Servicii

Exemple de cereri

Electrician, Electrician autorizat
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 57
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Inlocuirea integrala a instalatiei electrice plus prize si intrerupatoare montate suplimentar fata de vechea instalatie. Pereti din caramida tencuiti, canalele pot fi sapate usor. Conductorii as dori sa fie instalati prin teava si nu prin copex (pt o interventie mai usoara in caz de adaugare circuite ulterior)
Galați
Localitate / sector: Galați
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna seara, Am nevoie de un serviciu autorizat de constatare defectiuni la instalatia electrica de la bloc afectata in urma ploilor repetate - exemplu infiltrare apa in doze si de un deviz de lucrari cu costuri estimate ale lucrarii. Repet: Este nevoie de intocmire dosar dauna si am nevoie de constatare plus deviz plus costuri estimare lucrare. Multumesc
Plopeni
Localitate / sector: Plopeni
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Verificare si (eventual) inlocuire automat iluminat scara blocului (2 scari). Blocul este tip P+4 si are pe fiecare palier 2 becuri: unul permanent, actionat de la parter si celalalt temporizat actionat de pe fiecare palier. In momentul de fata functioneaza numai linia temporizata, cea permanenta fiind defecta. Dorim ca ambele linii sa fie unificate si sa fie activate temporizat prin senzori de prezenta pe fiecare palier (cu functie de crepuscul - palierele au lumina naturala prin balconul individual de etaj). De inlocuit si lampile si fasungurile, daca este cazul.
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Dupa cateva palpairi, lumina in tot apartamentul plus curentul la prize au disparut in totalitate. Am verificat sigurantele, totul pare in regula, nu-mi pot da seama unde poate fi defectiunea. Cei de la Enel ne-au spus ca nu este treaba lor, ci trebuie sa gasim un electrician autorizat. Avem mai mult de 24 ore de cand stam fara curent, interventia de urgenta este mai mult decat necesara.
Electrician, Electrician
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Firma are sediul in Afi Palace Ploiesti , si are nevoie de inlocuirea a 8 spoturi led Beghler( mentionez ca acestea sunt monatate la 3,5m de sol si necesita scara in prelungire) ,inafara orelor de program ale malului.( program mall 10-22)..Daca puteti sa ne ajutati va rugam sa ne contactati cat mai urgent..Multumim!
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc o firma de instalatori pentru montarea unei chiuvete de inox si a mastii aferente acesteia la bucatarie. De asemenea doresc schimbarea furtunelor care vor veni la bateria noii chiuvete pentru ca vechile furtune sunt crapate - sunt ruginite si nu se pot desface despre teurile care unesc aceste furtune cu tevile de apa de cupru si pvc si schimbarea acestor teuri cu unele noi. Va multumesc mult.
Electrician, Reparații electrice
Borlești
Localitate / sector: Borlești (Neamț)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
In acelasi contract de furnizare a energiei electrice sunt 3 cladiri. La prima cladire (racordata de la retea) se afla siguranta generala (firida) si contorul pentru toate 3 si un tablou cu sigurante (becuri+prize) numai pentru aceasta cladire. Celelalte cladiri sunt racordate de la prima cladire, aerian prin console montate pe acoperis. La una din aceste doua cladiri, "DINTR-ODATA" nu s-a mai aprins nici un bec si nu a mai functionat nici o priza. Am verificat "prezenta tensiunii" si toate prizele au curent la ambele borne (faza si nul), iar becurile/intrerupatoarele nu au toate la fel - unele au normal (nul si faza), iar altele au curent pe amandoua (ca si prizele). Rog sa fiu sunat deoarece nu sunt eu "proprietarul cu pricina", ci o batrana de 80 ani careia trebuie sa-i dau explicatii (detalii) atat cu privire la pret cat si la ceea ce presupune lucrarea. Va Multumesc!
Instalator, Instalatori sanitari
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza executare lucrare cu urmatoarele date: - montat 4 usi interior fara toc reglabil; - montat faianta/gresie/ cada cm + demontat cele vechi; -apartament vechi '80- manastur - zona mcdonalds -peana. - perioada dupa 10 sept. - instalatii pentru cada baie. Dimensiuni aprox: faianta gresie: lungime 2.5 m; latime 2.2 m; inaltime 1.7 m. multumesc,
Electrician, Electrician - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Suprafața spațiului (în m2): 20
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Ma numesc si sunt din Pitesti. Lucrarea de care sunt interesat este schimbarea unei lustre din tavanul dormitorului si verificarea instalatiei electrice de la acea lustra pentru verificarea existentei unor defectiuni. A fost realizata inlocuirea vechii lustre care nu mai functiona - in sensul ca nu se mai aprindeau becurile din cadrul lustrei desi acestea erau noi. Dupa ce a fost detasata de la instalatia electrica lustra veche - din peretele din tavan au rezultat 3 fire de culoare neagra. A fost testata functionalitatea acestor fire cu un creion de tensiune. Pe doua dintre cele 3 fire vine curent si pe unul nu. Am mai testat functionalitatea firelor din tavan cu un bec insurubat intr-o dulie cu cablu pentru a vedea daca se aprinde becul. Nu s-a aprins becul. Am montat noua lustra la firele din tavan. Desi lustra este functionala - fiind testata la o priza de curent - la legarea cu firele din tavan nu s-a aprins lustra. Aceasta este problema existenta si va rog sa-mi oferiti pe adresa o lista cu domnii electricieni. Doresc sa studiez ofertele pe care le furnizati dumneavoastra si apoi vom apela la dumneavoastra cu cea mai mare placere. Va multumesc mult. O zi buna in continuare. Cu deosebita consideratie,
Electrician, Electrician
București sector 1
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Se reamenajează un spațiu relativ mic (2,5 m pe 3,5 m) iar Intervențiile la instalația electrică presupun mai multe operații, respectiv realizarea unor trasee (pe o lungime totala de maxim 10m liniari) pentru mutarea întrerupătoarele existente(doua buc),, crearea unei prize pentru un feon și o priza separată pentru masina de spalat rufe, creare loc aplica, mutare aplica existența la 0,50 m pe aceeași orizontala cât și înlocuirea tabloului electric cu unul care are mai multe ieșiri. As dori in primul rând o evaluare a schimbării tabloului electric dar și a întregii lucrări, dacă este posibil.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.