte

Panou fotovoltaic

 • 3001.000 lei

Un panou fotovoltaic este o colecție de celule solare care transformă energia solară în energie electrică. Este parte a unei centrale solare. Panourile fotovoltaice sunt de tip monocristalin, policristalin și amorf și pot fi instalate pe acoperișuri, terase sau direct pe sol. Prețul este pentru un panou, fără accesorii și instalare. Depinde de tipul de celule și de capacitatea/puterea panoului. Așteptați-vă să plătiți între 300 lei și 1.000 lei pentru un panou fotovoltaic. Prețul mediu pentru un panou fotovoltaic este de aproximativ 650 lei.

Solicită oferte

Sistem fotovoltaic (3 - 10 kW)

 • 15.00035.000 lei

Prețul menționat este pentru un sistem fotovoltaic complet cu o capacitate de 3 - 10 kW. Acesta conține echipamentul necesar: panouri fotovoltaice, invertor, siguranțe, conectori, etc. Sistemele de montare a panourilor și conductorii solari nu sunt incluse în preț. Veți plăti cel puțin 15.000 lei pentru sistem fotovoltaice (3 - 10 kW).

Solicită oferte

Solicitări recente pentru panouri fotovoltaice

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Dobra, Hunedoara
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă şi încălzirea locuinţei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

am 3 panouri solare pe casa care lucreaza foarte bine de circa 10 ani cu instalatie de la o firma din ungaria SOLAR TRADE CO . Am lipsit de la locuinta 6 luni si pe aceasta perioada apa a fost inchisa la boiler si panourile solare au lucrat . Cand am venit am constatat ca panourile lucreaza pana pe la 0ra 11.00 si dupa amiaza dupa ora 18.00 . In rest afiseaza avarie si o temperatura de cu minus grade. Presupun ca este senzorul de pe casa .

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: brasov sat magura
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Doresc instalarea si punerea in functiune, respectiv documentatia tehnica necesara depunerii dosarului de prosumator au nui sistem fotovoltaic ON GRID de 8kw cu invertor mai mare pentru ca ulterior sa se mai poata adauga panouri fotovoltaice . . Montajul se face pe sol terenul fiind inclinat , distanta dintre panouri si tabloul de sigurante principal fiind de aproximativ 25 m. In acest sens va rog sa-mi comfirmati din punct de vedere tehnic comanda și cat ar costa manopera. Multumesc cu anticipatie.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Voluntari, Ilfov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Locuiesc intr-un bloc . Suntem 20 familii ( 20 potentiali consumatori plus 1 parti comune ). Dispunem de o terasa de mp utili la care se mai adauga 2 „ casa liftului ” pe care se poate monta eventual cate o eoliana . As dori de la dvs. cea mai buna solutie pentru montarea de panouri fotovoltaice numai pentru producerea de energie electrica si daca se poate si cu contributia statului. Cu stima

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: I. L. Caragiale, Dâmbovița
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc proiectare si executie a unui sistem de panouri fotovoltaice + pompa de caldura pentru o casa cu o suprafata de - mp, cu un consum mediu de curent de aprox. 10 KWh/zi. Detin centrala termica pe gaz de 27 KW, cu incalzire in pardoseala si radiatoare.ei Astept oferta tehnica cu panouri solare care sa acopere cel putin consumul propriu de energie.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Salcea, Suceava
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

În momentul de față am un consum mediu lunar de kw (boiler electric pentru apa calda) Casa mp suprafață utilă și încălzirea locuinței este asigurat de o centrală pe peleti 25kw Sunt interesat de 2 variante Varianta 1 :Să devin independent electric(prosumator) Varianta 2 : Să montez centrală electrică și să fie instalația mai mare în așa fel încât sa produc energia de care am nevoie Menționez că acoperișul casei este în doua ape (una spre este și cealaltă spre vest ) și poziționarea casei este pe deal și nu sunt restricționat de lumina soarelui de nici o casa sau copaci. Vă mulțumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Clădire cu suprafața de mp, acoperiș în patru ape, orientare preponderentă către sud. Unghiul acoperișuiui 16 °. Suprafața acoperișului disponibil: mp. În momentul de față, încălzirea și toate utilitățile sunt acționate electric. Doresc montarea de panouri fotovoltaice pentru ameliorarea consumului de energie electrică. Doresc un sistem care să aducă energia electrică produsă de panourile fotovoltaice, direct în consum.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Sangiorgiu de Mures
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Buna ziua.Detin o casa cu suprafata locuita de mp in Sg de Mures, incalzirea prin calorifere , ma intereseaza o oferta pentru panouri fotovoltaice 5KW off grid cu invertor EaSun de 5KW si o pompa de caldura 8KW.In cazul in care le voi achiziona din strainatate(lucrez in Anglia), eventual pretul manoperei pentru aceasta lucrare.Va multumesc. VA ROG, CONTACTARE PE ADRESA DE MAIL

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Saucesti, Bacău
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Buna ziua, Rog cotatie pret si termen livrare/instalare pentru instalare panouri solare, sistem presurizat -apa menajera, consum 2 persoane. Instalare in com. Saucesti,jud. Bacau. Imobilul este racordat la reteaua de alim.publica cu apa. Panourile vor fi instalate pe acoperis casa. Apa calda menajera este produsa acum de centrala termica lemne sau boiler termoelectric. Cu stima,

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Vulcan, Brașov
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Bună ziua! As dori o oferta pentru montarea unui sistem fotovoltaic compus dintr-un invertor Growatt și 9 panouri de W Sharp, pe un singur string, deci 4Kw in total, pe un acoperiș din țiglă metalică, cu întocmirea dosarului de prosumator. Casa se afla in Vulcan Brașov. Deocamdată am achiziționat invertorul și panourile, dacă este nevoie pot achiziționa tabloul de CC și CA, cablurile solare, de împământare și suporții de prindere. Așa că vă rog daca se poate să îmi dați o ofertă și pentru acestea. Împământarea o pot realiza eu înainte de începerea lucrarii. De asemenea as vrea să știu dacă există posibilitatea de a face doar punerea în funcțiune și realizarea dosarului de prosumator, dacă voi monta eu sistemul fotovoltaic. Mulțumesc!

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Câmpulung, Argeș
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Instalare panouri fotovoltaice( chit 15 kw) ptr producerea energiei electrice în scopuri casnice( montaj centrala electrica în loc de centrala pe gaze,aragaz,etc).Ma interesează prețul și dacă faceți dosarul pentru casa verde.Astept oferte.Montaj pe casa-acoperis orientat spre sud -aproximativ 80 mp partea sudica.